Акустична система Sonus Faber OLYMPICA Center
Акустична система Sonus Faber OLYMPICA Center Акустична система Sonus Faber OLYMPICA Center

Акустична система Sonus Faber OLYMPICA Center

  • ID товару: 3317

Новий товар

Ціна за штуку

Акустика центрального каналу, 3-смугова, фазоінвертор, частотний діапазон (Гц): 50 – 30000, максимальна потужність підсилювача: 300 Вт, імпеданс 4 Ом, габарити: 230 x 649 x 353 мм, вага: 17 кг

Більше деталей

171 200 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sonus faber

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Olympica Center : це дизайн, планування, гармонія, пропорції, акустика, чуттєвість, пошук прекрасного, диво, спеціальна обробка матеріалів, емоції. Одне з найбільших творів Майстра та головного архітектора Andrea Palladio, створене до його смерті як нев'янучий дарунок Віченце, що прикрасило місто ще однією безцінною перлиною та унікальним зразком краси та винахідливості. Справжні і неперевершені цінності, якими всі можуть насолоджуватися, вважаючи їх своїми власними завдяки їхній славній і променистій присутності. І все, що компанія Sonus faber створила в цій прекрасній і благословенній землі нерозривно пов'язане з їхньою власною історією і відображається в музичних інструментах, які гордо звучать в унісон з гармонією міста та мистецтвом, які надихнули їх. Віддаючи данину унікальній спадщині архітектора Andrea Palladio, Sonus faber прийняла рішення створити колекцію акустики Sonus faber Olympica, висловлюючи щиру повагу до театру Olympic, чудового Центу музики, посудини, в якому звук плавно розширюється і еталонної моделі акустичного посилення.

Проект
Sonus faber захотів створити сім'ю гучномовців багатих не лише зовнішнім виглядом, але також спонукають про ті візуальні і тактильні образи, які завжди характеризували продукцію бренду. Дерево і шкіра - неприхідні цінності високої майстерності, ретельного та пристрасного виробництва, здатні змусити будь-яку людину зрозуміти щиру любов до своєї роботи та до Музики. Проект Olympica від Sonus faber послужив основою нової сім'ї пасивних акустичних гучномовців, які увійдуть до каталогу фабрики Arcugnano, що з естетичної точки зору характеризується використанням двох знакових благородних матеріалів Sonus faber, натурального горіха та шкіри. Запуск нової лінійки буде проходити поетапно, перші три моделі: Olympica I (2-х смугові полиці), Olympica II (3-смугові підлогові) та Olympica III (3-смугові підлогові) будуть представлені світу на престижній торговій виставці Munich High End , яка проходитиме з 9 по 13 травня 2013 року, а моделі, що залишилися, побачать світ наприкінці літа. З цим новим проектом Sonus faber зміг збалансовано поєднати наш квінтесенційний стиль із впровадженням значних інноваційних технологічних елементів, поєднуючи модерністські та традиційні канони Sonus faber. Це стало можливим завдяки колосальній командній роботі відділу Досліджень та Розробок, очолюваного Paolo Tezzon та Livio Cucuzza та значному збільшенню людських та матеріальних ресурсів. Нова лінійка Olympica також демонструє бажання будинку Vicenza запропонувати своїм клієнтам спектр моделей, щоб кожен міг знайти правильне рішення як щодо умов експлуатації (двоканальний або система домашнього театру), так і щодо розмірів (поличні чи підлогові), назавжди забезпечивши незрівнянну якість Sonus faber щодо використаних матеріалів, зовнішнього вигляду, продуктивності та, звичайно ж, ексклюзивного шарму кожного гучномовця, як музичного інструменту, виготовленого в Італії.

Корпус
Корпус виготовлений з натурального горіха, верхня та нижня частини зроблені з масиву горіха з чудовими вставками з клена та більш традиційними вставками з темного клена з графітною обробкою. Важлива відмінність полягає в особливій асиметрії секції, вперше представленої компанією Sonus faber.

АЛЮМІНІЄВА ПІДСТАВКА
Поличні моделі виграють за рахунок спеціальної анодованої алюмінієвої підставки (запозиченої у Guarneri), яка дозволяє колонці приймати правильний нахил. Також, як і моделі для підлоги, дана модель обладнана регульованими сталевими ніжками для надання стійкості і довговічності.

ДЕФЛЕКТОР
Остання, але найбільша естетична відмінність полягає в незвичайному розташуванні та геометрії бічного рефлекторного порту, розташованого вертикально і прикрашеного перфорованою металевою пластиною, розміщеної в безпосередній близькості від довгого вихідного отвору.

Середньочастотний випромінювач
29мм купольна пищалка, зроблена за технологією DAD перейшла від моделі Aida разом з неодімієвим магнітом. 80мм середньочастотний купольний випромінювач зроблений за оригінальною технологією з використанням целюлози, капоку та кенафа.

Загальні

Тип акустичної системи: Центральний канал
Опис: пасивна, фазоінверторного типу
Колірна група: Темно коричневий
Точний колір: Коричневий
Склад комплекту: 1 колонка
Акустичне оформлення: відкритий (фазоінвертор)
Країна (Головний офіс): Італія
Варіанти оздоблення: масив

Потужність

Мінімальна потужність підсилювача: 50 Вт на канал
Максимальна потужність підсилювача: 300 Вт на канал

Технічні характеристики

Кількість смуг: 3
Чутливість: 88 дБ
Частота поділу кросовера: 250/2500 Гц
Макс. вхідний опір: 4 Ом
мін. частота відтворення: 50 Гц
Макс. частота відтворення: 30 кГц

Конструктивні особливості

Конструктивні особливості: фазоінвертор

Динаміки

Кількість динаміків: 4
ВЧ динамік: 1 х 29 мм
СЧ динамік: 1 х 80 мм
НЧ динамік: 2 х 150 мм

Фізичні характеристики

Вага: 17 кг

Корпус

Матеріал корпусу: дерево/MDF

Роз'єми

Вхідні роз'єми: гвинтові

Встановлення акустики

Місце встановлення: полиця

Напишіть відгук

Акустична система Sonus Faber OLYMPICA Center

Ціна за штуку

Акустика центрального каналу, 3-смугова, фазоінвертор, частотний діапазон (Гц): 50 – 30000, максимальна потужність підсилювача: 300 Вт, імпеданс 4 Ом, габарити: 230 x 649 x 353 мм, вага: 17 кг

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ