Dual CS 455-1 T510 EV black
Знятий з виробництва

Dual CS 455-1 T510 EV black

  • ID товару: 1413

Новий товар

Вініловий програвач

Більше деталей

26 820 грн.

Дивитись всі товари бренду: Dual

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Особливості програвача вінілу DUAL CS 455-1 T510 EV black:

  • Повністю автоматичний
  • Вбудований фонокоректор
  • 33 / 45 / 78 оборотів
  • Алюмінієвий диск із гумовим матом
  • Картридж у комплекті

Опис програвача вінілу DUAL CS 455-1 T510 EV black:

Шасі Dual CS 455-1 T510 EV black сконструйовано за поширеною технологією «сендвіча» (подвійне шасі) та виготовлено з дерева. Вся автоматика та двигун жорстко інтегровані у масивну металеву основу. За рух опорного алюмінієвого диска (зробленого методом лиття під тиском) відповідають двигун постійного струму, що регулюється електронікою, та плоский пасик з полімеру. На диск кладеться гумовий мат, який виключає подзвон, а також допомагає боротися із зайвою статикою в сухому приміщенні. Живлення надходить від невеликого виносного блоку. Тонарм Dual CS 455-1 T510 EV black прямого типу. Торсіон з фібровою прокладкою з карбону утримує знімний шелл і дозволяє виставляти для деяких типів картриджів мінімальну притискну силу. Користувачеві доступне все необхідне для юстування. Управління може бути як ручним, і повністю автоматизованим — вибір за вами. Апарат комплектується ММ-картридж Ortofon OMB 10.

Програвач має три швидкості, але якщо для «гігантів», «грандів» та синглів підійде будь-яка алмазна голка, то для шелакових патефонних платівок треба потурбуватися про покупку вставки зі спеціальною голкою. У випадку з вищезгаданим картриджем це голкотримач 10 Stylus (STY-10).

Dual CS 455-1 T510 EV black має вбудований RIAA-коректор. Це, безперечно, дуже зручно, особливо для новачків. Ви купуєте готовий продукт, який можна приєднати до будь-якого підсилювального пристрою, не витрачаючи часу на пошуки виносного модуля, який ще невідомо як поведеться у зв'язці з вертушкою. Але будьте уважні - підключати 455-1 EV до підсилювача необхідно тільки через звичайні лінійні входи, наприклад, призначені для CD-програвача або тюнера, а ось вхідна стереопара, промаркована як Phono, не підійде - посилений і сформований сигнал, що йде від картриджа, вже має досить висока вихідна напруга і здатний пошкодити фонокоректор, вбудований в підсилювач.

Dual CS 455-1 T510 EV black має детальний і чистий саунд, хорошу динаміку, що відчувається, властиву вінілу теплоту, жанрову різнобічність.

Напишіть відгук

Dual CS 455-1 T510 EV black

Вініловий програвач

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ