Портативний аудіоплеєр FiiO M7 Black
Портативний аудіоплеєр FiiO M7 Black Портативний аудіоплеєр FiiO M7 Black Портативний аудіоплеєр FiiO M7 Black Портативний аудіоплеєр FiiO M7 Black

Портативний аудіоплеєр FIIO M7 Black

  • ID товару: 9664
  • Артикул: 5580039

5580039

Новий товар

FiiO M7 Black - перший аудіоплеєр компанії з процесором Samsung Exynos 7270 SoC, який забезпечує низьку витрату енергії, а також займає мінімум місця в корпусі плеєра, що дозволило ще й збільшити розмір та ємність акумулятора.

Більше деталей

5 464 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: FIIO

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

FiiO M7 Black – аудіофільський портативний програвач, що пропонує цільовій аудиторії приємне збалансоване звучання, добротне складання та слушні експлуатаційні якості. Можливо, перед нами найдоступніший плеєр на Андроїд від виробника першого ешелону.

Технічні особливості. Корпус пристрою практично повністю виготовлений із алюмінію; винятком стали лише дисплей та виведення Bluetooth-антени у верхній частині тильної сторони конструкції. Варто відзначити досить компактні габарити девайса, що виключають необхідність додаткового простору для його зберігання та перенесення. Дуже порадував і екран, що одержав непоганий запас яскравості, нормальні кути огляду та оптимальну роздільну здатність 480 × 800 пікселів, враховуючи невелику діагональ. Схема управління Fiio M7 представлена популярним нині колесом регулювання гучності (з енкодером) та чотирма механічними клавішами, виконаними, до речі, теж із металу. З інтерфейсів підключення користувачеві доступні комбінований 3,5-мм вихід навушники/лінія та порт USB type-C, що служить як для заповнення акумулятора, так і для підключення до ПК в ролі USB-ЦАП. Природно, є і слот для карт пам'яті, що підтримує накопичувачі аж до 256 гБ. У плані автономної роботи плеєр демонструє впевнено гідні показники, що становлять до 20 годин при прослуховуванні музики (з дротовими навушниками) та до 40 діб – у режимі очікування. Завершують перелік переваг продукту інтегрований Bluetooth-передавач з підтримкою кодеків aptX, aptX HD та LDAC, побудований на чіпі покоління 4.2, а також наявність просунутого FM-приймача, покликаного урізноманітнити щоденний музичний досвід слухача.

Схемотехніка та звук. Поглядаючи на бурхливий розвиток мобільних пристроїв, а разом з тим і процесорів, інженери FiiO звернулися до напрацювань у цій галузі, укомплектувавши свій витвір чіпом Samsung Exynos 7270, що відрізняється високою продуктивністю та помірним енергоспоживанням. Також Fiio M7 оснащений виділеним ЦАП ES9018Q2C, здатним декодувати lossless-файли затребуваних форматів з частотою дискретизації до 24 біт/192 кГц для PCM і 64-128 – для DSD. Що стосується підсилювального тракту, виробник замовчує з приводу специфіки застосовуваних мікросхем, пропонуючи користувачеві лише значення потужності, що видається, рівне 40 мВт для 32 Ом і 80 мВт для 16 Ом відповідно. Щодо самої сигнатури звучання, програвач демонструє музичну модель аудіомовлення з делікатно підкресленими краями АЧХ. Бас відігрується тілесно, інформативно та рухомо, зберігаючи виправданий коефіцієнт присутності в тональній гамі; СЧ подаються чисто, мелодійно і тембрально достовірно, без ухилу в моніторність або нав'язливості в ділянці умовного стику з ВЧ, тоді як самі високі звучать дзвінко, детально і насичено, але не намагаючись демонструвати зайву різкість. Уявна сцена середня за шириною та глибиною, з належним поділом віртуальних планів та належним коштом позиціонуванням окремих інструментів.

Комплектація. Крім головної складової, в упаковці з лаконічним дизайном покупець виявить кабель USB type-C, гнучкий пластиковий чохол-накладку та фабрично наклеєну на дисплей захисну плівку матової текстури. Fiio M7 – середньобюджетне портативне рішення з аудіофільським ухилом з Піднебесної, що отримали низку технічних новацій, націлених на передбачуване домінування бездротових навушників у найближчому майбутньому. Понад те, продукт зберіг і базовий функціонал, затребуваний консервативним слухачем.


Характеристики портативного аудіоплеєра FiiO M7 Black:

  • Формат пристрою: портативний аудіоплеєр;
  • Підтримка DSD: DSD64;
  • ЦАП: ES9018Q2C;
  • Вбудована пам'ять: 2 Гб;
  • Сенсорний екран: Є;
  • Інтерфейси: TRS 3.5 мм (лінійний вихід), TRS 3.5 мм (навушники);
  • Час автономної роботи: до 20 годин;
  • Функція USB ЦАП: Ні;
  • Слоти розширення пам'яті: microSD;
  • Максимальний обсяг картки пам'яті: 512 Гб;
  • Потужність виходу для навушників: 40 мВт @ 32 Ом;
  • Розміри: 13×52×109 мм;
  • Вага: 116 р.;
  • Екран: 3.2" LCD 480 × 800:
  • Кількість ЦАПів: 1;
  • Колір чорний.
 
Характеристики
БрендFIIO
МодельM7
ТипПортативний аудіоплеєр
Вихідна потужність на навушники40 мВт @ 32 Ом
Дисплей3.2" LCD 480 × 800
Час роботидо 20 годин
КолірЧерный
Розміри (Г x Ш x В), мм13 × 52 × 109
Інтерфейс провідного підключенняTRS 3.5 мм (лінійний вихід), TRS 3.5 мм (навушники)
ЦАПES9018Q2C
Вага116 р.
вбудована пам'ять2 Гб

Напишіть відгук

Портативний аудіоплеєр FIIO M7 Black

FiiO M7 Black - перший аудіоплеєр компанії з процесором Samsung Exynos 7270 SoC, який забезпечує низьку витрату енергії, а також займає мінімум місця в корпусі плеєра, що дозволило ще й збільшити розмір та ємність акумулятора.

Напишіть відгук

1 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ