Rotel RSP-1572
Rotel RSP-1572 Rotel RSP-1572 Rotel RSP-1572

  • ID товару: 1965

Новий товар

Аудіо/відео процесор Rotel RSP-1572 має конфігурацію 7.2 і оснащений новітніми AV-технологіями. Апарат має шість HDMI-входів та два HDMI-виходи версії 1.4a, з підтримкою 3D відео, та зворотного аудіоканалу ARC на одному з них.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Rotel

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Передбачена можливість конвертації аналогового відеосигналу HDMI 1080p, яку виконує відеопроцесор Faroudja Torina / DCDi Cinema професійного класу. Цей процесор забезпечує ефективне придушення шумів на зображенні, і точну передачу сигналу на пристрій, що відображає.

На передній панелі ресивера є USB-роз'єм, до якого можна підключати iPod/iPhone або інші портативні джерела. Так як аудіосигнал за цим інтерфейсом передається в цифровому вигляді та частотою до 48 кГц, висока якість звучання забезпечується вбудованими цифро-аналоговими перетворювачами процесора. Підтримується і бездротове підключення гаджетів за допомогою зовнішнього Bluetooth-модуля.

Для обробки звуку Rotel RSP-1572 використовується здвоєний DSP-процесор, що підтримує всі існуючі формати навколишнього звуку, а цифро-аналогові перетворювачі мають параметри 24 біта / 192 кГц. Для точного настроювання характеру звучання системи залежно від параметрів акустики та акустичних властивостей кімнати прослуховування передбачений 10-діапазонний параметричний еквалайзер.

Задня панель процесора дуже щільно заповнена роз'ємами, і Rotel RSP-1572 може стати основою для серйозної AV-системи. Тут є входи для шести аналогових пристроїв (шість з них – з підтримкою відео), два компонентні відеовходи, AV-виходи для трьох додаткових «зон». Передбачені також чотири оптичні та три коаксіальні входи, і два (оптичний та коаксіальний) виходи. Для управління іншими компонентами системи є чотири тригерних та шість виходів системи ДУ, а для отримання команд – два входи. Є також багатоканальний вхід 7.1 для підключення SACD/DVD-Audio програвачів.

Апарат зібраний у солідному корпусі з гарною віброізоляцією і оснащений потужним екранованим блоком живлення, що забезпечує стабілізовану напругу для всіх схем апарату.


Особливості AV процесора Rotel RSP-1572

  • Конфігурація 7.2
  • 2 HDMI-виходу
  • Підтримка 3D відео

Характеристики AV процесора Rotel RSP-1572

Входи 6 HDMI 1.4a, 2 компонентних відео, 8 аналогових, 7.1-канальний, 4 цифрових оптичних, 3 цифрових коаксіальних
Виходи 2 HDMI 1.4a, оптичний, коаксіальний композитний, на 2 сабвуфери, 3 multi-room, 6 тригерних, 3 дист. управління, 8.2
Формати DTS-HD Master Audio / DTS 5.1 / DTS ES / DTS 96/24 Dolby Digital Plus / Dolby TrueHD / Dolby Digital EX / DPL IIz
Габарити (Ш х В х Г) 431 х 143 х 338 мм
Вага 9,7 кг

Напишіть відгук

Rotel RSP-1572

Аудіо/відео процесор Rotel RSP-1572 має конфігурацію 7.2 і оснащений новітніми AV-технологіями. Апарат має шість HDMI-входів та два HDMI-виходи версії 1.4a, з підтримкою 3D відео, та зворотного аудіоканалу ARC на одному з них.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ