Hi Fi-система Yamaha MCR-N570

Акустична система Yamaha MCR-N570

  • ID товару: 2517

Новий товар

Насолоджуйтесь широтою вибору джерел сигналу та функцій: від CD, USB та радіо до новітніх версій Wi-Fi, MusicCast, AirPlay® та Bluetooth®. Поряд з цим ви отримуєте по-справжньому якісний звук. Акустичні системи мають розкішний дизайн із округленими кутами і високоглянцеве рояльне оздоблення, що притягує око.

Більше деталей

23 868 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Насолоджуйтесь широтою вибору джерел сигналу та функцій: від CD, USB та радіо до новітніх версій Wi-Fi, MusicCast, AirPlay® та Bluetooth®. Поряд з цим ви отримуєте по-справжньому якісний звук. Акустичні системи мають розкішний дизайн із округленими кутами і високоглянцеве рояльне оздоблення, що притягує око. Доповнивши систему іншими компонентами з підтримкою MusicCast, ви ще більше розширите ваші музичні горизонти.

Система повністю управляється з одного інтуїтивно зрозумілого, швидкодіючого та простого у використанні програмної програми. Можна підключити звукову панель, бездротову акустичну систему, AV-ресивер, аудіосистему класу HiFi - те, що вам найкраще підходить; можна комбінувати і взаємно адаптувати різні пристрої, як і нарощувати сформовану вами систему MusicCast з часом. Це абсолютно нове рішення від Yamaha дає кожному все необхідне у будь-який час.

Система MusicCast заснована на використанні високоефективної бездротової мережі передачі аудіоконтенту, через яку цифрові музичні файли зі смартфона, ПК або мережевого сховища можна передавати в потоковому режимі на інші пристрої MusicCast, що знаходяться в будинку. Можлива і потокова передача аудіоконтенту зі смартфонів або планшетів, підключених за технологією Bluetooth, на пристрої MusicCast у кількох кімнатах.

Для придушення небажаної вібрації корпусів акустичних систем компанія Yamaha розробила внутрішню структуру АС, названу VCCS (Vibration Control Cabinet Structure), яка передбачає розміщення всередині корпусу спеціальних перегородок із композитного матеріалу в строго визначених місцях. Три опори забезпечують додаткову амортизацію, сприяючи суттєвому покращенню якості звуку.

У MCR-N570 застосовується власна високоефективна технологія цифрового підсилення від Yamaha, що забезпечує реалістичне, що унеможливлює втрати відтворення аудіоконтента з мережі, з USB-накопичувача або CD. Її схемне рішення повністю успадкувало Hi-Fi-концепцію Yamaha, де довжина сигнального тракту зведена до мінімуму та повністю виключені перешкоди у вигляді накладання сигналів. Це підвищує якість звучання різних аудіоджерел: від музичних CD до файлів високої роздільної здатності.

Усі музичні джерела зі смартфона можна прослуховувати за допомогою бездротового з'єднання за технологією Bluetooth або AirPlay. Ви можете відтворювати музику з музичних програм, радіо або сервісів відеохостингу типу YouTube™.

Центральний блок:

Версія / Профіль Bluetooth: Версія 2.1 + EDR / A2DP, AVRCP; [Аудіокодек] SBC, AAC

Максимальний діапазон роботи Bluetooth: 10 м (без перешкод)

Типи дисків: CD, CD-R, CD-RW (Audio CD, MP3, WMA)

USB: Є

Інтернет-радіо: Є

Wi-Fi: Є

AirPlay: Є

DLNA: Є

Формати, що підтримуються: MP3, WMA, MPEG4, AAC, WAV(*1), FLAC(*1), AIFF(*1), ALAC(*2) --- (*1) 192 kHz / 24-bit; (*2) 96 kHz / 24-bit

Ethernet: Є

Тюнер: FM

Кількість радіостанцій: FM x 30

Роз'єм для навушників: Є

Вихідна потужність/канал (6 Ом, 1 кГц, 10% КНІ): 22 Вт

Розміри (ШхВхГ): 270x110x330 мм

Маса: 3,0 кг


Акустичні системи:

НЧ-динамік з 12-см дифузором

ВЧ-динамік з 3-см купольною діафрагмою

Вхідна потужність (макс./ном.): 40 Вт/110 Вт

Діапазон відтворюваних частот: 60 Гц – 40 кГц

Чутливість: 83 дБ/2,83 В/1 м

Частота кросовера: 5 кГц

Імпеданс: 6 Ом

Габарити (ШхВхГ): 154 x 273 x 230 мм

Маса: 3.3 кг

Напишіть відгук

Акустична система Yamaha MCR-N570

Насолоджуйтесь широтою вибору джерел сигналу та функцій: від CD, USB та радіо до новітніх версій Wi-Fi, MusicCast, AirPlay® та Bluetooth®. Поряд з цим ви отримуєте по-справжньому якісний звук. Акустичні системи мають розкішний дизайн із округленими кутами і високоглянцеве рояльне оздоблення, що притягує око.

Напишіть відгук

23 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ