Міжблочний кабель Supra EFF-I AUDIO Blue B50
Міжблочний кабель Supra EFF-I AUDIO Blue B50 Міжблочний кабель Supra EFF-I AUDIO Blue B50 Міжблочний кабель Supra EFF-I AUDIO Blue B50

Міжблочний кабель Supra Eff-i Audio Blue

  • ID товару: 29218
  • Артикул: 1001800141

1001800141

Новий товар

Supra EFF-I AUDIO BLUE B50 — аналоговий балансний кабель верхнього рівня, багаторазовий переможець тестів та один із найтитулованіших продуктів Supra. Передає тонкі деталі звукової картини, має прозоре і точне звучання з чіткою локалізацією джерел.

Ціна за 1м

Більше деталей

800 грн.

144 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Supra

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Міжблочний кабель Supra EFF-I AUDIO Blue

Supra EFF-I - один із найкращих аналогових міжблочних кабелів від компанії Supra, який є переможцем численних тестів.

Supra EFF являє собою два коаксіальних з'єднувача та окремий провід для заземлення, поміщені в загальний екран із майларової фольги та зовнішню оболонку із ПВХ. Завдяки цьому на базі даного з'єднувача можуть бути виготовлені небалансні (з роз'ємами RCA), так і балансні міжблочні кабелі, оснащені роз'ємами XLR.

У кабелі Supra EFF-I вжито спеціальних заходів для зниження скін-ефекту (нерівномірності розподілу по перерізу провідника аудіосигналів різних частот), який негативно впливає на якість звуку. Провідники кожного з'єднувача в кабелі складаються з 12 жил, які намотані на центральній жилі з поліетилену і, таким чином, є трубками зі стінками товщиною 0,2 мм. Завдяки такій геометрії прояв скін-ефекту вдалося мінімізувати.

Провідники Supra EFF-I виготовлені з безкисневої міді високого ступеня очищення і покриті тонким шаром срібла, а їх ефективний переріз становить 0,46 мм². Завдяки цьому кабель має невеликий погонний опір, а швидкість проходження електричного сигналу становить 0,66 від швидкості світла.

Зовнішній діаметр кабелю дорівнює 7,2 мм, він має гарну гнучкість для зручного прокладання в будь-яких умовах, у тому числі і прихованої. Погонна ємність Supra EFF-I дорівнює 75 пФ/км, що є дуже низьким показником і забезпечує нейтральний характер звучання системи, а також стійку роботу компонентів, що з'єднуються.

Додатковий зовнішній екран і окремий провід заземлення підвищують загальну перешкоду з'єднувача, який можна використовувати для передачі аудіосигналу на значні відстані. Завдяки гарному звучанню та надійній конструкції (кабель Supra EFF-I виготовляється на заводі фірми у Швеції) дана модель популярна у інсталяторів. Фірма Supra оснащує цей з'єднувач RCA-роз'ємами PPSL, PPX або PPR, а також SWIFT XLR у балансовій конфігурації. З'єднувачі, виготовлені на базі даного кабелю, здобули безліч нагород у світовій спеціалізованій аудіопресі.

Характеристики Міжблочний кабель Supra EFF-I AUDIO Blue

  • Тип: Міжблочний аналоговий кабель
  • Конструкція: 2 коаксіальні провідники в загальному екрані та оболонці, окремий провід для заземлення
  • Діелектрик: Внутрішній – поліетилен, зовнішній – ПВХ
  • Провідник: 2х 12 провідників діаметром 0,22 мм, безкиснева мідь, покрита сріблом, намотування на центральній жилі з поліетилену
  • Ефективний переріз провідника: 0,46 мм²
  • Погонна ємність: 75 пФ/м
  • Погонний опір: 0,038 Ом/м
  • Швидкість передачі сигналу: 0,66 від швидкості світла
  • Зовнішній діаметр: 7,2 мм
  • Постачання без обробки: Так

Ціна за 1м

 
Характеристики
БрендSupra
МодельEFF-I AUDIO BLUE B50
Тип кабелюМікрофонний, Балансний, Аудіо
ЕкрануванняТак
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 м

Напишіть відгук

Міжблочний кабель Supra Eff-i Audio Blue

Supra EFF-I AUDIO BLUE B50 — аналоговий балансний кабель верхнього рівня, багаторазовий переможець тестів та один із найтитулованіших продуктів Supra. Передає тонкі деталі звукової картини, має прозоре і точне звучання з чіткою локалізацією джерел.

Ціна за 1м

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ