Головка звукознімача Ortofon 2M Bronze
Головка звукознімача Ortofon 2M Bronze Головка звукознімача Ortofon 2M Bronze Головка звукознімача Ortofon 2M Bronze Головка звукознімача Ortofon 2M Bronze Головка звукознімача Ortofon 2M Bronze

Головка звукознімача Ortofon 2M Bronze

  • ID товару: 2508
  • Артикул: 0560021

0560021

Новий товар

Високоякісний MM картридж, голка із заточуванням Fine Line, вихідна напруга 5 мВ, опір навантаження 47 кОм, частотний діапазон 20 Гц – 20 кГц, динамічна податливість 22 мкм/мН, притискна сила 1,4 – 1,2 г, вага 1

Більше деталей

19 369 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Ortofon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Головка звукознімача з рухомим магнітом Ortofon 2M-Bronze вже встигла придбати велику кількість шанувальників по всьому світу. Модель відноситься до серії 2M, назва якої відповідає сучасним тенденціям і в той же час вказує на те, до якого типу відносяться картриджі, що входять до неї (2M = MM). До серії приклав руку головний інженер-конструктор компанії Пер Віндфельд (Per Windfeld), а її дизайн був розроблений спільно з авторитетною датською студією Møller-Jensen Innovation and Design.

Корпус, знімна напівпрозора частина якого має характерний червоно-жовтогарячий колір, нагадує огранений алмаз, що ніби натякає на форму профілю голки картриджа. Саме цим і надихалися інженери у процесі створення такого оригінального та елегантного дизайну. Корпус виготовлений з матеріалу Lexan DMX Piano Black, що забезпечує високу жорсткість та усуває небажані резонанси.

Кантелівер є трубчастий стрижень, виконаний з алюмінію. До нього кріпиться діамантова голка, що має заточування Nude Fine Line, яка дозволяє витягти максимум інформації з доріжки диска, включаючи відомості про найвищі частоти. Завдяки такій голці знижуються спотворення, зменшується зношування канавок вінілової пластинки. Використовується модернізована система перетворювача. У котушках задіяні мідні дроти зі срібним покриттям. Спеціальна конструкція вихідних клем допомагає знизити вплив струмів Фуко.

Головка була оптимізована для легкого та швидкого монтажу, а правильно підібрана вага та розміри 2M Bronze значно розширюють кількість варіантів тонармів, на які вона може бути встановлена.

Ortofon 2M-Bronze має високу вихідну напругу в 5 мВ, має хороший поділ каналів в 26 дБ і дозволяє досягти верхньої межі частотного діапазону в 29 кГц. Вага цього MM-картриджа дорівнює 7,2 г, а оптимальна притискна сила становить 1,5 грам. Він може працювати фактично з будь-яким фонокоректором, вхідний імпеданс якого дорівнює 47 кОм. Компанія Ortofon також пропонує такі варіанти цієї моделі: 2M Bronze Verso з іншим типом кріплення та 2M Bronze PnP у зборі з фірмовим шеллом.

У комплект входить щіточка для чищення, пластикові механічні ваги для вимірювання притискної сили голки, викрутка та ін. При необхідності голку можна швидко змінити.

Картридж Ortofon 2M-Bronze дає можливість отримати акуратне, динамічне та детальне звучання з нейтральним тональним балансом, мінімумом спотворень, гарною роздільною здатністю та щільним басом.


Особливості

  • Привабливий дизайн та колір корпусу
  • Алмазна голка з профілем Nude Fine Line
  • Широкий частотний діапазон
  • Можливість швидкої заміни голки
 
Характеристики
Частотний діапазон20 Гц - 29 кГц (- 3 дБ)
Тип картриджаMM
Вихідна напруга5 мВ (5 см/сек, 1 кГц)
Поділ каналів на частоті 1 кГц26 дБ
Поділ каналів на частоті 15 кГц15 дБ
Розбалансування каналів1 дБ (1 кГц)
Здатність відстежувати доріжкуна 315 Гц при рекомендованій притискній силі 80 мкм
Динамічна податливість22 мкм/мН
Оптимальна притискна сила1,5 г (15 мкм)
Діапазон притискної сили1,4 – 1,7 г (14-17 мкм)
Вертикальний кут VTA20°
Внутрішня індуктивність630 мГн
Внутрішній опір1,2 ком
Опір фонокоректора, що рекомендується47 ком
Рекомендована ємність навантаження150 - 300 пФ
Змінна голкаOrtofon 2M Bronze Stylus (так само підходить 2M Black Stylus)
Колір корпусу/стилусучорний/бронзовий
Швидкість45 об/хв, 33 ⅓ об/хв
Вага без упаковки7,2 г
Заточення голкиNude Fine Line
Стерео/МоноСтерео

Напишіть відгук

Головка звукознімача Ortofon 2M Bronze

Високоякісний MM картридж, голка із заточуванням Fine Line, вихідна напруга 5 мВ, опір навантаження 47 кОм, частотний діапазон 20 Гц – 20 кГц, динамічна податливість 22 мкм/мН, притискна сила 1,4 – 1,2 г, вага 1

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ