CD ПЛЕЄР Pro-Ject CD BOX DS
CD ПЛЕЄР Pro-Ject CD BOX DS CD ПЛЕЄР Pro-Ject CD BOX DS

Знятий з виробництва

CD ПЛЕЄР Pro-Ject CD BOX DS

  • ID товару: 3468

Новий товар

Програвач CD-дисків, ЦАП PCM1796, діапазон частот: 2 Гц - 20 кГц, співвідношення сигнал/шум: 100 дБ, гармонічні спотворення: 0,007%, габарити (ШхВхГ): 206 x 72 x 194 мм, вага: 2,6

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Програвач CD-дисків Pro-Ject CD Box DS має мінімальний набір функцій, але відрізняється дуже продуманою конструкцією та високоякісними комплектуючими.

Якщо вас не задовольняє якість звуку, який забезпечує універсальні плеєри, і ви хотіли б мати надійне джерело для відтворення компакт-дисків - CD Box DS саме те, що вам потрібно. Апарат оснащений спеціалізованим CD-транспортом, параметри якого оптимізовані для відтворення дисків даного формату. Транспортний механізм встановлений на спеціальному антирезонансному шасі та має сервопривід Blue Tiger, що забезпечує зчитування цифрової інформації з точністю «біт-в-біт». Виробник стверджує, що сервопривід прочитує інформацію в режимі реального часу, тому джиттер зберігається на мінімальному рівні. Для завантаження диска використаний надійний щілинний механізм, що дозволило зменшити кількість механічних частин, що рухаються в пристрої.

CD Box DS оснащений високоякісним конвертором з параметрами 24 біта/192 кГц, виконаним на мікросхемі Burr Brown PCM1796. Також у плеєрі використовується цифровий фільтр із 8-кратною передискретизацією. Апарат має коаксіальний вихід, а вихідна аналогова схема виготовлена з використанням добірних компонентів та має укорочені ланцюги передачі звукового сигналу. Всі рознімання на задній панелі CD Box DS мають позолочені контактні поверхні.

Програвач виготовлений у солідному металевому корпусі з алюмінієвою передньою панеллю товщиною 3 мм. У центрі передньої панелі розташований великий контрастний матричний дисплей, на який виводиться всі номери та час відтворення треків, а також інша інформація про режими роботи джерела. Під дисплеєм розташовані чотири кнопки основних транспортних функцій апарату, тоді як повне керування CD Box DS можливе з мініатюрного пульта дистанційного керування; з нього пульта можна регулювати і рівень гучності підсилювачів Pro-Ject. Для живлення CD-плеєра використовується зовнішній блок живлення, що дозволило знизити габарити пристрою та рівень електричних наведень на аудіосхеми.

CD програвача Pro-Ject CD Box DS

  • ЦАП PCM1796
  • Щілове завантаження диска
  • Коаксіальний вихід

Загальні

Формати, що відтворюються:CD
Пульт ДУ:є

Звук

Частота дискретизації:24 біт/192 кГц
Динамічний діапазон:100 дБ
Діапазон частот:2 Гц – 20 кГц

Роз'єми

Аналоговий:1 х RCA вихід
Коаксіальний:1 вихід

Фізичні характеристики

Колір:чорний
Габарити:206 x 72 x 194 мм
Вага:2.67 кг

Напишіть відгук

CD ПЛЕЄР Pro-Ject CD BOX DS

Програвач CD-дисків, ЦАП PCM1796, діапазон частот: 2 Гц - 20 кГц, співвідношення сигнал/шум: 100 дБ, гармонічні спотворення: 0,007%, габарити (ШхВхГ): 206 x 72 x 194 мм, вага: 2,6

Напишіть відгук

26 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ