Кабель акустичний Audioquest FLX/DB-14/4

Кабель акустичний Audioquest FLX/DB-14/4

  • ID товару: 1420

Новий товар

Акустичний кабель передачі якісного аналогового сигналу.
Ціна вказана за 1 м.

Більше деталей

250 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: AudioQuest

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Нова серія акустичних кабелів для інсталяцій користувача FLX/DB-14/4 перетином 4х2,09 мм від відомого американського виробника AUDIOQUEST була розроблена для того, щоб хоч трохи полегшити життя інсталяторам. Незважаючи на те, що ідеальних кабелів, які були б максимально зручні у протяжці, не існує, ми вважаємо, що матеріали та конфігурація, які використовуються при створенні моделі AudioQuest FLX/DB-14/4, дозволили створити найоптимальніший варіант.

Цільна довгозерниста мідь, що застосовується в кабелях FLX/DB-14/4, забезпечує більш плавне і чисте звучання в порівнянні з кабелями, в яких використовується звичайна безкиснева мідь високої провідності (БМВП). БМВП - загальна металургійна специфікація, в якій приставка "Без-" не означає відсутність спотворень. LGC як провідний матеріал містить менше оксидів, забруднень та міжзерених кордонів та забезпечує виразно вищі аудіохарактеристики. Усі 4 провідники кабелю FLX/DB-14/4 виконані суцільнометалевими. Електрична та магнітна взаємодія між жилами у звичайному кабелі є єдиним і найбільш потужним джерелом спотворень, різке та безладне, замилене звучання. Ціліснометалічні провідники є найважливішим компонентом, що забезпечує кристально чисте звучання кабелю FLX/DB-14/4. Поверхневий ефект - основна причина спотворень з акустичних кабелях як з суцільнометалевим, так і з провідним провідником. Завдяки використанню провідників з розмірами нижче порога чутних спотворень кабель FLX/DB-14/4 легко захищає діапазон звукових частот від цього явища.

Негативні провідники кабелю FLX/DB-14/4 мають частково ізоляцію з поліетилену з вмістом вуглецю. Цей чудовий матеріал послаблює радіочастотні шуми і запобігає подальшому їх попаданню в тракт підсилювача. Позитивний ефект для звукових сигналів полягає у зниженні електромагнітних перешкод та покращенні розмірності, що спостерігається при зниженні радіочастотних перешкод у звуковому тракті. У позитивних провідниках кабелів FLX/DB-14/4 використовується ізоляція зі спіненого поліетилену, оскільки повітря майже не поглинає енергію, а поліетилен не створює великих втрат і має профіль спотворень, що «щадить». Завдяки наявності повітря у спіненому поліетилені останній викликає набагато менший ефект розфокусованості порівняно з іншими матеріалами.

Провідник будь-якого розміру чи форми має певний профіль спотворень. Оскільки радіально-симетричні провідники (цілісні або циліндричні) мають мінімальні неоднорідності, будь-який провідник певного розміру має власну звукову сигнатуру. SST – це спосіб кардинального зменшення впливу подібних характерних дефектів за допомогою точної комбінації провідників різного розміру. Провідники, що використовуються в кабелях FLX/DB-14/4 різного розміру за технологією SST, дозволяють отримати виключно чітке, чисте і динамічне звучання.

 
Характеристики
БрендAudioQuest
МодельFLX-DB 14-4
Тип кабелюАкустичний
Перетин акустичного кабелю4x2.08 мм²
ЗастосуванняДля внутрішнього застосування
Матеріал ізоляціїПоліетилен
Матеріал провідникаДовгозерниста мідь (LGC)
Калібр провідника (перетин)4х14 AWG
Кількість провідників4
Довжина у бухті152 м
ЕкрануванняНі
КолірБілий
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 м

Напишіть відгук

Кабель акустичний Audioquest FLX/DB-14/4

Акустичний кабель передачі якісного аналогового сигналу.
Ціна вказана за 1 м.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ