AudioQuest Digital Coax Carbon
AudioQuest Digital Coax Carbon AudioQuest Digital Coax Carbon AudioQuest Digital Coax Carbon AudioQuest Digital Coax Carbon

AudioQuest Digital Coax Carbon

  • ID товару: 2153
  • Артикул: Digital Coax Carbon

Новий товар

AudioQuest Carbon, Digital Coax - цифровий коаксіальний аудіокабель/відеокабель, роз'єм типу RCA, 75 Ом, срібний центральний провідник 21 AWG (5% срібла), позолочені роз'єми, Nitrogen-Injected Hard-Cell Foam Insulation, Metal-Layer NDS)

Більше деталей

  • 1,5 м.

Дивитись всі товари бренду: AudioQuest

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

AudioQuest Carbon, Digital Coax - цифровий коаксіальний аудіокабель/відеокабель, роз'єм типу RCA, 75 Ом, срібний центральний провідник 21 AWG (5% срібла), позолочені роз'єми, Nitrogen-Injected Hard-Cell Foam Insulation, Metal-Layer NDS). AudioQuest Carbon Digital Coax забезпечує мінімальний рівень спотворень у найширшому діапазоні частот, що є важливим чинником передачі цифрових сигналів.
Цілісні провідники, посріблені у відсотковому відношенні 5% .
Цілісні провідники виключають появу спотворень, зумовлених взаємовпливом жил, і зменшують тремтіння фронту цифрового сигналу. Цілісні срібні провідники чудово підходять для областей застосування з дуже високими частотами, таких як передачі аудіо- та відеосигналів через інтерфейс HDMI. Сигнали такої високої частоти майже повністю проходять поверхнею провідника. Так як поверхня покрита сріблом високим ступенем очищення, характеристики гранично близькі до параметрів цільного срібного кабелю, при цьому ціна лише не набагато перевищує ціну кабелю з цільної міді.
У суцільнометалевих провідниках, які є в AudioQuest Carbon Digital Coax, відсутній взаємовплив внутрішніх жил і зменшено коливання сигналу. Мідні провідники з покриттям із цільного срібла чудово підходять для передачі надвисокочастотного сигналу. Такі високочастотні сигнали практично повністю проходять поверхнею провідника. Оскільки його поверхня покрита сріблом високого ступеня очищення, загальні характеристики кабелю дуже близькі до срібного цільнометалевого при ціні, яка набагато ближче до мідного суцільнометалевого.
Ексклюзивна ізоляція AudioQuest Carbon Digital Coax із жорсткої піни. 
За своїми властивостями схожа на спінений поліетилен, але містить азот для створення додаткових осередків. Жорстка піна використовується, тому що жорсткість матеріалу дозволяє зберігати взаємодію між провідникам кабелю на однаковому рівні по всій його довжині. цим забезпечується постійність властивості імпедансу кабелю.
Екран з алюмінієвої фольги та лудженої обплетення.
Екранування завжди відіграє важливу роль у конструкції будь-якого кабелю, але в коаксіальних міжблочних кабелях екранування особливо важливе, оскільки воно виступає не тільки в ролі екрана, але і як тракт зворотного сигналу. Тому AudioQuest приділяє особливу увагу якості металу екрану і технології виробництва, оскільки вони впливають на якість як звуку, так і зображення.

ВИРОБНИК

AUDIOQUEST

ТИП

КОАКСІАЛЬНИЙ ЦИФРОВИЙ (SPDIF) КАБЕЛЬ

СУМІСНІСТЬ

ДЛЯ ПІДКЛЮЧЕННЯ ДЖЕРЕЛ DVD, CD, SACD ДО РЕСИВЕРА, ПРОЦЕСОРА АБО ПІДСИЛЮВАЧУ

ПРОВІДНИКИ

S SOLID 5% SILVER CONDUCTORS - СПОРІБНА МЕДЬ

ДІЕЛЕКТРИК

HARD-CELL FOAM INSULATION - ЖОРСТКИЙ Спінений поліетилен

ЕКРАН

100% SHIELD COVERAGE (FOIL + TINNED BRAID) - ФОЛЬГА + ЛУЖЕНА МЕДНА ОПЛЕТКА

КОНСТРУКЦІЯ

КОАКСІАЛЬНА

РОЗ'ЄМИ

RCA, позолочені

 

 

 
Характеристики
Тип кабелюЦифровий
Тип шнураRCA - RCA
Довжина шнура1.5 м

Напишіть відгук

AudioQuest Digital Coax Carbon

AudioQuest Carbon, Digital Coax - цифровий коаксіальний аудіокабель/відеокабель, роз'єм типу RCA, 75 Ом, срібний центральний провідник 21 AWG (5% срібла), позолочені роз'єми, Nitrogen-Injected Hard-Cell Foam Insulation, Metal-Layer NDS)

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ