CD програвач TEAC CD-P1260MK2-B Black
CD програвач TEAC CD-P1260MK2-B Black CD програвач TEAC CD-P1260MK2-B Black CD програвач TEAC CD-P1260MK2-B Black CD програвач TEAC CD-P1260MK2-B Black

CD програвач TEAC CD-P1260

  • ID товару: 7936

Новий товар

Програвач компакт-дисків TEAC CD-P1260 має класичний дизайн для техніки цього класу. Апарат оснащений малошумним приводом, розташованим у центрі передньої панелі, під яким знаходиться інформативний РК-дисплей. Велика індикація дозволяє контролювати роботу програвача з великої відстані.

Більше деталей

7 267 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: TEAC

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Програвач компакт-дисків TEAC CD-P1260 має класичний дизайн для техніки цього класу. Апарат оснащений малошумним приводом, розташованим у центрі передньої панелі, під яким знаходиться інформативний РК-дисплей. Велика індикація дозволяє контролювати роботу програвача з великої відстані. Також на передній панелі TEAC CD-P1260 є органи управління основними режимами, що дозволяє у багатьох випадках обходитися без пульта дистанційного керування. Останній, зрозуміло, входить у комплект поставки і відкриває доступом до всіх можливостей апарату, зокрема, до програмування порядку відтворення фонограм. Також плеєр оснащений виходом для підключення навушників із окремим регулятором гучності. Вихід представлений гніздом діаметром 6,3 мм із позолоченими контактами.

Апарат може відтворювати диски CD-Audio, а також CD-R/RW, у тому числі з файлами MP3. Для останніх передбачена можливість читання тегів із відображенням інформації на дисплеї програвача. Також є функція відтворення файлів по папках, що спрощує виготовлення різних музичних збірок, що містяться на одному CD. TEAC CD-P1260 оснащений однобітним ЦАП та цифровим фільтром з 8-кратною передискретизацією. Також у програвачі є функція ESP – вбудованого буфера пам'яті, що запобігає збоям у звучанні у разі виникнення підвищеної зовнішньої вібрації. Для підключення до джерела сигналу передбачений аналоговий стереовиход.

Апарат виготовлений у солідному корпусі, встановленому на антирезонансні опори. TEAC CD-P1260 відрізняється збалансованим, динамічним звуком з виразною стереократиною та гарним промальовуванням образів. Цей програвач відмінно доповнить аудіосистему меломана-початківця, зацікавленого в більш якісному відтворенні CD-Audio в порівнянні з тим, яке можуть забезпечити недорогі DVD/BD-програвачі. За дизайном та характером звучання TEAC CD-P1260 добре поєднуватиметься з інтегральними підсилювачами та ресиверами різних марок. Зовнішня обробка апарата може бути чорною або сріблястою.

Характеристики

  • Центральне розташування приводу
  • Читання CD-R/RW (зокрема з MP3)
  • Вихід на навушники1
  • Функція ESP для запобігання збоям відтворення
  • Цифровий фільтр
  • Дистанційне управління
 
Характеристики
БрендTEAC
МодельCD-P1260MK2-B
ТипCD програвач
Тип установкиПоличний
Потужність12 Вт
Частотний діапазон20 Гц – 20 кГц
Виходи1х RCA; 1 х 6.35 mm jack
Коефіцієнт нелінійних спотворень + шум0.008%
Співвідношення сигнал/шум100 dB
ДисплейЄ
споживана потужність5 Вт
Розміри (Ш х В х Г), мм435 x 100 x 285 мм
Пульт ДУЄ
ДодатковоЧитання CD-R/RW; Центральне розташування приводу
Вага без упаковки3.2 кг

Напишіть відгук

CD програвач TEAC CD-P1260

Програвач компакт-дисків TEAC CD-P1260 має класичний дизайн для техніки цього класу. Апарат оснащений малошумним приводом, розташованим у центрі передньої панелі, під яким знаходиться інформативний РК-дисплей. Велика індикація дозволяє контролювати роботу програвача з великої відстані.

Напишіть відгук

15 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ