Monitor Audio Gold C150 piano ebony
Знятий з виробництва

Monitor Audio Gold C150 piano ebony

  • ID товару: 2828

Новий товар

Скромні габарити дозволяють цій акустичній системі центрального каналу легко вміщатись майже в будь-якій стійці для AV-апаратури. Колонка призначена для роботи у складі невеликої системи домашнього кінотеатру, але за звучанням гармонійно поєднується з будь-якими моделями серії Gold.

Ціна вказана за штуку

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Monitor Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Скромні габарити дозволяють цій акустичній системі центрального каналу легко вміщатись майже в будь-якій стійці для AV-апаратури. Колонка призначена для роботи у складі невеликої системи домашнього кінотеатру, але за звучанням гармонійно поєднується з будь-якими моделями серії Gold. Елегантний закритий корпус, два 5.5-дюймові НЧ-динаміки та стрічковий твітер дозволяють ефективно керувати відтворенням в діапазоні від 55 Гц до 60 кГц.

Нова Серія Gold удосконалює революційні технології своєї іменитої попередниці, Серії GX, і ставить недосяжний раніше стандарт звучання акустики класу High End. Оснащені модернізованими динаміками, розробленими для акустичних систем нашої флагманської серії Platinum, моделі лінійки Gold відкривають нову сторінку історії акустики Monitor Audio.

Поліпшені твітери
Стрічковий твітер C-CAM серії Gold розроблено на основі конструкції динаміка Platinum. Суворіші допуски під час виготовлення твітера зробили звучання більш відкритим і прозорим.
Ми домоглися додаткової деталізації за рахунок оптимізації налаштування динаміків для кожної пари колонок.
Смуга пропускання стрічкового твітера дозволяє відтворювати частоти понад 60 кГц!

НЧ-динаміки RST нового покоління
Удосконалені дифузори типу RST з покритою поглибленнями поверхнею мають форму суцільної випромінюючої тарілки без отвору для звукової котушки в центрі. Подовжена звукова котушка і великий магніт забезпечують збільшену потужність, довгий робочий хід дифузора і знижений рівень спотворень, в результаті чого бас набуває додаткової чистоти, об'єму і чіткості.

Кріплення динаміків одним болтом
Інноваційне кріплення динаміків одним болтом до задньої стінки корпусу підвищує жорсткість конструкції та зменшує вібрацію у місці сполучення корпусу з динаміком. Динамік не має жорсткого кріплення до передньої панелі і не може передавати вібрації на корпус, що дозволяє позбавитися небажаного фарбування звуку, властивого традиційним конструкціям.

Корпус
Закруглені краї забезпечують корпусу високу міцність, а внутрішні ребра жорсткості та болтове кріплення динаміків додатково посилюють конструкцію, усуваючи внутрішні стоячі хвилі. Внутрішні нарізні канавки порту фазоінвертора HiVe®ll сприяють прискоренню потоку та зниженню турбулентності, забезпечуючи динамічне відтворення басу. Лита основа з елегантними шипами та спеціальні стійки забезпечують стійкість колонок при будь-якому розміщенні.

Гриль нової конструкції
Металевий гриль замінили нові «плаваючі» грати з тканини. Розкішне оздоблення корпусу моделей для підлоги ідеально гармонує з масивним алюмінієвим логотипом.

Кросовери
Зібрані із високоякісних плівкових конденсаторів та котушок індуктивності з повітряними та ламінованими сталевими сердечниками, кросовери змонтовані на спеціальній панелі, доступ до якої можна отримати через днище корпусу кожної з моделей нової Серії Gold.
Позолочені акустичні клеми забезпечують виняткову надійність контактів.
Внутрішні з'єднання колонок серії Gold виконані за допомогою кабелю Pureflow® Silver.

Висота, мм: 172
Ширина, мм: 461
Глибина, мм: 330
Вага, кг: 6

Напишіть відгук

Monitor Audio Gold C150 piano ebony

Скромні габарити дозволяють цій акустичній системі центрального каналу легко вміщатись майже в будь-якій стійці для AV-апаратури. Колонка призначена для роботи у складі невеликої системи домашнього кінотеатру, але за звучанням гармонійно поєднується з будь-якими моделями серії Gold.

Ціна вказана за штуку

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ