CD програвач Yamaha CD-S3000

CD програвач Yamaha CD-S3000

  • ID товару: 2576

Новий товар

Привідний механізм високої міцності, інноваційна схема для відтворення аудіосигналу без втрат. Прорив до максимальної якості – повне розкриття сутності музики.
Представляємо CD-програвач вищого класу модель CD-S3000.

Більше деталей

236 246 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Привідний механізм високої міцності, інноваційна електронна схема для відтворення аудіосигналу без втрат.
Прорив до максимальної якості – повне розкриття сутності музики.
Представляємо CD-програвач вищого класу модель CD-S3000.

Модель CD-S3000 створена з особливою ретельністю: чудові антивібраційні властивості, надточне зчитування сигналу – все для відтворення музики з максимально високою якістю.
Ми встановили новий дисковод із додатковим жорстким кріпленням для завантажувального механізму власної розробки Yamaha. Завдяки використанню спеціальних жорстких якорів спереду та ззаду завантажувальний механізм міцно тримається на підставі та блокує зовнішню вібрацію. При цьому усувається вібрація, що викликається обертанням диска, та її вплив на друковану плату. Передній якір двошаровий, має гвинтовий регулювальний механізм. Це дозволяє дуже точно відрегулювати горизонтальне положення завантажувального механізму в поздовжньому та поперечному напрямках. При складанні моделей CD-S3000 спочатку на підставі монтується приводний механізм, потім виконується ретельне скрупульозне регулювання для вирівнювання його по горизонталі. Це демонструє щире прагнення Yamaha до ідеалу, хоча потребує багато сил і часу. В результаті усуваються найменші відхилення механізму, досягається стабільне обертання і сигнал зчитується з високою точністю. Зниження навантаження на сервопривід, керуючий пристроєм зчитування, зводить до мінімуму вплив коливань величини струму на сигнал, забезпечуючи чисте звучання практично з відсутністю шумів. Крім того, пристрій включає тверде шасі, яке утримує весь дисковод. Для лазерної головки, що зчитує дані, та приводного механізму, що забезпечує стабільне обертання диска, ми використовували лише добірні матеріали.
Зчитування відбувається з дуже високою точністю, що допомагає досягти виключно чистого звучання.

Лоток диска виготовлений із високоміцного алюмінію для зниження рівня вторинної вібрації, що виникає внаслідок резонансу диска та роботи високошвидкісного приводу для обертання диска. В результаті підвищена точність зчитування та знижений робочий шум механізму. Ця елегантна модель з розкішною текстурою передньої панелі оснащена прецизійним механізмом відкривання/закривання лотка, що дуже м'яко працює. Ми щосили прагнули зробити так, щоб шикарний зовнішній вигляд і чітка робота механіки повністю відповідали найвищим звуковим якостям апарата.

Головне шасі, що підтримує завантажувальний механізм, зроблено максимально міцним, і за рахунок посилення всіх компонентів підвищується стійкість і самого шасі. Фронтальна алюмінієва панель завтовшки 7 мм також сприяє зміцненню всієї конструкції. Завантажувальний механізм з деталями, що обертаються, змонтований в центрі, зліва розташовуються блок живлення і плата цифрової секції, праворуч - блок живлення і плата аналогової секції. Таке компонування утворює симетричну структуру з роздільними цифровою та аналоговою секціями, та забезпечує ідеальну рівновагу. Нарешті, для зниження імпедансу до мінімуму днище, яке використовується як стандартне заземлення, має мідне покриття.

Амортизаційні опори - важлива деталь конструкції, призначена для придушення зовнішньої вібрації. Як такі опори використовуються оригінальні металеві ніжки Yamaha. Їх можна доповнити шипами або прокладками, що додаються.

У конструкції CD-S3000 використано схему з двома силовими трансформаторами. В результаті досягнуто повного відділення цифрової та аналогових секцій від блока живлення, і при цьому кожна з них має власний силовий трансформатор. Така ізоляція дозволила усунути спотворення звуку через перешкоди, що виникають між цифровою та аналоговими схемами у разі використання загального блоку живлення. Тороїдальний трансформатор з малим магнітним розсіюванням знижує негативний вплив на сигнал, що зчитується з диска, як у цифровій, так і аналоговій секціях. Після ретельного аналізу на основі численних сеансів прослуховування ми вирішили помістити силовий трансформатор у корпус із мідним покриттям для зниження магнітного розсіювання та вібрації. В результаті покращилася деталізація і звучання стало ніжнішим, м'яким і навіть набуло просторовості. Одне з основних завдань апаратів серії S3000 - достовірне та точне відтворення будь-яких, навіть тихих звуків музичних інструментів.

Блоки живлення всередині CD-S3000 з силовими трансформаторами та блочними конденсаторами змонтовані безпосередньо на цифровій/аналоговій платах. За основу прийнято оригінальну схемотехніку, яка передбачає використання інтегрованих схем блоків живлення. Гвинтове з'єднання між платами блока живлення та відповідними платами сигналу, а також їхній єдиний монтаж допомогли зменшити втрати з'єднання та знизити імпеданс. Крім того, для проводового з'єднання з самим трансформатором використані ті ж гвинтові клеми, що і в підсилювачі A-S3000, який призначений для роботи в парі з цим програвачем CD. Гвинтове з'єднання, що не потребує паяння, забезпечує надійний контакт та низький рівень імпедансу.

Для повного усунення втрат аудіосигналу CD-S3000 використана інноваційна конфігурація аналогової схеми. Зазвичай з ЦАП виводиться аналоговий сигнал, що проходить через схему перетворення струм-напруга багатокаскадної конфігурації. Однак CD-S3000 виведення сигналу здійснюється з використанням однокаскадної конфігурації на основі дискретної схеми перетворення струм-напруга. Така конфігурація з її високою швидкістю наростання вихідної напруги, на відміну багатокаскадної, зменшує втрати аудіосигналу і знижує рівень негативного зворотного зв'язку (ООС), сприяючи формуванню природного просторового звуку. Інші схеми після ЦАП є симетричними і марковані знаками плюс і мінус. Завдяки симетричному з'єднанню з симетричним безпотенційним підсилювачем A-S3000 досягається чисте звучання без втрат, які зазвичай виникають при передачі сигналу.

У CD-S3000 використано ЦАП ES9018 виробництва ESS Technology, Inc.
Ми обрали цю модель після ретельного аналізу всіх її переваг — не лише за високоточну обробку 32-бітного аудіосигналу, а й за здатність обробляти великі обсяги аудіоданих, потужність звуку в нижньому регістрі та виняткову чіткість у верхньому. Завдяки вбудованому тактовому генератору ЦАП має функцію Jitter Eliminator, яка дозволяє виконувати Ц/А перетворення з вкрай низьким рівнем джиттера. Вбудований процесор 8-канальний ЦАП включає по два 4-канальних операційних підсилювача зліва і справа. Він забезпечує виключно високу якість вихідного сигналу з відмінним ставленням сигнал/шум, оскільки використовує аналогову схему перетворення симетричної кофігурації.

Зважаючи на зростаючу популярність джерел аудіосигналу високої роздільної здатності, ми створили CDS3000 з високоякісним Ц/А-перетворенням та симетричним виходом для отримання максимальної віддачі від цих джерел. Вбудована в ЦАП функція USB дозволяє безпосередньо передавати цифровий аудіосигнал (з комп'ютера тощо) через USB-інтерфейс.
У блоці USB DAC використано унікальну мікросхему, розроблену спеціально для Yamaha. Вона має вбудований тактовий генератор і здатна здійснювати передачу сигналу з малим рівнем джиттера, а також прийом сигналу без синхронізації з тактовим генератором комп'ютера. Пристрій підтримує цифрові аудіосигнали з роздільною здатністю 192 кГц/24 біт.

Для максимального використання переваг USB DAC модель CD-S3000 підтримує протокол ASIO 2.3. ASIO 2.3 є стандартом у сфері професійної роботи з цифровим звуком, оскільки забезпечує меншу затримку та більш високу пропускну здатність аудіоданих порівняно із звичайними звуковими драйверами комп'ютерної операційної системи. Драйвер, який називається ASIO 2.3 Yamaha Steinberg USB Driver*, дозволяє з високою якістю відтворювати аудіофайли з комп'ютера.

* Драйвер доступний для безкоштовного завантаження з веб-сайту Yamaha.

Модель CD-S3000 має режим Pure Direct: під час відтворення аналогового аудіосигналу вимикається дисплей та припиняє роботу цифрового виходу, внаслідок чого підвищується якість звуку. Звучання стає теплішим, природнішим і музичнішим – це додатково підвищує цінність симетричного з'єднання з підсилювачем A-S3000.

Як і належить аудіотехніці високого класу, модель CD-S3000 зовні схожа на музичний інструмент: чиста гладка поверхня, не видно гвинтів. Кожен аспект конструкції та дизайну відображає високий рівень майстерності та прихильність до високої якості, властивої виробам компанії Yamaha — світового виробника музичних інструментів та обладнання. Для обробки корпусу CD-програвача використано передові технології, включаючи інтеграцію верхньої панелі та бічних дерев'яних панелей без зазорів. Зазор між лотком та поверхнею фронтальної панелі майже непомітний. Напівдзеркальне скло дисплея вбудоване з такою точністю, що здається нероз'ємним елементом передньої панелі. Це надає виняткову елегантність апарату.

Пульт ДК, що додається, зроблений в тому ж стилі, що і алюмінієва панель програвача - лаконічний дизайн, інтуїтивно зрозуміле розташування кнопок і дуже приємна на дотик металева текстура. Крім вибору треків та керування відтворенням пульт дозволяє регулювати гучність та перемикати джерела сигналу на сумісному підсилювачі A-S3000.

Сумісність з типами дисків: SA-CD, CD, CD-R/RW (MP3, WMA) та USB-пристрої

Вихідна потужність: 2+/- 0,3 В (1 кГц, 0 дБ)

Відношення сигнал/шум: 116 дБ

Динамічний діапазон: [CD] 100 дБ, [Super Audio CD] 110 дБ

Гармонічні спотворення + шум (1 кгц): [CD] 0,002% (1 кгц), [Super Audio CD] 0,002% (1 кгц)

Діапазон частот, що відтворюються: [CD] 2 Гц-20 кГц, [Super Audio CD] 2 Гц-50 кГц (-3 дБ)

Габарити (ШхВхГ): 435 x 142 x 440 мм

Вага: 19,2 кг

Напишіть відгук

CD програвач Yamaha CD-S3000

Привідний механізм високої міцності, інноваційна схема для відтворення аудіосигналу без втрат. Прорив до максимальної якості – повне розкриття сутності музики.
Представляємо CD-програвач вищого класу модель CD-S3000.

Напишіть відгук

26 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ