Solid Tech Isolators Feet of Silence 3-10 кг

Solid Tech Isolators Feet of Silence 3-10 кг

  • ID товару: 2417

Новий товар

Антивібраційні ізолятори 3шт. Навантаження 3-10 кг. Колір чорний

Більше деталей

16 946 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Solid Tech

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

«Ноги безмовності» - наш флагманський ізолятор із надзвичайно добрими характеристиками ізоляції (свобода руху) у всіх площинах.

Система «Ноги тиші» була розроблена з метою надання сучасним аудіосистемам оптимального робочого середовища, якого вони потребують, для забезпечення реалізму та музичності, які в сукупності дозволяють слухати справді високоякісний досвід.

Досвід показує, що сучасні аудіосистеми настільки розвинені, що серйозна увага має бути приділена впливу зовнішніх, а також внутрішніх вібрацій та резонансів.

Зовнішні вібрації - це ті, які поширюються через стіни та підлоги навколишнього будинку та повітряні вібрації. Список витоків цих вібрацій буде нескінченним - але найгіршими порушниками є дорожній та залізничний рух, машини та гучномовці. Більшість цих фальсифікуючих вібрацій генерується безліччю джерел, які можуть бути почуті і відчуті за нормальних обставин. Але загалом, найбільший зловмисник – це відгуки від самої музики. Високоамплітудні низькочастотні звуки від гучномовців викликають найбільші виступи всіх обурень, які просто бомбардують всю систему - як акустично, так і механічний зв'язок із підлогою.

Внутрішні вібрації - це ті, які пов'язані з трансформаторами, механічними приводними системами, а також електричним струмом, що протікає через кабелі та інші компоненти.

Після того, як дряпаючи поверхню такого складного завдання, як управління вібрацією, можна бачити, що ефективні рішення не прості, особливо якщо врахувати, що проблема зовнішнього захисту не тільки має бути вирішена, а й має мінімізувати вплив компонентів, спричинених вібраціями та резонансами. Ці вібрації та резонанси погіршать можливості аудіо, доки обладнання не буде належним чином ізольовано та перевірено.

Feet of Silence – це система управління вібрацією, яка особливо ефективна для ізоляції компонентів від горизонтальних, а також вертикальних коливань, що виникають ззовні, плюс придушення внутрішніх вібрацій. Вільні можливості розміщення означають, що резонанси, випромінювані шасі компонента, можуть бути налаштовані більш вигідну частоту.

Система «Ноги безмовності» складається з циліндрично сформованої основи, підвісних пристосувань, самої підвіски та внутрішнього тіла з демпфуючим шаром для механічного з'єднання з компонентами.

База складається з чорного анодованого алюмінієвого циліндра із трьома механічно жорстко встановленими кріпленнями для підвіски. Вибраний матеріал алюмінію та циліндрична форма роблять внесок у жорсткість, яка зменшує амплітуду коливань. Нижня частина основи мають три контактні поверхні для досягнення жорсткого з'єднання до опорної полиці.

Підвіска складається з подовжувальних пружин найвищої промислової якості, які гарантовано не розтягуються з часом. Дія підвіски та свобода пересування як у вертикальній, так і горизонтальній площинах забезпечують надзвичайно ефективну ізоляцію внутрішнього тіла від зовнішніх коливань.

Внутрішнє тіло, яке ефективно ізольоване від зовнішніх вібрацій та його жорсткість через його невеликий фізичний розмір, означає, що воно має великий імунітет до повітряних коливань, порівнюваних, наприклад, із ізольованим блоком або платформою.

Демпфуючий шар поверх внутрішнього корпусу забезпечує механічне з'єднання без подряпин з компонентами, а також пригнічує властивості кільцевих виступів.

Правильно адаптована та завантажена резонансна частота значно нижча за 3 Гц. Забезпечення ізоляції навіть на найнижчих і найпринизливіших частотах, що призводить до набагато більш високої точності без тонального підсвічування та маскування, таких як динамічніший, чистіший перехідний відгук, ширша і глибша звукова сцена, підвищена інформація про нижній рівень, жорсткіші баси та сильніші максимуми.

Напишіть відгук

Solid Tech Isolators Feet of Silence 3-10 кг

Антивібраційні ізолятори 3шт. Навантаження 3-10 кг. Колір чорний

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ