CD програвач Pro-Ject CD BOX RS SILVER
Знятий з виробництва

CD програвач Pro-Ject CD BOX RS Black

  • ID товару: 3490
  • Артикул: 9120050438569

9120050438569

Новий товар

Програвач CD-дисків; колір: сріблястий; зовнішній блок живлення: 20 Вт, 3000 мА, DС; цифрові виходи: оптичний, коаксіальний, AES/EBU, I2S; габарити (ШхВхГ): 72 x 206 x 200 мм, вага: 3.2 кг

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

CD Box RS – першокласний CD транспорт класу Hi-End, що має феноменальну точність зчитування інформації з компакт дисків.

На даний момент не так багато виробників мають у своєму асортименті такий клас пристроїв, як окремий CD транспорт без цифро-аналогового перетворювача, властивого всім класичним CD плеєрам. Але австрійська компанія Pro-Ject Audio Systems славиться на весь світ своїми простими і лаконічними пристроями з максимальною якістю, що виконують одну єдину функцію, а з появою нової лінійки компактних продуктів Box Design стало можливим збирати свою музичну систему з невеликих блоків, ідеально узгоджених один з одним. . CD Box RS Black є одним з кращих CD транспортів наявних на даний момент на ринку і може похвалитися винятковою якістю зчитування інформації з будь-яких компакт-дисків формату CD, таких як CD Audio, CD-RCD-RW або з CD-шару гібридних дисків SACD, а також підтримкою форматів WAV, WMA, MP3 і вельми популярного останнім часом FLAC з якістю до 24 біт та 96 кГц, не доступного для програвання у більшості класичних CD програвачів.

CD Box RS виконаний у міцному алюмінієвому корпусі та відрізняється дуже цікавим дизайном з верхнім завантаженням диска, реалізованим за допомогою знімної накладки та магнітного затиску. Зчитування інформації з побітовою точністю робить першокласний сервопривід Blue Tiger 100, вихід з якого подається на 4 цифрові роз'єми: оптичний, коаксіальний, AESEBU на XLR і спеціальний I2S інтерфейс для з'єднання між собою приладів Box Design серії RS. Завдяки цьому інтерфейсу можлива реалізація унікальної технології Sonic Scrambling, що дозволяє досягти найменшого рівня джиттера та спотворень з усіх доступних способів з'єднання. Відмінною особливістю є те, що тактова частота для транспорту береться не з потоку даних, а генерується пристроями DAC Box RS або Pre Box RS Digital і подається до нього через роз'єм Clock, а вже лічена інформація йде до них через інтерфейс I2S, що дозволяє досягти феноменальної точності зчитування недоступної в інших пристроях.

Для отримання інформації про диск, що програється в даний момент, призначений великий кольоровий рідкокристалічний дисплей, розташований на передній панелі, а для управління відтворенням є 4 транспортних перемикача, виконаних у вигляді тумблерів, що надають пристрою додаткової оригінальності. Крім цього розробник оснастив комплект постачання пультом дистанційного керування, що дублює функції програвання, а також надає доступ до додаткових функцій не доступним для редагування з передньої панелі.

Якщо ви хочете отримати найвищу якість зчитування інформації з CD-дисків, то транспорт CD Box RS буде найкращим рішенням.

Загальні

Формати, що відтворюються:CD, WMA, MP3, Flac
Підтримувані диски:CD, CD-R, CD-RW, Hybrid-SACD
Пульт ДУ:є

Роз'єми

Коаксіальний:1 вихід
Оптичний:1 вихід
Додатково:Вхід для тактової частоти: роз'єм BNC, 1х інтерфейс I2S на роз'ємі RJ45 (для використання з DAC Box RS або Pre Box RS Digital)

Фізичні характеристики

Споживана потужність:1 Вт в режимі очікування
Колір:сріблястий
Габарити:72 x 206 x 200 мм
Вага:3.2 кг

Напишіть відгук

CD програвач Pro-Ject CD BOX RS Black

Програвач CD-дисків; колір: сріблястий; зовнішній блок живлення: 20 Вт, 3000 мА, DС; цифрові виходи: оптичний, коаксіальний, AES/EBU, I2S; габарити (ШхВхГ): 72 x 206 x 200 мм, вага: 3.2 кг

Напишіть відгук

15 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ