Головка звукознімач LYRA Atlas SL

Головка звукознімач LYRA Atlas Lambda SL

  • ID товару: 2424

Новий товар

Atlas – флагманська модель LYRA. Це також перший випадок, коли хтось виготовив асиметрично структурований фоно-картридж. Чому асиметричний? Тому що, буквально усуваючи бар'єри для чудового звуку, які сьогодні присутні в будь-якому іншому картриджі, він забезпечує низку важливих переваг у продуктивності.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Lyra

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Лінійні перетворювачі, такі як гучномовці та фоно-картриджі, є неефективними пристроями - десь від 5 до 10 %. Іншими словами, з вібраційної енергії, яка надходить у картридж з канавки LP, лише 5-10% буде перетворено на електричний сигнал. Частина 90-95%, що залишилися, буде розсіюватися внутрішньою системою демпфування картриджа, але більша частина надлишкової енергії коливань буде відображатися всередині картриджа, створюючи внутрішнє луна, змащення і загальне зниження точності відтворення. Це легко продемонструвати на багатьох картриджах - відтворіть сильно модульовану пластинку з вимкненим підсилювачем потужності та піднесіть вухо близько до картриджа. "Розмова з голкою", яку ви чуєте, - це надмірна вібраційна енергія, яка не контролюється належним чином.

Щоб допомогти спрямувати цю надмірну вібраційну енергію в головний корпус, де вона може бути безпечно розсіяна в межах більшої маси тонарма та цоколя поворотного столу, Lyra традиційно встановила консоль безпосередньо в корпус картриджа, що призвело до жорсткого безшовного з'єднання між консольним вузлом і головним корпусом тонарма. (ми залишаємось єдиним виробником, який робить це).

Однак, коли розроблявся Atlas, ми зрозуміли, що важливо не тільки зв'язати кантилевер з головним корпусом жорстким безперервним шляхом, але й досягти подальшого посилення звуку, якщо всі об'єкти та порожнечі будуть вилучені зі шляху. Асиметрична форма Atlas була задумана частково з цією метою, щоб гвинт і отвір для кріплення переднього власника магніту можна було зрушити з механічного шляху шляху, що з'єднує консоль з головним корпусом.

Звільнений від будь-яких перешкод або порожнеч, жорсткий прямий шлях, встановлений між консоллю і головним корпусом, дуже ефективний для відведення вібрацій після їх перетворення на електричні сигнали, придушення індукованих резонансів і внутрішніх відображень, які інакше виявлялися б у вигляді звукових відтінків і виступів. Звужена область кріплення щільніше з'єднує Etna з головним корпусом і полегшує передачу вібраційної енергії тонар, забезпечуючи ще кращий контроль над паразитними резонансами.

Крім того, структури Atlas різної форми з лівої та правої сторін пригнічують утворення стоячих хвиль усередині корпусу картриджа, тим самим створюючи менш резонансний, більш нейтральний корпус картриджа, ніж це було б можливо інакше.

Характеристики головки звукознімач LYRA Atlas Lambda:


Назва: LYRA Atlas Lambda
Виробник: LYRA (Японія)
Тип пристрою: Головка звукознімача
Тип голівки звукознімача: MC
Колір фіолетовий
Вага, кг 11,6 гр
Основні характеристики:
Частотний діапазон, Гц-кГц 10 - 50
Вихідна напруга: 0,56 мВ
Поділ каналів, дБ 35
Діапазон притискної сили: 1,65 – 1,75 гр
Притискна сила, рекомендована: 1,72 гр
Динамічна податливість: 12 x 10 - 6cm/dyne
Внутрішній імпеданс: 4,2 Ома
Рекомендований опір завантаження: 104 - 887 Ом
Вертикальний кут: 20 град.
Форма голки: 3 нм x 70 нм profile
Матеріал кантелівера: Твердий бір з алмазним покриттям
Внутрішня проводка: Мідь 2-шарова 6N high-purity copper

Напишіть відгук

Головка звукознімач LYRA Atlas Lambda SL

Atlas – флагманська модель LYRA. Це також перший випадок, коли хтось виготовив асиметрично структурований фоно-картридж. Чому асиметричний? Тому що, буквально усуваючи бар'єри для чудового звуку, які сьогодні присутні в будь-якому іншому картриджі, він забезпечує низку важливих переваг у продуктивності.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ