Центральний гучномовець Monitor Audio Silver C350
Центральний гучномовець Monitor Audio Silver C350 Центральний гучномовець Monitor Audio Silver C350 Центральний гучномовець Monitor Audio Silver C350 Центральний гучномовець Monitor Audio Silver C350 Центральний гучномовець Monitor Audio Silver C350 Центральний гучномовець Monitor Audio Silver C350 Центральний гучномовець Monitor Audio Silver C350 Центральний гучномовець Monitor Audio Silver C350 Центральний гучномовець Monitor Audio Silver C350 Центральний гучномовець Monitor Audio Silver C350 Центральний гучномовець Monitor Audio Silver C350 Центральний гучномовець Monitor Audio Silver C350

Знятий з виробництва

Центральний канал Monitor Audio Silver C350

  • ID товару: 2793

Новий товар

Трисмугова акустична система центрального каналу, закритий корпус, НЧ динаміки: 2 х 6”, СЧ динамік: 4”, ВЧ-динамік: 1”, імпеданс 8 Ом, чутливість 90 дБ, діапазон частот (± 6 дБ): 40 Гц – 35 кГц, габарити 560 x 235 x 240 мм, вага 14,9 кг.

Ціна вказана за штуку

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Monitor Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис центрального гучномовця Monitor Audio Silver C350

Колонка для центрального каналу Monitor Audio Silver C350 має великі розміри та розрахована на використання у складі домашніх кінотеатрів високого класу, які встановлюються у великих приміщеннях. Акустика має трисмугову конфігурацію з таким розміщенням випромінювачів на передній панелі, яка дозволить отримати рівномірну діаграму спрямованості в горизонтальній площині. Monitor Audio Silver C350 виготовлена в демпфованому корпусі з MDF товщиною 20 мм, який може мати різні варіанти зовнішньої обробки. Гриль невеликої товщини фіксується на передній панелі за допомогою магнітних фіксаторів.

Колонка оснащена парою низькочастотних динаміків діаметром 6 дюймів, які розташовані по краях передньої панелі, а її центрі знаходиться СЧ/ВЧ блок. Він складається з 4-дюймового середньочастотного випромінювача та купольного 25-мм твітера. Останній закритий металевою сіточкою, що захищає його від випадкових ушкоджень. Всі випромінювачі мають запатентовані діафрагми С-CAM з металу та кераміки (купол високочастотника покритий позолотою для гасіння резонансів) і закріплені всередині корпусу за допомогою гвинтів розпірних. Корпус колонки зроблений закритим для можливості розміщення в закритих нішах або впритул до стіни. За своїми параметрами Monitor Audio Silver C350 повністю узгоджується з такою акустикою серії, як Silver 100, Silver 300 та Silver 500, хоча цю колонку можна використовувати спільно з іншою фронтальною стереоакустикою високого класу.

В акустичній системі вжито серйозних заходів для демпфування її конструкції та всіх елементів. Корпус Monitor Audio Silver C350 посилений внутрішніми стяжками, а динаміки змонтовані на литих шасі з полімеру. СЧ/ВЧ блок встановлений на шасі, яке захищає його від механічних вібрацій із боку басовиків. Колонка оснащена роздільним фільтром аудіофільського класу, внутрішня проводка в ній виконана з срібної міді, а вхідний блок складається з гвинтових клем.

Monitor Audio Silver C350 має потужний і насичений звук з широким динамічним діапазоном, артикулованими середніми частотами і приємними верхами, і повністю відповідає вимогам до акустики для домашнього кінотеатру найвищого класу.


Особливості центрального гучномовця Monitor Audio Silver C350

  • Трисмугова конфігурація для максимально насиченого звуку
  • СЧ та НЧ-динаміки C-CAM, твітер з анодованим золотом С-CAM-куполом
  • Технології RST та DCF

Напишіть відгук

Центральний канал Monitor Audio Silver C350
Трисмугова акустична система центрального каналу, закритий корпус, НЧ динаміки: 2 х 6”, СЧ динамік: 4”, ВЧ-динамік: 1”, імпеданс 8 Ом, чутливість 90 дБ, діапазон частот (± 6 дБ): 40 Гц – 35 кГц, габарити 560 x 235 x 240 мм, вага 14,9 кг.

Ціна вказана за штуку

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ