Supra PLY 2X2.0 BLUE B100

Акустичний кабель Supra PLY 2X3.4 BLUE

  • ID товару: 3372
  • Артикул: 1000000123

1000000123

Новий товар

Акустичний кабель Supra PLY (Супра Плай) не є новачком на ринку кабельної продукції для аудіо. Коротко про нього можуть сказати його нагороди – адже він є багаторазовим переможцем спеціалізованих тестів з моменту появи.

Ціна за 1 метр.

Більше деталей

462 грн.

1044 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Supra

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Секрет успіху акустичного кабелю, що народився у Швеції - у гармонійному поєднанні інженерних розрахунків та численних живих тестів засновника компанії Supra - шведського аудіофіла Томмі Дженвінга. У кабелі Supra Ply використовується безкиснева луджена мідь - кожна із 192 жилок покривається оловом ще до процесу плетива провідника. Спеціальний верстат сплітає жилу спеціальної геометрії, яка потім проходить через прес для отримання максимально плоскої жили. Завдяки такому плетінню сигнал проходить через переріз кабелю максимально ефективно, а так званий скін-ефект у цьому кабелі практично відсутній! Геометрична конфігурація жил у кабелі захищає як сигнал у кабелі, і мінімізує випромінювання самого кабелю відповідно до фірмової концепцією Low Radiation.

Характеристики акустичного кабелю Supra Ply 3.4:

  • Матеріал провідника: луджена безкиснева (OFC) мідь, 192 жилки у провіднику
  • Перетин: 3.4 мм2 х 2
  • Опір: 5.1 Ом/км
  • Індуктивність: 0.2 мкГн/м
  • Ізоляція: Вогнестійкий полівінілхлорид із добавками проти старіння
  • Розміри кабелю: Ширина – 7.2 мм, Товщина – 7.2 мм

Випромінювання не екранованих акустичних кабелів часто сильніше, ніж від звичайних кабелів електроживлення. Для зменшення наведень рекомендується розносити джерела перешкод, однак у повсякденному житті часто аудіо, відео, мережеві та акустичні лінії проходять через стелі та стіни у безпосередній близькості. Біологічна дія електричного та магнітного полів також не варто забувати. Якщо для Вас цей момент є критичним, можна розглянути питання придбання додатково екранованої версії кабелю Supra Ply - Supra Ply з індексом S

Акустичні кабелі концепції LoRad випромінюють менше перешкод для слаботочних ланцюгів, входів та міжблочних з'єднань. Екранування також дуже ефективне щодо високочастотних перешкод. Дана технологія від Супра є універсальним рішенням для акустичних кабелів, коли електромагнітному випромінюванню приділяється належна увага.

Знаменитий тест Бена Дункана з HI FI NEWS & RECORD REVIEW за 1999 рік. Вердикт: Кабель у трійці лідерів, а співвідношення ціна/якість – одне з найвищих.

 
Характеристики
БрендSupra
МодельPLY 2X3.4 BLUE
Тип кабелюАкустичний
Перетин акустичного кабелю2x3.4 мм²
Матеріал ізоляціїТермостійкий ПВХ (стійкий до старіння)
Матеріал провідникаЧиста безкиснева мідь OFC
Кількість провідників2
Кількість жив у провіднику192
Зовнішній розмірШирина – 7.2 мм Товщина – 7.2 мм
Опір5.1 Ом/км
КолірБлакитний
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 м

Напишіть відгук

Акустичний кабель Supra PLY 2X3.4 BLUE

Акустичний кабель Supra PLY (Супра Плай) не є новачком на ринку кабельної продукції для аудіо. Коротко про нього можуть сказати його нагороди – адже він є багаторазовим переможцем спеціалізованих тестів з моменту появи.

Ціна за 1 метр.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ