Фонокоректор TEAC PE-505-B
Фонокоректор TEAC PE-505-B Фонокоректор TEAC PE-505-B Фонокоректор TEAC PE-505-B

Фонокоректор TEAC PE-505-B

  • ID товару: 26823
  • Артикул: PE-505-B

PE-505-B

Новий товар

ММ/МС-фонокоректор, балансова топологія, посилення: 34 дБ (MM), 54 дБ (MC), вхідний імпеданс навантаження: 10, 22, 47, 100, 220, 470 Ом, 1000 Ом; 47 ком, виходи: RCA, XLR, габарити: 290 х 84 х 252 мм, вага 4,5 кг, колір: чорний

Більше деталей

77 357 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: TEAC

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Фонокоректор високого класу TEAC PE-505 при порівняно невеликих розмірах має дуже широкі функціональні можливості. Апарат виконаний у класичному дизайні для Hi-Fi-компонентів компанії та відрізняється дуже якісним виготовленням та оздобленням. Металевий корпус на трьох опорах надійно захищає чутливу електроніку від механічних та електричних перешкод. При розробці фонокоректора за основу було взято класичні схемні рішення, які інженери компанії доопрацювали та покращили із застосуванням найсучасніших технологій. Достатньо відзначити, що для керування режимами роботи цього пристрою використовується мікропроцесор, підключений до окремого блоку живлення.

TEAC PE-505 має дуже цікаву електронну начинку. Апарат виконаний за повністю балансною схемою від входу до виходу та має конструкцію типу подвійне моно. Навіть небалансні сигнали на вході перетворюються на балансні за допомогою диференціальної схеми, яка забезпечує значне зниження шумів та спотворень. В апараті передбачена можливість корекції сигналу зі звукознімача в трьох стандартах: сучасному RIAA, а також Decca і Columbia, що використовуються раніше - таку функцію напевно оцінять власники колекцій ретро-вінілу. Окрема корекція передбачена і для монопластинок. RIAA-корекція у TEAC PE-505 проводиться з точністю 0,05 дБ, що можна вважати показником референтного класу.

Стрілецький індикатор на передній панелі фонокорректора не тільки надає йому привабливого ретро-стилю, а й служить важливим практичним цілям. Залежно від вибраного режиму вимірювання він може показувати значення опору MC-картриджа (разом зі з'єднувальними кабелями), або наявність та рівень інфранізкочастотних перешкод. Ці дані дозволяють меломану правильно налаштувати параметри TEAC PE-505 для найкращого звучання. Також дуже цікавою додатковою функцією фонокоректора є розмагнічування підключених MC-картриджів і узгоджувальних трансформаторів, що підвищує якість їх звучання.

Даний апарат можна використовувати спільно з MM та MC-картриджами найвищого класу в системах меломанів, найбільш вимогливих до якості звуку. TEAC PE-505 є відмінним прикладом сучасного аналогового пристрою, який забезпечує виключно високу якість звуку при найширшій функціональності.

Особливості фонокорректора TEAC PE-505

  • Повністю балансна схема, подвійне моно
  • Корекція RIAA, Decca, Columbia, що перемикається.
  • Вимірник імпедансу MC-картриджів та рівня НЧ-перешкод
  • Функція розмагнічування MC-картриджів
  • Гнучка настройка параметрів
 
Характеристики
БрендTEAC
МодельPE-505
Розміри (Г x Ш x В), мм290 х 84 х 252 мм
Гарантія12 місяців
Вага без упаковки4,5кг.

Напишіть відгук

Фонокоректор TEAC PE-505-B

ММ/МС-фонокоректор, балансова топологія, посилення: 34 дБ (MM), 54 дБ (MC), вхідний імпеданс навантаження: 10, 22, 47, 100, 220, 470 Ом, 1000 Ом; 47 ком, виходи: RCA, XLR, габарити: 290 х 84 х 252 мм, вага 4,5 кг, колір: чорний

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ