Акустичний кабель Van Den Hul Revelation Hybrid, m
Акустичний кабель Van Den Hul Revelation Hybrid, m Акустичний кабель Van Den Hul Revelation Hybrid, m Акустичний кабель Van Den Hul Revelation Hybrid, m

Акустичний кабель Van Den Hul Revelation Hybrid, m

  • ID товару: 18932
  • Артикул: Revelation Hybrid, m

Revelation Hybrid, m

Новий товар

The Revelation Hybrid - однопровідний акустичний кабель в якому вперше була застосована "гібридна" технологія з використанням провідників з високоякісного матеріалу MC OFC з щільним срібним покриттям і додаткового шару, насиченого матеріалом LSC, який зв'язує дрібні дефекти і перетворює магнітне поле випромінювання .

Більше деталей

3 383 грн.

113 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Van Den Hul

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Масивний одножильний акустичний кабель REVELATION HYBRID ліквідує розрив між минулим, коли всі наші провідники були виготовлені з чистих металів у всіх видах конфігурацій, та новою ерою, коли використовуються інші матеріали провідників. Першим продуктом нового «гібридного» покоління є REVELATION HYBRID.

Основна ідея, що лежить в основі цієї концепції, полягає в тому, що чистий металевий провідник є прекрасними зборами та компіляцією кристалів, в яких міжкристалітні відносини не встановлені ідеально:

  • У REVELATION HYBRID фактор перемички між цими кристалами - це товстий провідний насичений шар Linear Structured Carbon ® (LSC), що покриває центральний провідник.
  • Завдяки особливим властивостям цього насиченого покриття LSC, звукові поліпшення помітні. Особливо дрібні деталі запису та просторова інформація передаються без найменшої різкості.

Van den Hul The Revelation Hybrid:

  • Центральний провід складається з 294 одинарних жил по 0,15 мм кожна. діаметром, що має загальну площу поперечного перерізу 5,20 мм і низький опір 0,332 Ом / 100 метрів.
  • Просочений LSC шар, що покриває центральну групу, екструдується під дуже високим тиском для забезпечення хорошого контакту, що перекриває.
  • Загальний діаметр комбінованої групи становить 7,50 мм.
  • На цей осердя нанесено 16 провідників, намотаних по спіралі. Ці 16 зовнішніх провідників мають індивідуальну ізоляцію і стандартно підключаються паралельно до центрального провідника, утворюючи одножильний кабель. Їхня індивідуальна ізоляція, однак, також дозволяє з'єднувати їх разом як окреме повернення сигналу. (Версії, підключені як такі та оснащені відповідними роз'ємами, доступні у вигляді двожильного кабелю динаміка або одностороннього між з'єднання за спеціальним запитом клієнта).
  • Кожен із цих 16 провідників складається з 42 жил по 0,15 мм. діаметр. Ці 16 провідників мають загальну площу поперечного перерізу 11,88 мм² та сумарний опір всього 0,145 Ом/100 метрів.
  • Сердечник у поєднанні з цими 16 паралельними провідниками дає REVELATION HYBRID дуже низький опір 1 Ом/км.
  • Зовнішня ізоляційна оболонка виготовлена з червоного HULLIFLEX ® 3, механічно чудового ізоляційного матеріалу.
  • Зовнішній діаметр 125 мм.

При використанні цього продукту радимо зняти ізоляцію з різних груп, щоб спаяти їх усі разом в один великий роз'єм; Наші 10 мм. Ø Діаметр кабельного введення. Тип шини. Підходять універсальні гнізда для динаміків.

Для досягнення найкращої якості скрутіть два дроти гучномовця (плюс та мінус з'єднувальні кабелі) разом із 4-5 витками на метр.

Для тих, хто не боїться додаткової роботи: з нашими роз'ємами типу C-11.3 RCA ви можете створити чудове несиметричне між з'єднання від REVELATION HYBRID, використовуючи 16 зовнішніх провідників як екранування.

З REVELATION HYBRID вперше у вашому аудіо життя ви почуєте, що відтворення таке, яким воно має бути, і що немає необхідності замінити інший кабель гучномовця.

Бухта 50 м. розміром 320 х 320 х 310 мм. ящик із загальною масою брутто 15,12 кг.

 
Характеристики
БрендVan Den Hul
МодельRevelation Hybrid
Тип кабелюАкустичний
Діаметр12,5мм.
Матеріал провідникаMC OFC з покриттям зі срібла + LSC
Зовнішня оболонкаHULLIFLEX ® 3
Калібр провідника (перетин)Внутрішній провідник: 5.20 мм ²/294; Зовнішній провідник: 11.88 мм²/16.
Кількість жив у провіднику294;672.
Діаметр жили0,15 мм
Безгалогеновий та вогнестійкийТак
Опір0.101 Ом/100 м
Довжина у бухті50 м
Коліркрасный
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 м

Напишіть відгук

Акустичний кабель Van Den Hul Revelation Hybrid, m

The Revelation Hybrid - однопровідний акустичний кабель в якому вперше була застосована "гібридна" технологія з використанням провідників з високоякісного матеріалу MC OFC з щільним срібним покриттям і додаткового шару, насиченого матеріалом LSC, який зв'язує дрібні дефекти і перетворює магнітне поле випромінювання .

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ