Цифровий міжблоковий кабель Van Den Hul HDMI FLAT HEAC 1.0 m
Цифровий міжблоковий кабель Van Den Hul HDMI FLAT HEAC 1.0 m Цифровий міжблоковий кабель Van Den Hul HDMI FLAT HEAC 1.0 m

Знятий з виробництва

HDMI кабель Van Den Hul HDMI FLAT HEAC 2.0m

  • ID товару: 18805

Новий товар

Наслідуючи останні специфікації, представлені офіційною організацією HDMI, ми з гордістю представляємо VDH HDMI Flat HEAC , новий високоякісний кабель HDMI плоскої форми, який повністю відповідає стандарту HDMI 2.0.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Van Den Hul

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Особливості VDH HDMI FLAT HEAC:

  • Повністю відповідає специфікації HDMI ™ High Speed ​​& Ethernet (v2.0b) для довжин до 10,0 метрів.
  • Безкисневі мідні провідники з покриттям високої щільності гарантують мінімальне згасання сигналу.
  • Високоякісні роз'єми HDMI типу A з товстими позолоченими контактами забезпечують надійне та надійне з'єднання.
  • Крім оболонки кабелю Hulliflex® спеціальне покриття внутрішніх провідників забезпечує додатковий захист від агресивних умов навколишнього середовища.

У VDH HDMI Flat HEAC включені унікальні особливості дизайну та матеріалів, які забезпечують безпрецедентну додану вартість з точки зору якості та точності передачі сигналу, терміну служби кабелю та екологічності. Застосовуваний у всьому асортименті нашої продукції, цей серйозніший підхід до проектування та виробництва кабелів виділяє van den Hul серед інших.

VDH HDMI Flat HEAC забезпечує чітке зображення, точну передачу кольору, яскравий контраст і нескінченну кількість дрібних деталей аж до найвищої роздільної здатності відео. Звук у будь-якому цифровому форматі незрівнянний.

Цей кабель може передавати сигнали за інтерфейсами HDMI та Ethernet з повним збереженням швидкісних характеристик (до 10 Гб/сек) на довжину до 10 метрів, при цьому якість відеосигналу з роздільною здатністю 1080p зберігається "біт-в-біт". Для виготовлення провідників у кабелі Flat HEAC використана безкиснева мідь високого ступеня очищення, а як діелектрик застосовується запатентований матеріал Hulliflex. Цей діелектрик має виняткову стійкість до зовнішніх механічних впливів та низьку хімічну агресивність, що забезпечує збереження електричних та механічних параметрів кабелю стабільними протягом дуже довгого часу. Всі провідники в кабелі мають спеціальне покриття для додаткового захисту їх від будь-яких зовнішніх впливів, що також значно підвищує надійність і довговічність з'єднувача навіть при використанні його в несприятливих зовнішніх умовах.

Плоска форма:
завдяки величезній пропускній здатності цифрових даних стандарту HDMI до 10,2 Гбіт/с, плоска форма кабелю знижує перехресні перешкоди. Результатом є більш висока цілісність сигналу (особливо при великих кабелях), що забезпечує чудову якість цифрового відео та звуку.
Плоска форма забезпечує додаткову механічну гнучкість, а також розширює можливості архітектурно-дружньої установки, наприклад, прокладання кабелю через плінтус.


 
Характеристики
БрендVan Den Hul
МодельFlat HEAC
Тип шнураHDMI - HDMI
Довжина шнура2 м
Версія HDMIHDMI 2.0
Матеріал провідникаЧиста безкиснева мідь OFC
Зовнішня оболонкаHulliflex ®
ЕкрануванняТак
КолірЖовтий
Додатковокабель плоский 14,6 х 6 мм

Напишіть відгук

HDMI кабель Van Den Hul HDMI FLAT HEAC 2.0m

Наслідуючи останні специфікації, представлені офіційною організацією HDMI, ми з гордістю представляємо VDH HDMI Flat HEAC , новий високоякісний кабель HDMI плоскої форми, який повністю відповідає стандарту HDMI 2.0.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ