CD плеєр Pro-Ject CD BOX S SILVER
CD плеєр Pro-Ject CD BOX S SILVER CD плеєр Pro-Ject CD BOX S SILVER

Знятий з виробництва

CD плеєр Pro-Ject CD BOX S

  • ID товару: 3435

Новий товар

Програвач CD-дисків; ЦАП 24 біт/96 кГц, колір: сріблястий; частотний діапазон: 20 Гц – 20 кГц; співвідношення сигнал/шум: 96 дБ, габарити (ШхВхГ): 206 x 36 x 150 мм, вага: 1.26 кг

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Програвач компакт-дисків Pro-Ject CD Box S є мініатюрним пристроєм даного класу на ринку, якщо говорити про моделі, спеціально сконструйовані для відтворення дисків CD-Audio. Плеєр виготовлений у повній відповідності до специфікацій Red Book, розроблених Philips – починаючи з CD-приводу і закінчуючи вихідними каскадами ЦАП-а. Апарат виконаний у металевому корпусі дуже невеликої висоти (всього 36 мм) та має щілинний завантажувач диска. Під ним знаходяться чотири кнопки керування основними транспортними функціями, а збоку – простий дисплей. Фронтальна панель CD Box S, виготовлена з шліфованого алюмінію, може бути сріблястого або чорного кольорів. Плеєр комплектується мініатюрним пультом дистанційного керування, з якого також можна регулювати гучність звуку на підсилювачах Pro-Ject.

CD-транспорт програвача виготовлений повністю з металу, завдяки чому дуже надійний та довговічний. Апарат оснащений високоякісним ЦАП на базі мікросхеми TLV320DAC23, який має параметри 24 біт/96 кГц, та оснащений цифровим фільтром з 8-кратною передискретизацією. Сигнал на ЦАП надходить шиною I2S, що забезпечує точну передачу цифрового сигналу з мінімальним джитером.

Програвач оснащений аналоговим, а також коаксіальним виходами, що виконані на якісних RCA-роз'ємах із позолоченими контактами. За наявності у меломана висококласного ЦАП апарат цілком здатний стати надійним і якісним транспортом з повним набором необхідних функцій. Блок живлення у CD Box S зовнішній, що дозволило виключити вплив електричних перешкод на схеми програвача.

Завдяки невеликим розмірам та лаконічному дизайну цей програвач стане чудовим доповненням будь-якої AV-системи, а за якістю звуку він здатний перевершити багато сучасних універсальних плеєрів. CD Box S є дуже вигідним придбанням для меломанів, які б не хотіли відмовлятися від своїх CD-колекцій, і потребують простого та надійного пристрою для відтворення компакт-дисків.

особливості:

  • компактний дизайн – висота корпусу всього 36 мм;
  • коаксіальний та аналоговий виходи;
  • ЦАП 24 біт/96 кГц;
  • щілинне завантаження диска.

Загальні

Формати, що відтворюються:CD
Підтримувані диски:CD, CD-R, CD-RW, Hybrid-SACD
Пульт ДУ:є

Звук

Частота дискретизації:24 біт/96 кГц
Динамічний діапазон:96 дБ
Діапазон частот:20 Гц – 20 кГц

Роз'єми

Навушники:1
Коаксіальний:1 вихід

Фізичні характеристики

Споживана потужність:1 Вт в режимі очікування
Габарити:206 x 36 x 150 мм
Вага:1.26 кг

Напишіть відгук

CD плеєр Pro-Ject CD BOX S

Програвач CD-дисків; ЦАП 24 біт/96 кГц, колір: сріблястий; частотний діапазон: 20 Гц – 20 кГц; співвідношення сигнал/шум: 96 дБ, габарити (ШхВхГ): 206 x 36 x 150 мм, вага: 1.26 кг

Напишіть відгук

26 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ