Активна акустична система JBL IRX108BT
Активна акустична система JBL IRX108BT Активна акустична система JBL IRX108BT Активна акустична система JBL IRX108BT Активна акустична система JBL IRX108BT Активна акустична система JBL IRX108BT Активна акустична система JBL IRX108BT Активна акустична система JBL IRX108BT

Активна акустична система JBL IRX108BT

  • ID товару: 28903
  • Артикул: IRX108BT-EK

IRX108BT-EK

Новий товар

Активна акустична система JBL IRX108BT забезпечує найкращу у своєму класі гучність і чіткість, абсолютну простоту використання та неперевершений набір функцій. Відтворюйте музику, саундтреки та мінусівки через Bluetooth і переконайтеся, що ваш голос не глушиться фоновою музикою одним дотиком.

Більше деталей

18 429 грн.

222 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: JBL

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Активна акустична система JBL IRX108BT

Акустична система, активна, 2-смугова, потужність - 1300 Вт пік, динамік - 8", драйвер - 1", звуковий тиск - 124 дБ, Bluetooth 5.0 Audio Streaming

Основні особливості акустичної системи JBL IRX108BT: - Автентичний 8-дюймовий вуфер; Чотири пресети еквалайзера виключають необхідність оптимізації звуку; Автоматичне пригнічення зворотного зв'язку dbx AFS зупиняє зворотний зв'язок до його виникнення; З'єднання Bluetooth дозволяє здійснювати стереопередачу музики, саундтреків та мінусовок; Дотик одним дотиком автоматично знижує гучність музики при виявленні мікрофонного сигналу; Широкий частотний діапазон: 54 Гц – 20 кГц; Чутливість 124 дБ; Легка конструкція; Потужність 1300 Вт; 2 комбінованих входу XLR/TRS та 1 вихід XLR пропонують широкий вибір варіантів підключення; Перемикач Mic/Line збільшує універсальність використання; Ергономічні ручки роблять транспортування швидким і легким; Міцна сталева решітка пройшла випробування на надійність; Вбудоване кріплення розширює можливості застосування.

Портативна активна акустична система JBL IRX108BT забезпечує найкращу у своєму класі гучність і чіткість, абсолютну простоту використання та неперевершений набір функцій. Кастомна, професійна система з приголомшливим звуком розроблена для того, щоб перевершити більші моделі. Реальні пресети еквалайзера дозволяють миттєво досягти оптимального тону - незалежно від досвіду - а вбудоване автоматичне придушення зворотного зв'язку dbx DriveRack дає вам зробити це з упевненістю. Відтворюйте музику, саундтреки та мінусівки через Bluetooth і переконайтеся, що ваш голос не глушиться фоновою музикою одним дотиком. Два комбіновані мікрофонні/лінійні входи і вихід XLR доповнюють цю легку і міцну акустичну систему.

Виконавці, продюсери, інструктори, провідні та багато інших можуть розраховувати на універсальну, повнофункціональну JBL IRX108BT, яка щоразу забезпечує чудовий, якісний звук.

Найкращі у своєму класі гучність та чіткість звучання

IRX108BT спирається на сімдесятирічні легендарні розробки JBL, щоб надати ультрапортативну, надійну акустичну систему, яка перевершує аналоги, а також деякі більші системи. 8-дюймова IRX108BT виробляє найвищий рівень гучності та найширший частотний діапазон у своєму класі, зі звуковим тиском, потужністю та якістю роботи, еквівалентним набагато більшим колонкам.

Bluetooth та стрімінг аудіо

Вбудований стрімінг аудіо по Bluetooth – доступний одним натисканням кнопки – дозволяє відтворювати мінусівки, саундтреки або треки, записані між сетами; підключіть дві колонки, щоб створити дійсне стерео. 2 комбо-входи XLR/TRS та 1 XLR-вихід для підключення додаткових колонок забезпечують різноманітні варіанти підключення.

Виключіть необхідність оптимізації приголомшливого звуку

Звучіть найкраще з перших секунд за допомогою реалістичних еквалайзерів-пресетів, змодельованих на основі поширених сценаріїв виступів. Вбудована технологія dbx AFS Automatic Feedback Suppression захищає динаміки та вуха, автоматично усуваючи зворотний зв'язок до її початку. Функція Music Ducking знижує гучність музики при виявленні сигналу з мікрофона, гарантуючи, що кожне слово буде чути голосно та чітко.

Потужність стає більш портативною

JBL IRX108BT розроблена для забезпечення звучання великої акустичної системи у компактному форматі. Її ультралегкий та міцний поліпропіленовий кабінет з ергономічними ручками полегшують транспортування. Словом, ви будете насолоджуватися об'ємним, кристально чистим звуком, не страждаючи з перенесенням величезної апаратури.

Міцна та випробувана

Як і кожна колонка JBL, акустична система JBL IRX108BT була піддана 100-годинного стрес-тестування, щоб переконатися в її бездоганній роботі в реальних умовах.

Характеристики:

Тип: Портативні

Вигляд: Активні

Розмір широкосмугового дифузора: 8"

Кількість смуг: 2

Потужність: до 1500 Вт

Пікова потужність: 1300 Вт

Роз'єм: Combo

Мікрофонний вхід: Є

Bluetooth: Є

Вбудований акумулятор: Ні

Колір чорний

Опір: 10 кОм (балансний)

Розмір НЧ: "8"

Розмір ВЧ: "1"

Частотний діапазон: 54 Гц – 20 кГц

Звуковий тиск: 124 дБ

Входи: 2 x XLR-1/4" combo (мікрофонний/лінійний)

Виходи: 1 x XLR (наскрізний)

Матеріал корпусу: поліпропілен

Комплектність: Штука

Додатково: 4 еквалайзери-пресети; Пригнічення зворотного зв'язку; Стрімінг аудіо через Bluetooth; Функція приглушення музики

Гарантія: 12 місяців

Комплектація: Акустична система, мережний кабель, інструкція

Розміри товару (без пакування): 258 x 313 x 486 мм

Вага без пакування (нетто): 7.9 кг

Елементи живлення:

Тип елементів живлення: Мережевий кабель

Кількість елементів живлення: 1

Елементи живлення у комплекті: Є

Напишіть відгук

Активна акустична система JBL IRX108BT

Активна акустична система JBL IRX108BT забезпечує найкращу у своєму класі гучність і чіткість, абсолютну простоту використання та неперевершений набір функцій. Відтворюйте музику, саундтреки та мінусівки через Bluetooth і переконайтеся, що ваш голос не глушиться фоновою музикою одним дотиком.

Напишіть відгук

17 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ