HDMI-кабель AudioQuest HDMI Forest active 12.5 м
HDMI-кабель AudioQuest HDMI Forest active 12.5 м HDMI-кабель AudioQuest HDMI Forest active 12.5 м HDMI-кабель AudioQuest HDMI Forest active 12.5 м HDMI-кабель AudioQuest HDMI Forest active 12.5 м

HDMI-кабель AudioQuest HDMI Forest active 12.5 м

  • ID товару: 19148
  • Артикул: HDMFOR12.5A

HDMFOR12.5A

Новий товар

AudioQuest HDMI Forest active - це HDMI-кабель, версія HDMI 2.0 standard, провідники з довгозернистої міді (LGC) з вмістом 0.5% срібла, діелектрик Solid polyethylene, роз'єм HDMI A, High Speed HDMI cable/1080p, 4K до 18 м, and 3D capable/120 Гц, 240 Гц та 600 Гц, Bi-directional ethernet communication, довжина 12.5 м, оболонка із чорно-зеленого PVC.

Ціна вказана за шт.

Більше деталей

22 509 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: AudioQuest

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

AudioQuest HDMI Forest active 12.5 м - це HDMI-кабель, версія HDMI 2.0 standard, провідники з довгозернистої міді (LGC) з вмістом 0.5% срібла, діелектрик Solid polyethylene, роз'єм HDMI A, High Speed HDMI cable/1080p, 4K до 18 м, and 3D capable/120 Гц, 240 Гц та 600 Гц, Bi-directional ethernet communication, довжина 12.5 м, оболонка із чорно-зеленого PVC.

Цілісні провідники, посріблені. Цілісні провідники виключають появу спотворень, зумовлених взаємовпливом жил, і зменшують джиттер (тремтіння фронту цифрового сигналу), а також відмінно підходять для областей застосування з дуже високими частотами типу передачі аудіосигналів через інтерфейс USB. Сигнали такої високої частоти майже повністю проходять поверхнею провідника. А оскільки поверхня виготовлена зі срібла високої чистоти, характеристики дуже близькі до параметрів цільносрібного кабелю при ціні, що лише не набагато перевищує ціну цільномідного. Це неймовірно рентабельний спосіб виготовлення USB кабелів дуже високої якості.

Ізоляція із суцільного поліетилену високої щільності. Будь-який суцільний матеріал, що примикає до провідника, є фактично компонентом неідеального електричного ланцюга. Матеріали ізоляції проводів та схемних плат поглинають електроенергію, викликаючи її втрати. Частина цієї енергії зберігається і потім вивільняється як спотворень. Ізоляція з суцільного поліетилену високої щільності забезпечує необхідну геометрію сигнальної пари, а фазові спотворення, що індукуються нею, мінімальні.

Висока швидкість передачі. Усі HDMI-кабелі AudioQuest довжиною до 18 метрів забезпечують максимальну швидкість передачі даних через інтерфейс HDMI не менше 10.2 Гбіт/с та сертифіковані для Ethernet як високошвидкісні. Це означає, що всі кабелі AudioQuest довжиною до 18 метрів здатні передавати 100% даних, необхідних для відтворення всіх існуючих різновидів аудіо/відеоматеріалів через HDMI, включаючи багатоканальний аудіоконтент високої роздільної здатності, відеоконтент стандартів 1080p і 4k і 3D-виде. Всі HDMI-кабелі AQ придатні для передачі 100% даних, необхідних для роботи 120-, 240- та 600-герцевих дисплеїв.

AudioQuest HDMI Forest active 12.5 м втілює основну філософію AudioQuest з дизайну кабелю. У серії Forest використовуються тверді мідні провідники, тверда поліетиленова ізоляція з високою щільністю і точна геометрія сигналу. Особливу увагу було приділено максимізації продуктивності HDMI, і дійсно кабелі HDMI AudioQuest підштовхують звукові характеристики до нових рівнів.

особливості:

  1. Відповідність стандарту HDMI 2.0
  2. Спінений діелектрик, заповнений азотом
  3. Підтримка Ethernet та ARC
  4. Провідник: мідна моножила, срібне покриття 0.5% перерізу
  5. Екранування: 100%, із захистом від накопичення заряду

Характеристики:

  • Тип кабелю: HDMI
  • Форма кабелю: круглий
  • Тип роз'єму: HDMI - HDMI
  • Версія HDMI: 2.0
  • Роз'єми: позолочені контакти
  • Підтримка: 4K, 3D , ARC, Ethernet
  • Матеріал провідника: довгокристалічна мідь (LGC) із вмістом 0.5 % срібла
  • Матеріал ізоляції: спінений поліетилен, заповнений азотом
  • Зовнішня оболонка: ПВХ
  • Екранування: так
  • Довжина: 12.5 м
  • Колір: чорний/зелений
  • Країна (головний офіс): США
 
Характеристики
БрендAudioQuest
МодельHDMI Forest active 12.5 м
Тип шнураHDMI - HDMI
Довжина шнура12.5 м
Версія HDMIHDMI 2.0
Матеріал провідникадовгокристалічна мідь (LGC) із вмістом 0.5 % срібла
Зовнішня оболонкаПВХ
ЕкрануванняТак
Колірчорний/зелений
ДодатковоФорма кабелю: круглий. Рознімання: позолочені контакти. Підтримка 4K, 3D, ARC, Ethernet.
Діелектрикспінений поліетилен, заповнений азотом

Напишіть відгук

HDMI-кабель AudioQuest HDMI Forest active 12.5 м

AudioQuest HDMI Forest active - це HDMI-кабель, версія HDMI 2.0 standard, провідники з довгозернистої міді (LGC) з вмістом 0.5% срібла, діелектрик Solid polyethylene, роз'єм HDMI A, High Speed HDMI cable/1080p, 4K до 18 м, and 3D capable/120 Гц, 240 Гц та 600 Гц, Bi-directional ethernet communication, довжина 12.5 м, оболонка із чорно-зеленого PVC.

Ціна вказана за шт.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ