Компресор-лімітер BEHRINGER MDX2600
Компресор-лімітер BEHRINGER MDX2600 Компресор-лімітер BEHRINGER MDX2600 Компресор-лімітер BEHRINGER MDX2600 Компресор-лімітер BEHRINGER MDX2600

Компресор-лімітер BEHRINGER MDX2600

  • ID товару: 27337
  • Артикул: BE-0385

BE-0385

Новий товар

Компресор-лімітер Behringer MDX2600 призначений як для проміжної, так і для фінальної обробки звуку. Інтерактивні алгоритми забезпечують високу якість вихідного сигналу незалежно від його параметрів, завдяки чому пристрій добре підходить для покращення якості музики будь-якого жанру.

Більше деталей

7 232 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Компресор-лімітер Behringer MDX2600 призначений як для проміжної, так і для фінальної обробки звуку. Інтерактивні алгоритми забезпечують високу якість вихідного сигналу незалежно від його параметрів, завдяки чому пристрій добре підходить для покращення якості музики будь-якого жанру. Автоматичне або ручне налаштування функцій дозволяє використовувати компресор BEHRINGER MDX2600 і новачкам, і досвідченим звукооператорам.

Основні особливості BEHRINGER MDX2600:

- IKA (Інтерактивна адаптація коліна), що перемикається, програмно-адаптивна схема компресії, що поєднує в собі переваги «жорсткого» і «м'якого коліна» компресії.

- інтегрований де-есер, що адаптується до чоловічого/жіночого голосу, що видаляє шиплячі звуки з вокального треку.

- IGC (Інтерактивний контроль рівня) схема пікового лімітера, що комбінує кліппер та програмний лімітер, забезпечуючи надійний та нечутний захист на піках сигналу.

- динамічний енхансер, що перемикається, що забезпечує діамантовий живий звук навіть при сильній компресії.

- IRC (Інтерактивний контроль коефіцієнта експандування) схема експандера/гейту, що забезпечує практично нечутне шумозаглушення.

- імітація «лампового» звуку, що переключається, що забезпечує теплоту і прозорість класичних лампових схем.

- автоматична та ручна установки часу атаки та відновлення.

- НЧ, що перемикається, фільтр, що запобігає ефекту «качання» при домінуючій НЧ компресії.

- стереорежим із незалежним регулюванням вихідного рівня.

- Вхід керуючого ланцюга side chain, що перемикається, з можливістю моніторингу.

- надмалошумні операційні підсилювачі 4580 та високоякісні VCA-підсилювачі.

- індивідуальні 12-сегментні світлодіодні індикатори рівня вхідного/вихідного сигналу та рівня придушення.

- індивідуальні індикатори порога спрацьовування "traffic light" та рівня де-есеру.

- високоякісні растрові потенціометри ALPS® та світлодіодні перемикачі.

- серво-збалансовані входи та виходи з 1/4'TRS- та позолоченим XLR роз'ємами.

- керована реле Hard Bypass-функція, яка при відключенні електроживлення автоматично замикає вхідні та вихідні роз'єми.

Під час звукозапису, практичної роботи зі звуковим матеріалом, відомості або мастерингу, пристрій динамічної обробки BEHRINGER MDX2600 здатний дати широкі можливості для зручного контролю над всією динамікою звукового сигналу. Пристрій динамічної обробки має всі найважливіші функції та властивості, які, як правило, притаманні лише пристроям референc-класу. Ви можете використовувати такі пристрої, як де-есер і динамічний енхансер, що адаптується до вокалу, функції реалістичної імітації звучання лампового пристрою, а також багато інших функцій, які значною мірою розширюють можливості роботи зі звуковим сигналом.

Компресор-лімітер BEHRINGER MDX2600 є практично незамінним помічником, який здатний реалізувати дуже щільне та чисте звучання звукового сигналу. Слід зазначити таку додаткову функцію, як схема активації наскрізного проходу звукового сигналу в обхід активної схеми електроніки. На кожному каналі пристрою є додатково продубльовані, симетричні входи/виходи комутації зі стандартними роз'ємами XLR і стандартними джеками 1/4 Jack. Доступні кнопки вибору, перемикання рівня вхідної чутливості, кнопки для перемикання рівнів вихідного сигналу (-10 дБв/+ 4 дБ).

Компресор-лімітер BEHRINGER MDX2600 обладнаний секцією функцій експандеру та гейту. Ця секція обладнана своїми ручками для точного та тонкого налаштування. Наприклад, Ви можете використовувати функціональну ручку-регулятор рівня порога спрацьовування функції. Світлодіодна індикація інформує про ослаблення рівня сигналу, також є додатковий індикатор, що інформує про перевищення рівня звукового сигналу. Інші органи управління даної секції, це перемикач часу відновлення (швидко-повільно), один перемикач вибору типу активного пристрою як реального часу - перемикач експандер/гейт.

Одним з дійсно важливих приладів динамічної обробки сигналу, звичайно ж, динамічний компресор. Вбудований динамічний компресор має можливості для налаштувань та регулювань порога спрацьовування, кнопкою активації фільтра високих (ВЧ) та низьких (НЧ) частот у детекторному ланцюзі основного сигналу. Всі користувачі цього пристрою за допомогою кнопки-перемикача можуть вибирати потрібне налаштування секції компресора. У цій секції є ручки швидкого налаштування рівнів та ступеня компресії, доступна кнопка перемикання рівнів та вибору типу компресії. Є також два режими роботи компресора, це жорсткий режим і м'який режим. Секція лімітера піків обладнана регулятором рівня лімітування сигналу зі світлодіодним індикатором, який інформує про спрацювання порогу лімітера.

Зовнішня панель приладу динамічної обробки BEHRINGER MDX2600 обладнана яскравими, 8-ми сегментними світлодіодними індикаторами, що візуально інформують користувачів про поточний рівень звукового сигналу. Крім цього, є додатковий режим, в якому самі користувачі можуть перемикати режим роботи світлодіодного індикатора в режим динамічного вимірювання рівнів вхідних/вихідних сигналів. Функціональні кнопки налаштувань та активації різних функцій, обладнані внутрішнім світлодіодним підсвічуванням, що дозволяє швидко зрозуміти роботу тієї чи іншої секції пристрою.

Технічні характеристики BEHRINGER MDX2600:

Компресія: IKA (Інтерактивна Адаптація Коліна), що перемикається, програмно-адаптивна схема компресії, що поєднує в собі переваги "жорсткого" і "м'якого" коліна компресії

Динамічний енхансер: живий звук навіть за сильної компресії

Лімітер: IGC (Інтерактивний Контроль Рівня) схема пікового лімітера, що комбінує кліппер та програмний лімітер, забезпечуючи надійний захист на піках сигналу

Експандер/гейт: IRC (Інтерактивний Контроль Коефіцієнта Експандування) схема експандера/гейту, що забезпечує практично нечутне шумозаглушення

Режим налаштування параметрів (Attack та Release): ручний/автоматичний

Де-есер: інтегрований, що адаптується до чоловічого/жіночого голосу, що видаляє шиплячі звуки з вокального треку

НЧ фільтр: перемикається, що запобігає ефекту "качання" при домінуючій НЧ компресії

Стереорежим: з незалежним регулюванням вихідного рівня

Підсилювачі: надмалошумні операційні та VCA

Роз'єми: XLR та 1/4" TRS

Габарити: 48,3 (Ш) х 4,5 (В) х 21,7 (Г) див.

Вага: 2,1 кг.

Напишіть відгук

Компресор-лімітер BEHRINGER MDX2600

Компресор-лімітер Behringer MDX2600 призначений як для проміжної, так і для фінальної обробки звуку. Інтерактивні алгоритми забезпечують високу якість вихідного сигналу незалежно від його параметрів, завдяки чому пристрій добре підходить для покращення якості музики будь-якого жанру.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ