AV-ресивер Yamaha RX-V683
AV-ресивер Yamaha RX-V683 AV-ресивер Yamaha RX-V683 AV-ресивер Yamaha RX-V683

Знятий з виробництва

AV-ресивер Yamaha RX-V683

  • ID товару: 2527

Новий товар

7.2-канальний AV-ресивер з підтримкою MusicCast та найбільших потокових музичних сервісів, сумісність із Dolby Atmos® та DTS:X™, інтерфейс HDMI® з підтримкою 4K60p (4:4:4), HDCP2.2, HDR та BT.2020. Передбачено вхід Phono для підключення вінілових плеєрів.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

7.2-канальний AV-ресивер з підтримкою MusicCast та найбільших потокових музичних сервісів, сумісність із Dolby Atmos® та DTS:X™, інтерфейс HDMI® з підтримкою 4K60p (4:4:4), HDCP2.2, HDR та BT.2020. Передбачено вхід Phono для підключення вінілових плеєрів.

Підтримка нового формату просторового звучання DTS:X™:
DTS:X™ – це об'єктна технологія багатовимірного звуку наступного покоління після DTS.
Система DTS:X™, що не має прив'язки до каналів, відтворює плавне переміщення звуку в просторі, формуючи перед слухачем, за його спиною і по обидва боки глибоку і надзвичайно реалістичну звукову сцену з ефектом присутності. AV-ресивер у поєднанні з DTS:X заповнює кімнату багатовимірним звуком, викликаючи у глядача відчуття присутності у центрі подій, що розгортаються на екрані.

Підтримка найновішого формату просторового звучання Dolby Atmos®:
Ласкаво просимо до нового світу звуку Dolby Atmos. Ви переноситеся з повсякденної реальності в надзвичайно дивовижне середовище багатовимірного звуку, який заповнює вашу кімнату, розсуваючи її межі до нескінченності. Музика, люди, предмети оживають і починають кружляти в хороводі, демонструючи чіткі, достовірні рухи, а ви відчуваєте учасником цього дійства. AV-ресивер Yamaha у поєднанні з Dolby Atmos наповнює кімнату багатовимірним звуком, викликаючи у глядача відчуття присутності у центрі подій, що розгортаються на екрані.

Підтримка MusicCast:
MusicCast - це революційна технологія передачі аудіосигналу через мережу. MusicCast-сумісні пристрої можна використовувати разом або окремо. Управління ними здійснюється за допомогою єдиного простого, швидкого та інтуїтивно зрозумілого додатка. Ви можете використовувати звукову панель, бездротові аудіосистеми, AV-ресивер, HiFi-компоненти в будь-якій комбінації та з часом розширити свою систему MusicCast. Новий продукт компанії Yamaha, система MusicCast дозволяє переносити будь-яку музику в будь-яке зручне для вас місце.
Для передачі музики MusicCast використовує бездротову мережу з високою швидкістю. Ви можете передавати цифрові аудіосигнали зі смартфона, комп'ютера або NAS-сервера на інші MusicCast-сумісні пристрої у своєму будинку. Також можна передавати музику з таких пристроїв, як телевізор або BD-програвач, підключених до RX-V683. Крім того, на MusicCast-пристрої, що знаходяться в різних кімнатах, через Bluetooth можна передавати потік музичних даних зі смартфона або планшета.

Підтримка Bluetooth®:
Ця модель пропонує функціональність Bluetooth®, уможливлюючи бездротове відтворення музики зі смартфонів та інших пристроїв. Функція Compressed Music Enhancer тепер оптимізована для передачі аудіосигналу через Bluetooth. Отже, на виході музика набуває початкової динаміки та виразності звучання.
Ви можете передавати потік музики з RX-V683 через Bluetooth на аудіосистеми або на навушники - для індивідуального прослуховування.

Цей AV-ресивер забезпечує повну підтримку найновіших стандартів HDMI. Завдяки відтворенню відеосигналу 4K із частотою 60 кадрів за секунду ви отримуєте зображення високої чіткості без погіршення якості. При передачі відеосигналу 4K система слідує стандарту HDCP2.2 захисту авторських прав. Реалізована також підтримка формату HDR (High Dynamic Range) Video з покращеною якістю зображення та підвищенням деталізації у темних та світлих областях. Крім того, апарат підтримує ширший колірний охоплення формату BT.2020 Pass-Through.

HDMI з 3D та зворотним аудіоканалом:
3D означає, що ресивер може працювати з сигналом, що включає 3D-дані. Функція зворотного аудіоканалу забезпечує передачу та прийом даних по одному кабелю HDMI. Телевізор відтворює звук без використання оптичного кабелю.

Вбудований Wi-Fi:
Вбудований модуль Wi-Fi забезпечує прямий зв'язок з бездротовим Інтернет-маршрутизатором, суттєво полегшуючи вихід домашньої системи до мережі для підключення до потокових музичних сервісів. За відсутності Wi-Fi маршрутизатора скористайтеся функцією Wireless Direct, яка не тільки дозволяє передавати потокову музику зі смартфона або планшета за допомогою MusicPlay у програмі AV Controller або AirPlay в операційній системі iOS, а й керувати ресивером за допомогою AV Controller.
Вбудований модуль Wi-Fi забезпечує прямий зв'язок з бездротовим Інтернет-маршрутизатором, суттєво полегшуючи вихід домашньої системи до мережі для підключення до потокових музичних сервісів. За відсутності Wi-Fi маршрутизатора скористайтеся функцією Wireless Direct, яка не тільки дозволяє передавати потокову музику зі смартфона або планшета за допомогою MusicPlay у програмі AV Controller або AirPlay в операційній системі iOS, а й керувати ресивером за допомогою AV Controller.

Мережеві функції:
AV-ресивер пропонує мережеві функції, що відкривають доступ до великої кількості джерел та розширюють можливості управління. Підключивши ресивер до домашньої мережі або до Інтернету, можна слухати програми Інтернет-радіо, Spotify*, Pandora®*, JUKE*, Napster®*, Rhapsody®*, SiriusXM*, а також музику, що зберігається на NAS-сервері або на диску комп'ютера. AV Controller (який можна придбати через iTunes App Store або Google Play) дозволяє керувати різними функціями системи з iPod, iPhone, iPad або з телефону/планшета на платформі Android.
* Доступність музичних сервісів залежить від регіону.
Цей AV-ресивер підтримує бездротову технологію AirPlay, приймаючи потік аудіо даних з iPod touch®, iPhone® або iPad®, а також із програмного плеєра iTunes, встановленого на комп'ютері. Це дозволяє слухати музику з мобільних пристроїв або комп'ютера через підсилювач та гучномовці системи домашнього кінотеатру. На дисплеї ресивера відображається додаткова інформація – назви альбомів та композицій, імена виконавців, а також зображення обкладинок альбомів*.
* Відображення обкладинок підтримують не всі моделі.

Змінювані параметри DSP-процесора для зручного та деталізованого налаштування:
AV-ресивер включає низку звукових програм, збудованих за допомогою фірмового процесора цифрової обробки сигналів (DSP). Вони формують у вашій кімнаті акустичне оточення, властиве кінотеатрам, концертним залам тощо. із характерним стереофонічним звуковим полем. Тепер ви можете регулювати параметри DSP за допомогою програми AV Controller, домагаючись бажаного акустичного ефекту відповідно до характеру музики/фільмів або настрою. Залежно від типу налаштувань, які потрібно використовувати, можна вибрати один із двох режимів — звичайний або розширений.

Зручне налаштування за допомогою смартфона або планшета:
Для керування гучномовцями та швидкої зміни налаштувань скористайтеся смартфоном або планшетом разом із програмою MusicCast CONTROLLER. Воно ж функціонує як пульт дистанційного керування для всіх ваших MusicCast-сумісних пристроїв.

Концепція Total Purity – максимально висока якість звучання:
Концепція Total Purity, яку Yamaha розвиває вже протягом кількох років, охоплює технології посилення з використанням високих значень потужності, чистого попереднього посилення, захист від вібрації та чисті джерела живлення. Всі моделі включають підсилювач потужності, повністю виконаний на дискретних елементах, що допомагає звести спотворення до мінімуму. У них також використовуються автономні блоки «чистого» живлення окремо для аналогової та цифрової секції, щоб не допустити впливу цифрового шуму на аналогову схему. Для поглинання вібрації від транзисторів та звуку акустичних систем використовують противібраційні радіатори. З метою ефективнішого усунення шуму в деяких моделях реалізовані ізольовані джерела живлення для ЦАПів. Конструкція та схемотехніка цих AV-ресиверів орієнтована виключно на максимально високу якість звуку.

AV-ресивер обладнано входом Phono. Цей вхід призначений для підключення програвача вінілових дисків.

Додаток AV Setup Guide:
AV Setup Guide – це програма, яка значно полегшує налаштування ресивера та допомагає швидше розібратися з кабельними з'єднаннями між ресивером та джерелами сигналу. Вам надаються підказки з різних аспектів налаштування: підключення АС, телевізора та джерел сигналу, призначення підсилювача потужності. Пояснювальні ілюстрації, в яких фігурує ваш AV-ресивер, допомагають зрозуміти, як підключаються ті чи інші пристрої системи. Допомога пропонується кількома мовами. Програма призначена для планшетів на платформі iOS або Android.

Поліпшене багатомовне графічне меню:
Новий графічний інтерфейс користувача Yamaha відображається на дисплеї високої роздільної здатності для виведення символів, піктограм та зображень, а також простого та зручного меню. Рядок стану, який може бути активований на розсуд користувача, показує джерело вхідного сигналу, рівень гучності, режим DSP та аудіоформат. Меню може відображатися однією з кількох мов: англійською, французькою, німецькою, італійською, японською, російською, іспанською та китайською, і відображається з використанням звичайної або тривимірної графіки.

Функція SCENE:
З натисканням однієї з кнопок SCENE вмикається ресивер, вибирається джерело сигналу та режим DSP. Кнопки можна перезначити на інші джерела. Для цього потрібно вибрати джерело сигналу та режим DSP, потім натиснути кнопку SCENE та затримати мінімум на три секунди.

Функція HDMI CEC:
Ще однією перевагою HDMI є функціональність CEC. Пристрій, підключений до СЕС-сумісного телевізора, буде вмикатися/вимикатися разом з телевізором, а для регулювання гучності можна використовувати ПДК телевізора. Система CEC забезпечує розширену функціональність та при використанні інших компонентів. Наприклад, за допомогою ПДУ ресивера можна контролювати такі функції програвача, як пропуск треків і зупинка відтворення.
* Всі підключені пристрої повинні підтримувати функціональність HDMI CEC. Деякі CEC-сумісні телевізори/програвачі можуть не реагувати на команди.

Система оптимізації звуку YPAO-RSC (Reflected Sound Control):
Система YPAO-RSC аналізує акустичні особливості кімнати та вимірює різні характеристики АС, потім калібрує параметри аудіосигналу для забезпечення оптимального звуку. Система включає функцію RSC (Reflected Sound Control – Контроль відбитих звуків) для компенсації ранніх відображень у кімнаті з метою створення звуку студійної якості. А функція нормалізації DSP-ефектів налаштовує параметри CINEMA DSP під відображені звуки.

Система корекції YPAO Volume:
Вухо людини має знижену чутливість до верхніх і нижніх частот, особливо на малій гучності. У режимі YPAO Volume до сигналу застосовується компенсаційна крива, яка разом із зміною гучності автоматично регулює рівень верхніх та нижніх частот. Компенсаційна крива формується на основі результатів вимірювання YPAO, з урахуванням налаштувань вашої системи та особливостей акустичного простору.

Декодування HD Audio з технологіями CINEMA DSP та Virtual Presence Speaker:
Технологія CINEMA DSP 3D забезпечує формування широкого, високого та щільного звукового простору. Декодування HD Audio дозволяє прослуховувати музичні записи високої чіткості. Технологія Virtual Presence Speaker забезпечує тривимірне звучання без використання присутності АС.

Технології Virtual Presence Speaker та Virtual Surround Back Speaker:
Функція Virtual Presence Speaker призначена для створення ефекту віртуальних АС присутності на основі використання АС центрального каналу та АС навколишнього звучання. Процесор CINEMA DSP забезпечує тривимірне звучання навіть за недостатньої кількості акустичних систем. Ця модель має також функцію Virtual Surround Back Speaker. Тобто ви чутимете природний звук ззаду навіть без АС навколишнього звучання.

Virtual CINEMA FRONT забезпечує віртуальне 7-канальне просторове звучання з високою якістю та високою роздільною здатністю:
У разі неможливості встановлення АС навколишнього звучання позаду позиції прослуховування можна скористатися режимом Virtual CINEMA DSP, який формує дуже реалістичне 7-канальне віртуальне просторове звукове поле на основі лише пари фронтальних АС. Переваги технології CINEMA FRONT дозволяють помістити попереду дві АС навколишнього звучання та АС центрального каналу та отримати при цьому віртуальне 7-канальне просторове звучання навіть вищої якості та з більш високою роздільною здатністю, а заразом і відмінну віртуальну локалізацію тилового каналу. Додавання двох фронтальних АС присутності утворює тривимірне звукове поле, що створює відчуття глибини та висоти, а також переміщення звуку по вертикалі. Ви отримуєте більше свободи для розміщення АС у кімнаті, а також сталого ефекту просторового звучання високої якості.

Технологія Extra Bass – насичене відтворення басу навіть при використанні невеликих колонок:
Ексклюзивна технологія посилення нижніх частот Extra Bass забезпечує відтворення потужного басу навіть із колонок малого розміру при збереженні гарного балансу та гарної локалізації звуку. Якщо в системі використовується сабвуфер, Extra Bass підвищує гучність всього спектра нижніх частот не тільки передніх АС, а й самого сабвуфера. Звук у фільмах та музиці знаходить нову енергію та ефект присутності.

Функція Compressed Music Enhancer:
Кодування музики в цифровому форматі, такому як МР3, де використовується стиснення даних, веде до обмеження діапазону частот, що відтворюються. Розроблена компанією Yamaha функція Compressed Music Enhancer виконує складну обробку цифрового сигналу з використанням унікальних алгоритмів для відновлення втраченої інформації. В результаті музика завжди звучатиме саме так, як і винна.

Функція Subwoofer Trim:
Функція налаштування балансу сабвуфера (Subwoofer Trim) запобігає ефекту перекриття, коли одні й самі частоти відтворюються і сабвуфером, і фронтальними АС. Це забезпечує чисте та сфокусоване звучання без помітних провалів між нижніми та верхніми частотами. При виникненні ефекту перекриття у звичайних системах сабвуфер починає забивати загальне звучання. Subwoofer Trim вирішує цю проблему за рахунок більш точного поділу частот, внаслідок чого фронтальна сцена набуває стійкості, а бас стає чіткішим і виразнішим.

Режим Intelligent Amp Assign:
Режим Intelligent Amp Assign передбачає автоматичне призначення каналів підсилювача певним акустичним системам залежно від вибраних функцій. Наприклад, коли в 7.1-канальній системі вимкнено зону 2, всі 7.1 каналів можна використовувати в головній зоні. Однак, коли зона 2 включена, сигнал для двох тилових каналів подається на дві АС в зоні 2, а в головній зоні використовується сигнал для 5.1 каналів. Так само при активному режимі CINEMA DSP 3D сигнал подається на дві фронтальні АС присутності, а не на дві тилові АС навколишнього звучання. При вимкненому режимі CINEMA DSP 3D ситуація набуває зворотного характеру. Крім того, якщо в 5.1.2-канальній системі з Dolby Atmos або DTS:X відключена зона 2, всі канали 5.1.2 будуть використовуватися в головній зоні. Однак, коли зона 2 включена, сигнал двох каналів висоти/допоміжних подається на дві АС в зоні 2, а в головній зоні використовується сигнал для 5.1 каналів. Завдяки функції Intelligent Amp Assign не потрібно виймати переставляти акустичні кабелі на задній панелі з одних роз'ємів на задній панелі і вставляти їх в інші - так Yamaha хоч трохи, але полегшує життя користувача.

Автоматичне вимикання системи:
Функція автоматичного вимкнення живлення через 20 хвилин, 2, 4, 8 або 12 годин (на вибір користувача) дозволяє економити електроенергію.

Секція підсилювача:

Канал: 7.2
Номінальна потужність (1 кГц, 1 канал): 150 Вт (4 Ом, КНД 0,9 %)
Номінальна потужність (20 Гц - 20 кГц, 2 канали): 90 Вт (8 Ом, КНД 0,06 %)
Макс. ефективна вихідна потужність (за стандартом JEITA): 150 Вт (8 Ом, КНІ 10%)
Динамічна потужність на канал (8/6/4/2 Ом): 125/165/190/235 Вт

Обробка навколишнього звучання:

Підтримка CINEMA DSP: Є (3D)
DSP-програми: 17
Налаштування діалогу: Є
Режим віртуальних АС присутності (Virtual Presence Speaker):
Режим віртуальних задніх АС навколишнього звучання: Є
Режим Dialogue Lift для кращої розбірливості мови: Є (не потрібна АС присутності)
Функції SILENT CINEMA/ Virtual CINEMA DSP: Є (Virtual CINEMA FRONT)
Dolby Atmos: Є
Формат Dolby TrueHD: Є
Формат Dolby Digital Plus: Є
Формат Dolby Pro Logic IIx: Є
DTS:X: Є
Формат DTS-HD Master Audio: Є

Обробка аудіосигналу:

Режим Pure Direct: Є (при увімкненому режимі відео)
Функція Compressed Music Enhancer: Є (включаючи Enhancer for Bluetooth)
Система оптимізації звуку YPAO: Є (RSC)
Функція YPAO Volume: Є
Адаптивне управління динамічним діапазоном (DRC):
Початкова та максимальна налаштування гучності: Є
Можливість використання двопідсилювальної конфігурації (Bi-Amping):
Функція затримки звуку: Є (0-500 мс)
192 кГц / 24-біт ЦАПи для всіх каналів: Є (Burr-Brown)

Обробка відеосигналу:

Наскрізний канал сигналу 4K Ultra HD та підвищення роздільної здатності до 4K Ultra HD: Є (4K60p 4:4:4)
Технологія HDMI 3D Pass-Through: Є
Реверсивний звуковий канал через HDMI: Є
Перетворення сигналу HDMI з підвищенням роздільної здатності: Є (аналог > HDMI / HDMI > HDMI)
Deep Color/xvColor/частота регенерації 24 Гц / Автоматична корекція для синхронізації звуку та зображення: Є

Комутація:

Wi-Fi: Є (Wireless Direct)
AirPlay: Є
Підтримка Bluetooth: Є (SBC/AAC)

Розширена комутація:

Вхід/вихід HDMI: 6/1 (підтримка HDCP2.2, HDR та BT.2020)
Підтримка HDMI CEC: Є (SCENE,
управління пристроєм)
USB-вхід: USB-пристрій, портативний аудіоплеєр
Мережевий порт: Є
AV-вхід на передній панелі: HDMI/USB
Цифровий аудіовхід/вихід: Оптичний: 2 / 0
Цифровий аудіовхід/вихід: Коаксіальний: 2 / 0
Цифровий аудіовхід/вихід: 5 / 0
Вхід звукознімача (Phono): Є
Вхід/вихід компонентного відеосигналу: 2/1
Вхід композитного відеосигналу: 4/1
Вихід підсилювача: На сабвуфер (2 моно)
Вихід на навушники: 1

Інтерфейс користувача:

Екранне меню: Графічний інтерфейс користувача
SCENE: SCENE (4 кнопки)
Управління за допомогою смартфона/планшета: Є (iPhone/iPad, телефон/планшет на платформі Android)
Керування за допомогою веб-браузера: Є
Пульт дистанційного керування:
FM/AM тюнер: Є

Управління зонами:

Аудіовиход Зони 2: Вихід підсилювача
Автономні зони: Зона 2
Вихід для +12 В тригера: 1
Вхід/вихід (інфрачервоного) пульта дистанційного керування: 1/1

Загальні характеристики :

Потужність в режимі очікування (тільки для підтримки ІЧ-порту): ≤0,1 Вт
Автовимикання живлення: Є
Режим ECO: Є
Габарити (ШхВхГ): 435 x 171 x 378 мм (з антеною: 435 x 234 x 378 мм)
Маса: 10 кг

 
Характеристики
Пульт ДУЄ

Напишіть відгук

AV-ресивер Yamaha RX-V683

7.2-канальний AV-ресивер з підтримкою MusicCast та найбільших потокових музичних сервісів, сумісність із Dolby Atmos® та DTS:X™, інтерфейс HDMI® з підтримкою 4K60p (4:4:4), HDCP2.2, HDR та BT.2020. Передбачено вхід Phono для підключення вінілових плеєрів.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ