Навушники Yamaha EPH-W22
Навушники Yamaha EPH-W22 Навушники Yamaha EPH-W22

Знятий з виробництва

Навушники Yamaha EPH-W22

  • ID товару: 2543

Новий товар

Проста конструкція, щільне пригін у вухах. Застосовується нещодавно розроблений фахівцями Yamaha 8-мм гучномовець, що забезпечує потужний бас та хвилюючі відчуття від прослуховування.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

З приймачем бездротових сигналів.

Проста конструкція, щільне прилягання у вухах.

Моделі серії EPH-22 оснащені нещодавно розробленим фірмою Yamaha 8-мм гучномовцем з потужним неодимовим магнітом та діафрагмою, виконаною за високоточною технологією дотичних кромок. Ці конструктивні особливості дозволяють навушникам-вкладишам, незважаючи на компактні розміри, забезпечувати повноцінне звучання басу за будь-якої гучності. Корпус, що має ту ж базову структуру і виготовляється з тих же матеріалів, що й у моделях Yamaha EPH класу high-end, гарантує надзвичайно високу вірність звуковідтворення. Як і слід очікувати від такого авторитетного виробника музичних інструментів, як Yamaha, навушники-вкладиші серії EPH-22 приносять максимально можливе задоволення від прослуховування музики.

Вушні вкладиші виготовляються із силіконового матеріалу двох типів – твердого та м'якого. Секція проходження звуку, в якій використовується твердий силікон, поєднує гнучкість і міцність за рахунок рифлення. Вона зберігає форму навіть тоді, коли вкладиші вставляються у вушні канали, і ідеально прилягає формою каналу. Вушні вкладиші не тільки забезпечують зручність припасування, але й запобігають погіршенню якості звучання через витік звуку.

Характерною особливістю серії EPH-22 є простий дизайн, єдиним декоративним елементом якого є відомий логотип Yamaha у вигляді трьох схрещених камертонів на зовнішній плоскій стороні корпусів. Кожна модель має елегантне глянсове оздоблення, що робить ці навушники бажаним та вишуканим придбанням, яке прослужить вам не один рік. На вибір передбачено три привабливі колірні рішення.

Завдяки своїм компактним розмірам навушники-вкладиші серії EPH-22 зручні при носінні. Більш того, 2-сторонній опорний елемент від Yamaha дозволяє носити навушники двома різними способами - або з кабелем над вухом для більш надійної фіксації (як показано на малюнку "Спосіб 1"), або звичайним чином ("Спосіб 2"). Опорний елемент виготовляється з гнучкого еластомірного матеріалу, що забезпечує щільне прилягання у вушному каналі та дозволяє слухати музику з комфортом.

Спосіб 1: Кабель проходить зверху, навушники максимально надійно та зручно зафіксовані у вухах.
Спосіб 2: Кабель проходить знизу, навушники можна швидко і легко зафіксувати у вухах звичайним чином.

Передбачена в моделі EPH-W32 технологія Bluetooth дозволяє здійснювати бездротове відтворення музики з Bluetooth-сумісним смартфоном або мобільним телефоном. Підтримка формату aptX® дозволяє отримувати задоволення від якіснішого звуку. Основні операції керування – відтворення та зупинку – та приймати телефонні дзвінки можна в бездротовому режимі. Більше того, можливі сполучення з максимум вісьмома зареєстрованими пристроями і одночасний зв'язок з максимум двома пристроями в декількох точках, тому ви можете зручно використовувати різні підключені пристрої в будинку або за його межами.

Тип динаміка: Динамічні, закриті

Динамік: Φ 8,5 мм

Імпеданс: 16 Ом

Максимальна вхідна потужність: 30 мВт

Рівень звукового тиску: 98 дБ

Діапазон відтворюваних частот: 20 Гц – 40 кГц

Вага (з кабелем): 22,5 г

Довжина кабелю: 0,6 м

З'єднання: 3,5-мм L-подібний стереофонічний міні-штекер

Колірне виконання: Білий, рожевий, чорний

Напишіть відгук

Навушники Yamaha EPH-W22

Проста конструкція, щільне пригін у вухах. Застосовується нещодавно розроблений фахівцями Yamaha 8-мм гучномовець, що забезпечує потужний бас та хвилюючі відчуття від прослуховування.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ