Звукова панель Samsung HW-MS750/UA
Звукова панель Samsung HW-MS750/UA Звукова панель Samsung HW-MS750/UA Звукова панель Samsung HW-MS750/UA Звукова панель Samsung HW-MS750/UA Звукова панель Samsung HW-MS750/UA Звукова панель Samsung HW-MS750/UA Звукова панель Samsung HW-MS750/UA Звукова панель Samsung HW-MS750/UA Звукова панель Samsung HW-MS750/UA Звукова панель Samsung HW-MS750/UA Звукова панель Samsung HW-MS750/UA Звукова панель Samsung HW-MS750/UA

Знятий з виробництва

Звуковий проектор Samsung HW-MS750/RU

  • ID товару: 2209
  • Артикул: HW-MS750/RU

HW-MS750/RU

Новий товар

Будь-які пісні, які торкаються вашої душі, можна відтворити з вашого телефону або планшета через саундбар за допомогою програми. Для відтворення музики просто підключіть свій мобільний пристрій до саундбару через Bluetooth або Wi-Fi.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Samsung

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Розширте простір звукового поля. Зміцніть враження від вашої системи розваг. Додайте глибини та об'єму навколишнього звуку, що супроводжує ваш розважальний контент за допомогою двох додаткових динаміків, що спрямовують звук прямо в стелю. З таким звуком створюється враження, що розміри екрана телевізора збільшились.

Підвищення якості звуку до 32-бітового рівня. Розширте звукову палітру вашої музики, зробіть її динамічнішою. Підвищуйте якість музичних аудіофайлів до 32-бітного рівня.

Оцініть глибину та чіткість відтворення басів. Технологія усунення спотворень Samsung Distortion Cancelling визначає та усуває спотворення звуку ще до того, як вони виникнуть. В результаті, без додаткового сабвуфера ви почуєте найдрібніші відтінки низькочастотного звуку.

Підтримка бездротової акустики. Комплект бездротової тилової акустики дозволяє створити аудіосистему з реалістичним об'ємним звуком без дротів. За допомогою цього саундбару ви можете створити багатоканальну систему та насолоджуватися навколишнім звуком.

Чудовий звук у будь-якому місці. Кожне місце – найкраще. Сучасний широкосмуговий твітер забезпечує напрочуд високу якість звуку в будь-якому місці кімнати.

Система керування динаміками. Випробуйте незвичайні відчуття якості звучання. Фірмова технологія Samsung, яка поєднує динаміками саундбару в єдиний масив, дозволяючи отримати потужне звучання в низькочастотному діапазоні.

Наука звуку. Аудіоінженери каліфорнійської акустичної лабораторії використовували нові методи та комп'ютерне моделювання для отримання ідеально збалансованого звуку, що заповнює весь об'єм кімнати.

Бездротове підключення до телевізора. Підключіть саундбар до телевізора Samsung без використання дротів через Bluetooth або Wi-Fi. В результаті ви зможете насолоджуватися вашим контентом із чудовим звуковим супроводом.

Зручне кріплення до телевізора. Все просто та чисто. Прикріпіть саундбар до телевізора і не потрібно свердлити отвори в стіні. Використовуйте один кабель для живлення обох пристроїв. Жодних джгутів проводів.

Управління одним пультом дистанційного керування. Тепер вам не потрібно використовувати кілька пультів дистанційного керування. Увімкнення/вимкнення, гучність і навіть звукові ефекти саундбару контролюються за допомогою пульта дистанційного керування телевізора.

Smart режим. Виберіть режим звуку або нехай це за вас зробить саундбар. Він автоматично проаналізує звук та оптимізує його з урахуванням типу вашого контенту.

Тип установки поличковий, настінний
Формула акустики 5.1
Частотний діапазон АС 35 Гц
Аудіодекодери DTS Digital Surround, OGG, скасування спотворень, широкодіапазонний твітер, режим автоматичного звуку, кришталевий підсилювач, UHQ 32bit Audio
виходи HDMI
входи Оптичний / x1, К, HDMI / Anynet + (HDMI-CEC)
Пульт ДУ
Бездротове підключення блютуз
підтримка 3D функція 3D Video Pass
мультимедіа блютуз, програма Multiroom App, підтримка Multiroom Hub, One Power, технологія Anynet+
додатково Функція 3D Video Pass, функція 4K Video Pass, технологія HDR
Габарити плеєра (ШхВхГ) 1150x80x130.4 мм /основний модуль

Напишіть відгук

Звуковий проектор Samsung HW-MS750/RU

Будь-які пісні, які торкаються вашої душі, можна відтворити з вашого телефону або планшета через саундбар за допомогою програми. Для відтворення музики просто підключіть свій мобільний пристрій до саундбару через Bluetooth або Wi-Fi.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ