Rotel T11
Rotel T11 Rotel T11 Rotel T11

  • ID товару: 2175

Новий товар

Стереофонічний тюнер Rotel T11 відноситься до початкового рівня і входить до нової 14-ї лінійки, де значиться його старший побратим T14, стереопідсилювачі A10, A12, A14 і CD-програвач CD14.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Rotel

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Апарат забезпечує високу якість звучання при відтворенні радіопрограм у класичному аналоговому FM-діапазоні, має на борту цифровий приймач DAB+ та надає безліч варіантів безкоштовної музичної трансляції. Цифрове DAB-радіо (Digital Audio Broadcasting) поки що недоступне на території Росії.

Компанія Rotel виробляє якісні радіоприймачі з 60-х років минулого століття та має багатий досвід технічних напрацювань у цій галузі. Новий тюнер Rotel T11 є гідним наступником традицій бренду. Модель має можливість легко зберігати та викликати зі своєї вбудованої пам'яті до тридцяти встановлених станцій (пресетів) для кожного з діапазонів. Для FM підтримується багатоцільовий стандарт RDS (Radio Data System) - система даних про радіостанції, завдяки якій на РК-дисплей тюнера виводиться різна інформація, що супроводжує мовлення, в тому числі назви програм, що приймаються, номінали їх робочих частот, назви жанрів, пісень, відомості про обстановці на дорогах та ін.

Відповідно до сучасних стильових особливостей серії Rotel T11 має чистий суворий дизайн, виконаний в індустріальному ключі. Повністю металевий корпус із алюмінієвим фасадом посаджений на антивібраційні ніжки. Вся інформація виводиться на розташований у центрі передньої панелі рідкокристалічний дисплей, яскравість якого можна змінювати в залежності від умов освітлення (доступні сім градацій). Ліву частину фасаду заповнюють 10 кнопок прямого виклику пресетів радіостанцій, кнопки переходу в моно-режим (для FM-діапазону) та внесення передустановок у пам'ять, а також клавіша живлення з LED-індикатором, яскравість якого також можна змінювати. У правій частині панелі знаходяться кнопки вибору діапазонів (FM або DAB+)/входу в меню та ручка пошуку/налаштування програм, яка також бере участь у роботі з меню. Тюнер комплектується зручним пультом RR-T98.

На тильну панель корпусу виведено аналоговий лінійний вихід на RCA-роз'ємах, гніздо для FM/DAB-антени та інтерфейс RS-232, за допомогою якого Rotel T11 можна підключити до комплексної комп'ютерної системи автоматизації та керування типу AMD або Crestron, що зручно при мультирум- інсталяції. За цим інтерфейсом також можна оновлювати програмне забезпечення тюнера.


Особливості тюнера Rotel T11

  • Висока чутливість
  • Інтерфейс RS-232 для керування тюнером за допомогою автоматизованих систем
  • Пульт дистанційного керування, можливість регулювання яскравості дисплея

Характеристики тюнера Rotel T11

Діапазони тюнера FM з RDS, DAB, DAB+
Кількість пресетів радіостанцій 30
Частотний діапазон 10 Гц – 15 кГц (± 3 дБ) (для FM)
Розділення каналів для FM-стерео 40 дБ (100 Гц), 37 дБ (1 кГц)
Чутливість 22,2 дБф (FM)
Порогова чутливість 27,2 дБф (FM, моно)
Відношення сигнал/шум FM: 63 дБф (моно), 60 дБф (стерео)
Коефіцієнт гармонік FM: 0,2% (моно), 0,3% (стерео)
Рівень вихідного сигналу 1 В (FM)
Виходи лінійний RCA
Інша комутація інтерфейс RS-232, комбінований роз'єм для FM/DAB-антенн
Пульт ДУ RR-T98
споживана потужність 10 Вт, standby: 0,5 Вт
Розміри (ШхВхГ) 430х73х330 мм
Вага 4,3 кг

Напишіть відгук

Rotel T11

Стереофонічний тюнер Rotel T11 відноситься до початкового рівня і входить до нової 14-ї лінійки, де значиться його старший побратим T14, стереопідсилювачі A10, A12, A14 і CD-програвач CD14.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ