Цифровий міжблоковий кабель Van Den Hul HDMI FLAT 180 1.0 m
Цифровий міжблоковий кабель Van Den Hul HDMI FLAT 180 1.0 m Цифровий міжблоковий кабель Van Den Hul HDMI FLAT 180 15.0 m Цифровий міжблоковий кабель Van Den Hul HDMI FLAT 180 15.0 m Цифровий міжблоковий кабель Van Den Hul HDMI FLAT 180 1.0 m

Знятий з виробництва

HDMI кабель Van Den Hul HDMI FLAT 180 3.0 m

  • ID товару: 18812

Новий товар

VDH HDMI Flat 180 - це новий високоякісний кабель HDMI плоскої форми з розумними роз'ємами, що нахиляються, які створюють перевагу, коли за обладнанням мало місця.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Van Den Hul

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

VDH HDMI Flat 180 - це новий високоякісний кабель HDMI плоскої форми з розумними роз'ємами, що нахиляються, які створюють перевагу, коли за обладнанням мало місця. HDMI Flat 180 повністю відповідає стандарту High Speed(1.4) для довжин до 5 метрів, забезпечує легку роботу навіть на довгих 15-метрових трасах (гарантія 1080i) та доступний у широкому діапазоні стандартних довжин.

У VDH HDMI Flat 180 включені унікальні особливості дизайну та матеріалів, що забезпечують безпрецедентну додану вартість з точки зору якості та точності передачі сигналу, терміну служби кабелю та екологічності. Застосовуваний у всьому асортименті нашої продукції, цей серйозніший підхід до проектування та виробництва кабелів виділяє van den Hul серед інших.

Екологічність і довговічність: червоний корпус HDMI Flat 180 виготовлений з міцного матеріалу, що не містить галогенів Hulliflex ®. Він забезпечує довгострокову стабільність механічних та електричних властивостей кабелю. Наприклад, він хімічно закритий, захищаючи дроти усередині від зовнішніх впливів. Він також є екологічно чистим як при виробництві, так і під час його використання, а також після багатьох років експлуатації: навіть після утилізації його можна спалювати в сміттєспалювальній печі без утворення шкідливих газів або токсичних відходів.

Плоска форма: завдяки величезній пропускній здатності цифрових даних стандарту HDMI до 10,2 Гбіт/с, плоска форма кабелю знижує перехресні перешкоди. Результатом є більш висока цілісність сигналу (особливо при великих кабелях), що забезпечує чудову якість цифрового відео та звуку.
Плоска форма забезпечує додаткову механічну гнучкість, а також розширює можливості архітектурно-дружньої установки, наприклад, прокладання кабелю через плінтус.

Основні характеристики VDH HDMI Flat 180:

  • Повністю відповідає специфікаціям HDMI ™ High Speed ​​для довжини до 5,0 метра.
  • Підтримує роздільну здатність 1080i до 15,0 метра.
  • Дуже розумні та зручні роз'єми, які можна нахилити убік, що дозволяє розміщувати екрани та обладнання дуже близько до стін, не ушкоджуючи кабель чи роз'єми.
  • Роз'єми є високоякісними роз'ємами HDMI типу A з товстими позолоченими контактами, які забезпечують надійні та надійні з'єднання.
  • Безкисневі мідні провідники з покриттям високої щільності гарантують мінімальне згасання сигналу.
  • Крім оболонки кабелю Hulliflex ® спеціальне покриття внутрішніх провідників забезпечує додатковий захист від агресивних умов навколишнього середовища.

 
Характеристики
БрендVan Den Hul
МодельFLAT 180
Тип шнураHDMI - HDMI
Довжина шнура3 м
Версія HDMIHDMI 1.4
Корпус роз'ємуПластик
Матеріал провідникаЧиста безкиснева мідь OFC
Зовнішня оболонкаHulliflex ®
ЕкрануванняТак
Колірчервоний
Додатковокабель плоский 14,6 х 6 мм
Діелектрикпористий поліпропілен

Напишіть відгук

HDMI кабель Van Den Hul HDMI FLAT 180 3.0 m

VDH HDMI Flat 180 - це новий високоякісний кабель HDMI плоскої форми з розумними роз'ємами, що нахиляються, які створюють перевагу, коли за обладнанням мало місця.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ