T+A Power Bar 2+5 Basic HD
T+A Power Bar 2+5 Basic HD T+A Power Bar 2+5 Basic HD

T+A Power Bar 2+5 Basic HD

  • ID товару: 1935

Новий товар

Мережевий фільтр-розподільник-кондиціонер на 7 розеток, алюмінієвий корпус, максимальний струм 16 А, габарити 90 x 160 x 650 мм, вага 4,3 кг.

Більше деталей

68 640 грн.

10 Товари(ів)
Наявність уточнюйте

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: T+A

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис мережевого фільтра T+A Power Bar 2+5

Мережевий фільтр-розподільник T+A Power Bar 2+5 служить для захисту підключеної аудіотехніки як від перешкод, здатних проникати через електричну мережу, у тому числі від перехресних наведень по силових ланцюгах. Розподільник виготовлений в алюмінієвому корпусі з товстими стінками, а його основою служить плита товщиною 10 мм із шипами-опорами.

T+A Power Bar 2+5 має дві групи мережевих розеток (дві та п'ять штук), з різним функціональним призначенням. Група з двох розеток призначена для підключення пристроїв з підвищеною споживаною потужністю (підсилювачів або ресиверів), а група з п'яти служить для подачі живлення на джерела сигналу. Внутрішнє проведення в мережевому розподільнику виконане кабелем з безкисневої міді, що має екранування, за схемою «зірки». Це означає, що до кожної розетки від вхідних клем підходить індивідуальний кабель, що також служить зниження рівня перехресних перешкод.

Розетки, призначені для підключення джерел сигналу, додатково захищені феритовими кільцями – не зайвий захід з урахуванням того, що сучасні цифрові джерела випромінюють багато перешкод, у тому числі й електричну мережу. Внутрішня схема захисту мережевого розподільника T+A Power Bar 2+5 побудована на перешкододавлюючих конденсаторах і синфазних дроселях, що компенсують. Розподільники працюють у діапазоні напруги від 100 до 240 В, при частоті 50 – 60 Гц. А для захисту підключеного обладнання від кидків напруги в мережі передбачено обмежувальний варистор.

На верхній панелі розподільника є сигнальний світлодіод, який показує спрацьовування захисту, а також спалахує у разі неправильного фазування підключення до мережі. Остання обставина дозволяє усунути спотворення звуку, які можуть виникати у разі, якщо компоненти аудіосистеми мають приєднані до мережі з недотриманням фази. Фільтр-розподільник T+A Power Bar 2+5 оснащений кабелем довжиною 2 метри, що складається з трьох провідників перерізом 1,5 мм², який також має екранування.

Особливості мережевого фільтра T+A Power Bar 2+5

  • Роздільні групи розеток для підсилювачів та джерел сигналу
  • Захист від перенапруги та імпульсних перешкод у мережі
  • Захист від перехресних перешкод, екранований кабель мережі

Характеристики мережевого фільтра T+A Power Bar 2+5

Максимальний струм16 Ампер
Максимальне навантаження3500 Вт
Мережева напруга100 - 240 В
Захист від перенапругиваристорна (275 В)
Розетки2 для підсилювачів + 5 для джерел сигналу
Індикаціяперевантаження, фаза
З'єднувальний кабельекранований, 2 метри, 3 х 1,5 мм²
Корпусалюміній
Фільтруванняроздільна для кожної розетки
Габарити (ШхВхГ)90 x 160 x 650 мм
Вага4,3 кг

Напишіть відгук

T+A Power Bar 2+5 Basic HD

Мережевий фільтр-розподільник-кондиціонер на 7 розеток, алюмінієвий корпус, максимальний струм 16 А, габарити 90 x 160 x 650 мм, вага 4,3 кг.

Напишіть відгук

26 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ