Головка звукознімача Ortofon OM3E
Головка звукознімача Ortofon OM3E Головка звукознімача Ortofon OM3E Головка звукознімача Ortofon OM3E Головка звукознімача Ortofon OM3E

Головка звукознімача Ortofon OM3E

  • ID товару: 2504
  • Артикул: 0130321

0130321

Новий товар

Головка звукознімача типу MM, еліптична голка, вихідна напруга 4 мВ, опір навантаження 47 кОм, частотний діапазон 20 Гц – 22 кГц, динамічна податливість 20 мкм/мН, притискна сила 1.5 – 2 г, вага 5 г.

Більше деталей

1 699 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Ortofon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Звукознімач з рухомим магнітом Ortofon OM3E є моделлю початкового рівня в каталозі фірми, проте має якісну конструкцію та забезпечує гарну якість звуку.

На відміну від недорогих звукознімачів інших фірм, ця головка має впізнаваний фірмовий звук, який багато в чому визначається голкою з еліптичною заточкою. Такі голки досить рідко зустрічаються у картриджів цієї цінової категорії. "Еліпси" забезпечують акуратне стеження за доріжкою, а також детальне звучання в широкому частотному діапазоні.

Ще однією дуже цінною особливістю ММ-картриджу Ortofon OM3E є те, що голка в ньому є змінною. Це дозволяє при необхідності не тільки відновити головку з мінімальними фінансовими втратами, але й за бажання зробити її апгрейд до старших моделей OM5E, OM10, OM20, OM30 і так далі. Головка виконана в корпусі чорного кольору відомого фірмового дизайну з якісного пластику з гарними антирезонансними характеристиками. Компактна магнітна система розвиває на виході сигнал амплітудою до 4 мВ, чого достатньо для гарного узгодження Ortofon OM3E практично з будь-якими фонокоректорами, у тому числі і вбудованими в інтегральні стереопідсилювачі та AV-ресивери. За своїми механічними параметрами звукознімач підходить для встановлення на більшість тонармів недорогих програвачів вінілових дисків.

Ця головка при своїх мінімальних фінансових вкладеннях вміє забезпечити якісний звук із широким динамічним та частотним діапазонами та низьким рівнем чутних спотворень. Ortofon OM3E буде дуже добрим вибором для встановлення на недорогі програвачі вінілу, для заміни картриджів, що є на них штатно. Зрозуміло, цей звукознімач поступиться за точністю звукової сцени дорожчим головкам фірми, але завдяки високій надійності та простому обслуговуванні стане вдалим придбанням для меломана-початківця. А з урахуванням можливості нескладного апгрейду до дорожчих головок Ortofon система OM може надовго "поселитися" на програвачах вінілу багатьох любителів якісного аналогового звуку.


Особливості

  • Сімейство Ortofon OM
  • Еліптичне заточення
  • Змінна голка
 
Характеристики
Частотний діапазон20 Гц - 22 кГц (- 3 дБ)
Тип картриджаMM
Вихідна напруга4 мВ (5 см/сек, 1 кГц)
Поділ каналів на частоті 1 кГц22 дБ
Поділ каналів на частоті 15 кГц15 дБ
Розбалансування каналів2 дБ (1 кГц)
Здатність відстежувати доріжкуна 315 Гц при рекомендованій притискній силі 76 мкм
Динамічна податливість20 мкм/мН
Оптимальна притискна сила1,75 г (17,5 мкм)
Діапазон притискної сили1,5 – 2,0 г (15-20 мкм)
Вертикальний кут VTA20°
Внутрішня індуктивність450 мГн
Внутрішній опір750 Ом
Опір фонокоректора, що рекомендується47 ком
Рекомендована ємність навантаження200 - 600 пФ
Змінна голкаOrtofon 3E Stylus
Колір корпусу/стилусуЧорний/Чорний
Швидкість33 ⅓ об/хв, 45 об/хв
Вага без упаковки5 гр
Заточення голкиЕліптична
Стерео/МоноСтерео

Напишіть відгук

Головка звукознімача Ortofon OM3E

Головка звукознімача типу MM, еліптична голка, вихідна напруга 4 мВ, опір навантаження 47 кОм, частотний діапазон 20 Гц – 22 кГц, динамічна податливість 20 мкм/мН, притискна сила 1.5 – 2 г, вага 5 г.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ