Центральний канал: Polk Audio T 30 Black
Центральний канал: Polk Audio T 30 Black Центральний канал: Polk Audio T 30 Black Центральний канал: Polk Audio T 30 Black

Центральний канал Polk Audio T 30 Black

  • ID товару: 19763

Новий товар

T30 – це колонка центрального каналу, яка змушує червоніти своїх конкурентів із завищеними цінами. Оскільки колонка центрального каналу є найважливішою в домашній аудіосистемі, T30 - це саме той робочий конячок, який забезпечує кришталево чисті діалоги та створює наповнює кімнату театральний звук.

Більше деталей

11 745 грн.

Дивитись всі товари бренду: Polk audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

T30 – це колонка центрального каналу, яка змушує червоніти своїх конкурентів із завищеними цінами. Оскільки колонка центрального каналу є найважливішою в домашній аудіосистемі, T30 - це саме той робочий конячок, який забезпечує кришталево чисті діалоги та створює наповнює кімнату театральний звук. Протестуйте центральний канал T30, і ви почуєте, як правдоподібно він звучить, з урахуванням співвідношення ціни та якості.

Polk Audio T30 - колонка для домашнього кінотеатру та музики. Вона настільки універсальна, наскільки це можливо, забезпечує неймовірне звучання домашнього кінотеатру та музику концертної якості у класичному стилі – і за ціною, яка не зруйнує ваш бюджет.

Розкрийте межі того, як мають звучати домашні розваги. Більш того, Polk Audio T30 є простим у налаштуванні, підтримує Dolby і DTS і підключається до більшості ресиверів / процесорів для домашнього кінотеатру або стереосистем.

Створена для більшого, ніж простої демонстрації своїх красивих ліній, серія T вражає чудовим звучанням усієї тієї музики, яка наповнює ваше життя.

Робіть кожен підкат, хоум-ран або слем-данк під час прямих трансляцій завдяки чудовим звуковим ефектам, які перенесуть вас до центру дії кожної гри.

Обмежені лише звуком зліва та справа? Або не вкладаючи величезну суму, отримати більше середини від домашньої аудіосистеми з Polk T30 - колонкою центрального каналу домашнього кінотеатру.

Знову звертаючись до класичних систем серії Monitor, Polk переосмислила їх та представила новий варіант для сучасних шанувальників звуку у початковому ціновому діапазоні. T30 - це ваш вибір для створення найцікавіших вражень від кіно, перегляду великої гри, улюблених шоу чи прослуховування музики. З купольним 1-дюймовим твітером з шовку, двома 5.25-дюймовими композитними драйверами і високопродуктивним бас портом - все це розроблено з використанням запатентованої технології Polk Dynamic Balance - ви отримаєте кришталево чисті діалоги і наповнюєте кімнату театральний звук, без яких ви не зможете. Акустично інертна, гідна рівня дорогих меблів конструкція із МДФ, також знижує резонанси та спотворення, завдяки чому ви отримуєте насичений, деталізований звук таким, яким він повинен бути почутий, але без приглушеного шуму та деренчливих перешкод, властивих низькоякісній акустиці.

Після того, як ви розмістите свою T30 під телевізором (настійно рекомендується), остаточне налаштування стає дуже простим і зрозумілим. Її 5-контактні клеми забезпечують багато варіантів надійного підключення. Крім того, вона призначена для роботи з більшістю ресиверів чи процесорів домашніх кінотеатрів, а також стерекомпонентів. Неважливо, ви розтяглися на дивані для нічного кіносеансу або хочете звернутися до дискографії вашого улюбленого артиста, T30 налаштовані на віддачу і продуктивність, щоб завжди дарувати найкращі враження. Відмінний звук у поєднанні з доступністю ніколи не звучав так чудово!


Характеристики:

  • Тип: пасивна полична АС
  • Акустичне оформлення: фазоінвертор спрямований назад
  • Кількість смуг: 2
  • динаміки:
  • ВЧ-динамік: 1 х 1.0” (25.4 мм), шовковий купол Dynamic Balance у формі рупору
  • СЧ/НЧ-динаміки: 2 x 5.25” (133.4 мм), полімерна композитна діафрагма Dynamic Balance на гумовому підвісі
  • Діапазон частот: 55 Гц – 24 кГц
  • Чутливість: 90 дБ
  • Імпеданс: 6 Ом
  • Рекомендована потужність підсилювача: 20 – 100 Вт
  • Пікова потужність: 100 Вт
  • Розміри (Ш x В x Г): 482.6 x 165.1 x 215.9 мм
  • Вага: 5.19 кг

Напишіть відгук

Центральний канал Polk Audio T 30 Black

T30 – це колонка центрального каналу, яка змушує червоніти своїх конкурентів із завищеними цінами. Оскільки колонка центрального каналу є найважливішою в домашній аудіосистемі, T30 - це саме той робочий конячок, який забезпечує кришталево чисті діалоги та створює наповнює кімнату театральний звук.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ