AV-ресивер Yamaha RX-V485 Black
AV-ресивер Yamaha RX-V485 Black AV-ресивер Yamaha RX-V485 Black AV-ресивер Yamaha RX-V485 Black AV-ресивер Yamaha RX-V485 Black

Знятий з виробництва

AV-ресивер Yamaha RX-V485 Black

  • ID товару: 3984
  • Артикул: YZZ99330

YZZ99330

Новий товар

AV ресивер Yamaha RX-V485 Black, 5.1 канальний, Dolby True HD, Dolby Digital Plus, ЦАП: Burr-Brown 384 кГц/32-біт DACx 3, Bluetooth, номінальна потужність (1 кГц, 1 канал): 115 Вт (6 Ом , КНД 0.9 %), габарити (ШхВхГ) 435 x 161 x 327 мм, вага: 7.8 кг, колір: чорний.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

5.1-канальний AV ресивер Yamaha RX-V485 Black з функцією Music Cast Surround та винятковою простотою використання для розширених розважальних можливостей.

Могутнє 5-канальне навколишнє звучання. Ця унікальна технологія формування звукового поля Yamaha створена шляхом комбінації виміряних даних звукового поля з цифровою обробкою сигналів. Yamaha зібрала дані про звукові поля з відомих концертних залів та музичних клубів по всьому світу, використовуючи багату практику в галузі проектування концертних залів, систем оповіщення та мікшування. Оцифрувавши цю велику інформацію та ввівши її у спеціалізовані інтегральні схеми, компанія досягла ефективного відтворення акустичних просторів концертних залів на домашній апаратурі. Пориньте в разючий реалізм фільмів, увійдіть у світ проникливого кінотеатрального звуку.

Проста у використанні система оптимізації звуку. YPAO (Yamaha Parametric room Acoustic Optimizer) аналізує акустику кімнати та аудіосистему, після чого точно налаштовує різні звукові параметри, щоб забезпечити найкращий звук для конкретної кімнати. Після встановлення мікрофона, що додається, у місці прослуховування та включення функції YPAO аудіосистема автоматично налаштовується на ті значення параметрів, при яких відтворення звуку в кімнаті розміщення домашнього кінотеатру є оптимальним.

Компоненти найвищої якості. AV-ресивер оснащений повністю дискретними підсилювачами потужності для мінімізації спотворень та використовують незалежні джерела чистого живлення для аналогових та цифрових схем. Ресивер забезпечений 384 кГц / 32-розрядними ЦАП преміум-класу - теж з незалежними джерелами живлення - для відтворення без шумів всіх аудіосигналів від джерел високої роздільної здатності. Для контролю гучності використовується нова високоякісна ІС із високою якістю звуку, а великі радіатори пригнічують вібрацію. Будь-яка деталь цих AV-ресиверів орієнтована виключно на якомога високу якість звуку.

Підтримка бездротового АС навколишнього звучання. Поєднайте AV-ресивер з бездротовими потоковими акустичними системами MusicCast 50 або MusicCast 20 і насолоджуйтеся вражаючою зручністю створення домашнього кінотеатру за допомогою бездротових тилових АС. Крім усього іншого, ви отримаєте реалістичний звук, який не псують безладні відображення. І ви легко перетворите свою вітальню на спеціальне приміщення для розваг, де зможете повною мірою насолоджуватися фільмами та музикою.

Відтворення у кількох кімнатах. Завдяки технології MusicCast натисканням однієї кнопки забезпечується доступ до вражаючого різноманіття джерел контенту та конфігурацій налаштування.

Світ музики. Досліджуйте світ музики за допомогою вбудованих музичних потокових сервісів*. Синхронізуючи плейлисти та композиції зі смартфона або комп'ютера з RX-V485, музичні потокові сервіси неймовірно полегшують як прослуховування обраного контенту, так і ознайомлення з новою для себе музикою.

* Доступність музичних потокових сервісів залежить від регіону.

Відчуйте 7.1-канальний реалізм (Virtual Presence Speaker). CINEMA DSP 3D забезпечує широке, високе та щільне звукове поле, а декодування форматів сімейства HDAudio дозволяє використовувати джерела звуку високої роздільної здатності. Більше того, функція VirtualPresenceSpeaker формує тривимірне звучання без використання реальних акустичних систем присутності, видаючи насичене звукове поле, практично рівноцінне 7.1-канальному звуковому оточенню навіть за умови використання 5.1-канальної конфігурації АС.

Давайте поговоримо. "Alexa, нехай MusicCast відтворить улюблену позицію зі списку Favourite 1 на кухні". Завдяки інтеграції системи мовного управління Alexa вам просто попросити вголос. RX-V485 забезпечує повну сумісність із пристроями мовного управління Amazon. Ласкаво просимо до розумного будинку.

* Доступність мовних команд керування через сервіс Amazon Alexa залежить від регіону.

Простота експлуатації, детальні налаштування. AV Controller - це проста у використанні програма дозволяє зручно та «інтелектуально» керувати потужністю, гучністю, вибором входів та багатьма іншими параметрами з пристрою на базі iOS або Android™. Крім того, ви можете використовувати одну з 23 мов і налаштовувати інтерфейс відповідно до своїх потреб — ховати піктограми, що не використовуються, і перейменовувати функції. Доступна і планшетна версія програми.

Простота встановлення та підключення (AV Setup Guide). Ніяких труднощів, ніякої плутанини. Використовуючи цю спеціальну програму, ви отримаєте професійну консультативну допомогу з кабельних з'єднань між AV-ресивером та пристроями-джерелами. Корисна інформація є і за такими аспектами, як підключення акустичних систем, телевізора та джерел сигналу, а також призначення підсилювача потужності.

Поліпшена якість звучання. У цьому AV-ресивері передбачена можливість підключення за схемою bi-amping, при якому смуги високих та низьких частот лівої та правої фронтальних акустичних систем посилюються незалежними підсилювачами, за рахунок чого підвищується якість звучання фронтальних каналів – важлива перевага домашнього кінотеатру.

Яскраве та енергійне звучання (Music Enhancer). Функція Compressed Music Enhancer від Yamaha тепер оптимізована для передачі аудіосигналу через Bluetooth. За рахунок цього музика при бездротовому відтворенні звучить яскраво та енергійно.

Зручне відображення інформації із високою чіткістю. У цій системі використовується шрифт високої чіткості, завдяки якому зчитування інформації про музику, що відтворюється, не становить проблем.

Економія електроенергії на 20% (Енергозберігаючий режим ECO). Коли режим ECO увімкнений, він здатний зменшити енергоспоживання приблизно на 20% завдяки передовій енергозберігаючій конструкції апарату. * У порівнянні з енергоспоживанням при вимкненому режимі ECO (виміряно компанією Yamaha).

Характеристики AV ресивер Yamaha RX-V485 Black:

  • Потужне 5-канальне навколишнє звучання;
  • 80 Вт на канал (6 Ом, 20 Гц - 20 кГц, КНД 0,09%, навантажені 2 канали);
  • 115 Вт на канал (6 Ом, 1 кГц, КНД 0,9%, навантажений 1 канал);
  • 165 Вт на канал (8 Ом, 1 кГц, КНД 10%, навантажений 1 канал);
  • Можливість додавати до аудіосистем бездротові акустичні системи навколишнього звучання (Music Cast 20 або Music Cast 50);
  • HD Audio із технологією CINEMA DSP 3D;
  • Сумісність із сервісом голосового управління Amazon Alexa* (*Доступність залежить від регіону);
  • Система оптимізації звучання YPAO™;
  • Вбудовані музичні потокові послуги;
  • HDMI® (4 входи/1 вихід) з Dolby Vision™ та Hybrid Log-Gamma.
  • Габарити (Ш x В x Г): 435 x 161 x 327 мм (з піднятою антеною: 435 x 222.5 x 327 мм);
  • Вага: 7.8 кг
 
Характеристики
БрендYamaha
МодельRX-V485 Black
ТипAV-ресивер
Розміри (Ш х В х Г), мм435 x 161 x 327 мм (з піднятою антеною: 435 x 222.5 x 327 мм);
Вага7.8 кг

Напишіть відгук

AV-ресивер Yamaha RX-V485 Black

AV ресивер Yamaha RX-V485 Black, 5.1 канальний, Dolby True HD, Dolby Digital Plus, ЦАП: Burr-Brown 384 кГц/32-біт DACx 3, Bluetooth, номінальна потужність (1 кГц, 1 канал): 115 Вт (6 Ом , КНД 0.9 %), габарити (ШхВхГ) 435 x 161 x 327 мм, вага: 7.8 кг, колір: чорний.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ