Комплект підлогової акустики Copra Hydra
Комплект підлогової акустики Copra Hydra Комплект підлогової акустики Copra Hydra Комплект підлогової акустики Copra Hydra Комплект підлогової акустики Copra Hydra Комплект підлогової акустики Copra Hydra Комплект підлогової акустики Copra Hydra Комплект підлогової акустики Copra Hydra Комплект підлогової акустики Copra Hydra Комплект підлогової акустики Copra Hydra Комплект підлогової акустики Copra Hydra Комплект підлогової акустики Copra Hydra Комплект підлогової акустики Copra Hydra

Комплект підлогової акустики Copra Hydra

  • ID товару: 9405

Новий товар

Copra Hydra - це комплект підлогової акустики нового покоління, який включає акустичну систему і підсилювач. Перша унікальна акустика з корпусом з полімербетону та ендокарпу кокосового горіха, що генерує високоякісне дифузне звукове поле. У силитель власної розробки з каскадною схемою посилення з глибоким негативним зворотним зв'язком.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Copra

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Комплект акустики підлоги Copra Hydra - це динамічна акустика з можливістю створення свого звучання в приміщенні, зберігаючи академічно точний звук.

Фірма Copra – це нове слово для всіх меломанів в архітектурі звуку! Завдяки точному, природному звучанню та детальній звуковій сцені, ви потрапите у віртуальну музичну реальність. Тільки створення повноцінного прототипу пішло цілих 12 років досліджень та розробок. Такий довгий шлях дозволив виробити найбільш витончену, всебічно опрацьовану концепцію фізично змінюваної акустики високої вірності, здатної забезпечувати високоякісне звучання в найрізноманітніших приміщеннях, при цьому моделювати виразність ефектів бинаурального сприйняття.

Copra Hydra - це комплект підлогової акустики нового покоління, який включає акустичну систему і підсилювач. Це перша унікальна акустика преміум рівня з корпусом із полімербетону та ендокарпу кокосового горіха, що генерує високоякісне дифузне звукове поле. Її овальний корпус, твердий як камінь – це гарантія глибокого, точного та потужного басу.

До того ж, система отримала підсилювач власної розробки, в якому передбачено 4 підсилювачі на канал. Розробниками був обраний варіант каскадної схеми посилення з глибоким негативним зворотним зв'язком, гібрид ШІМ та ЧІМ. При цьому у силітель і акустика є цілісну, відкалібровану систему, функціонування елементів якої неможливе окремо.


Чому ж варто вибрати саме Copra Hydra:

1.Шкаралупа кокосового горіха дивовижна – міцна та легка. Фірма Copra першою оцінила це всерйоз.

У складі акустичної системи працює цілих 4 шкаралупи кокосу. Їх застосували як корпуси для випромінювачів середніх частот. Така дуже міцна оболонка, та ще й ідеальна геометрія (з точки зору акустики) - трохи спотворена сфера в комплексі дають приголомшливий ефект. Нетривіальна ідея була запатентована розробниками і не дарма, саме вона дала ім'я всьому проекту.

За словами розробників Copra, вони «закохані у кокос». Але не все так просто. По-перше, не кожен кокос підходить для цієї акустики: точніше, як виявилося, в середньому - лише один із п'ятисот! А вибраний кокос проходить спеціальну обробку із застосуванням запатентованих секретних ноу-хау розробників.


Потім у шкаралупу кокоса встановлюють компактний, але потужний широкосмуговий драйвер з неодимовою магнітною системою, доповненою мідним кільцем, подвійною голосовою котушкою, що охолоджується, і анодованим алюмінієвим дифузором. Три такі кокоси встановлюються на гнучких гофрованих трубчастих штангах. Усередині кріплення проходить акустичний кабель, а сам «стрижень» - це дуже жорстка і міцна, хоча і досить гнучка конструкція.

На такому ж підвісі у колонках Copra Hydra встановлений і стрічковий твітер. Вибір типу випромінювача обумовлений низькою масою рухомої системи. Це 4-дюймова посилена сендвіч-діафрагма, яка тремтить у полі потужних неодимових магнітів. Твітер був обраний за низький КНД і великий запас за частотою - до 40 кГц. Широка діаграма по горизонталі та вузька по вертикалі різко зменшує переображення від підлоги та стелі, що важливо для звукової сцени при дифузному звуковому полі. Гнучкий підвіс твітера дозволяє точно «повернути» його у напрямі слухачів.


2. Полімербетонна основа.

Бетон як корпус акустики у формі овалоїда обертання виявляє найкращі акустичні властивості у спектрі низьких частот - він не привносить жодних спотворень та вібрацій при найменших маса-габаритних показниках. Це дозволило використовувати надпотужний динамік з максимальною амплітудою коливань до 6 см, здатний забезпечити діапазон від 18 Гц.

Але щоб звук не втратив динаміки, в Copra Hydra використовується 2 НЧ гучномовця – «нижнього басу» та «верхнього басу», а точність та якість забезпечується тим, що корпус закритий. Це безкомпромісне рішення, що повною мірою розкриває найсучасніші технології гучномовців та підсилювачів.


3. Довершений звук, натхненний наукою.

Copra Hydra – це революційне рішення у наповненні вашого простору енергією музики. Це перша акустична система, що генерує високоякісне дифузне звукове поле, перша динамічна фізично змінена система. Її грамотно розрахована конструкція створює максимально рівномірне та широке звукове поле для слухачів, розкриваючи всю повноту та чистоту звучання, а також природність різних музичних образів. Досягається це тим, що всі випромінювачі моделі – три середньочастотні драйвери та стрічковий твітер – встановлені на гнучких штангах, що дозволяють не тільки спрямовувати кожен з них під будь-яким кутом, але й змінювати їхнє розташування в просторі.

Ефект присутності, мікро динаміка, потужний удар блискавки або концерт прямо перед вами – все це і навіть більше містить лише одна акустика, яка стане в нагоді на всі випадки і для будь-якого настрою.


4. Спектральна потужність високої густини.

При тому, що в акустичних системах Copra Hydra розробники використовують найкращі гучномовці фірм, що десятиліттями вдосконалюють оригінальні технології, розділення музичного діапазону на 4 спектри дозволило вдвічі звузити діапазон робочих частот. І тепер гучномовці мають колосальні запаси енергії, що дозволяють максимально мінімізувати інтермодуляцію навіть на екстремальних потужностях, які також зросли практично вдвічі.

5. Продумана гнучкість та фіксація розташування конструкції.

Масив гучномовців в індивідуальних корпусах зафіксований на високоякісних гнучких тримачах, що дозволяє з одного боку легко змінювати їх розташування і орієнтацію, з іншого боку гарантують жорстку фіксацію в просторі, зберігаючи статичне положення навіть при екстремальних рівнях гучності.

В даному випадку система дозволяє реалізувати практично будь-яку просторову конфігурацію – від максимально наближеної до точкового джерела (якщо «зібрати» середньочастотники навколо твітера) до дипольної системи, яка вийде, якщо, наприклад, один із середньочастотників відхилити назад. При цьому механічні властивості гнучких штанг підібрані настільки вдало, що ні про які вібраційні проблеми не йдеться.


6. Всеспрямоване випромінювання звуку.

Неймовірна різноманітність ефектів сприйняття, можливостей зміни параметрів музичної сцени забезпечується зміною напряму середньочастотних гучномовців, реалізуючи зміну хвильового фронту та незліченних варіантів організації відображень.

За бажання, можна згрупувати середньочастотні «кокоси» поблизу твітера, отримавши майже класичну конфігурацію, максимально наближену до того самого точкового джерела. Ніхто не заважає, розгорнувши один із «кокосів» на 180°, отримати дипольний ефект – благо, останні грають до 10 кГц.

Важливою є також можливість «довороту» джерел у бік слухача. Взаємне позиціонування також може бути використане для тонкого налаштування звучання.


7. Підсилювач власної розробки.

Концепція цифрового підсилювача не нова, проте технології розвиваються, пропонуючи нові рішення. Розробники чудово використовували ці нововведення, підкріплюючи безкомпромісним класичним підходом, а саме детально опрацьовуючи кожен елемент і вузол системи, з використанням найкращих компонентів.

  • В акустичній системі використовуються надпотужні високоякісні гучномовці у закритих корпусах. Їм потрібно багато енергії та блок живлення це забезпечує з лишком, здатний видавати до 8 кВт потужності. Такий блок живлення не потребує стабілізації, що суттєво підвищує якість звуку.
  • У цій моделі використовуються найвищі рівні напруги живлення, що забезпечують максимальну амплітуду сигналу до 180 В – це запорука мінімально можливих спотворень та одночасно максимальний динамічний діапазон до 128 Дб.
  • Щоб забезпечити систему необхідної імпульсної енергією використовується масив високовольтних конденсаторів загальною енергією понад 150 Дж, що доповнюється чотирма десятками високоякісних конденсаторів WIMA з опором в тисячні частки Ома в ланцюгах живлення та фільтрації, індивідуально на кожному з 8 підсилювачів.

Оскільки кожен з чотирьох діапазонів звуковідтворення підключається до індивідуального підсилювача, то розробники використовували цю перевагу на повну - на НЧ спектр забезпечили імпульсний струм до 500 А, на ВЧ - частота, що несе більше 1 МГц при найкращому узгодженні всіх гучномовців. Це безкомпромісне рішення, проте необхідне для якісної та надійної роботи системи.

Пряме підключення гучномовець-підсилювач виключає таку проміжну ланку як пасивний фільтр, що у поєднанні з глибоким зворотним зв'язком забезпечує високий рівень контролю мембрани гучномовця. Особливо важливим елементом, що визначає якість і збалансованість звуку, є електронний фільтр, побудований на високоякісних, малошумливих операційних підсилювачах, яке топологія включення не вносить навіть фазових спотворень. У сигнальних ланцюгах використовують преміальні конденсатори ELNA.


8. Увага до всіх, навіть найменших деталей.

Для підключення акустики до підсилювача використовують військові роз'єми з 50 посрібленими контактами, кожен з яких має опір не більше 0,001 Ом, робочий діапазон до 3 МГц. Дублювання контактів забезпечує гранично низький опір, максимальну стабільність та надійність контакту. Акустичний дріт – преміальний італійський дріт, з міді високої чистоти, з 16 жилами по 1,5 мм 2 в екрані.

9. Абсолютний контроль.

Чотири діапазони, вісім підсилювачів – це абсолютний контроль. Кожен із підсилювачів безпосередньо пов'язаний з динаміками, забезпечуючи чудову точність та збалансованість звучання.


Технічні характеристики моделі Copra Hydra :

  • Тип установки: підлогова
  • Матеріал корпусу: полімербетон та ендокарп із шкаралупи кокосового горіха
  • Вага акустики: 38 кг
  • Висота: 142 см
  • Діаметр нижньої частини: 36 см
  • Вага підсилювача: 15 кг
  • Габарити підсилювача (Ш х Г х В ): 44 х 39 х 12 см
  • ЦАП: ESS SABRE PRO 32 Bit
  • Потужність (акустика/підсилювач): 2 х 700 Вт/2 х 1 200 Вт
  • КНД + шум (1 кГц/90 дБ /1 м): <0,1%/<0,001%
  • Діапазон (акустика/підсилювач): 18 Гц – 40 кГц/10 Гц – 100 кГц
 
Характеристики
БрендCopra
МодельHydra
ТипАкустична система преміального рівня
Тип установкиПідлогова
Тип колонкиПідлогова
ПотужністьАкустика/підсилювач: 2 х 700 Вт / 2 х 1200 Вт
Частотний діапазонАкустика/підсилювач: 18 Гц – 40 кГц / 10 Гц – 100 кГц
Діаметр36 см нижньої частини акустики
Коефіцієнт нелінійних спотворень + шумменше 0,1% для акустики
Коефіцієнт нелінійних спотвореньменше 0,001% для підсилювача
Матеріал корпусуполімербетон та ендокарп
Довжина142 см для акустики
Розміри (Ш x Р x В), мм44 х 39 х 12 см для підсилювача
ДодатковоВага акустики – 38 кг, підсилювача – 15 кг
ЦАП32 біт

Напишіть відгук

Комплект підлогової акустики Copra Hydra

Copra Hydra - це комплект підлогової акустики нового покоління, який включає акустичну систему і підсилювач. Перша унікальна акустика з корпусом з полімербетону та ендокарпу кокосового горіха, що генерує високоякісне дифузне звукове поле. У силитель власної розробки з каскадною схемою посилення з глибоким негативним зворотним зв'язком.

Напишіть відгук

 
Comments(2)
2022-01-29

Сопра гидра

Пока не прослушал,думал что короба студийника превзойти не возможно,но сегодня понимаю какой может быть звук и при этой мощности отсутствуют глушительный эффект,слышны смыкания губ и касание пальцев струн и клавиш,дальше слова кончились,текут слюни....

  • Цей коментар справді був для Вас корисним
  • (0) (0)
2021-05-27

Не плохо...

Слушал их в живую. Потрясающий звук! Звучат на уровне комплектов намного дороже. Особенно стоит отметить что это комплект из акустических систем и усилителя, где всё откалибровано и подогнано друг под друга. В эту цену и с этим качеством звука они вне конкуренции.

  • Цей коментар справді був для Вас корисним
  • (0) (0)

Написати свій відгук!

12 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ