Hi-Fi-мінісистема Yamaha MCR-N670 Black без спостережень
Hi-Fi-мінісистема Yamaha MCR-N670 Black без спостережень Hi-Fi-мінісистема Yamaha MCR-N670 Black без спостережень Hi-Fi-мінісистема Yamaha MCR-N670 Black без спостережень Hi-Fi-мінісистема Yamaha MCR-N670 Black без спостережень Hi-Fi-мінісистема Yamaha MCR-N670 Black без спостережень

Hi-Fi-мінісистема Yamaha MCR-N670 Black без спостережень

  • ID товару: 1261
  • Артикул: YMN670WA

YMN670WA

Новий товар

Yamaha MCR-N670 Black without acoustics - це Hi-Fi-мінісистема, що створює високоякісний музичний простір та підтримує протокол DLNA (v1.5). Вона інтегрується в локальну мережу за допомогою Ethernet-підключення або з'єднання за допомогою вбудованого Wi-Fi, а також може отримувати аудіопотік з ПК та серверів NAS (програються навіть HD-файли FLAC та WAV з роздільною здатністю 24 біт/192 кГц).

Більше деталей

29 488 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Система MusicCast розширює можливості розваг. MusicCast – це революція в мережевому аудіо. Використовуйте продукти з підтримкою MusicCast разом чи окремо – вибір за вами. Керуйте відтворенням за допомогою однієї програми з інтуїтивно зрозумілим, чуйним та зручним інтерфейсом. Використовуйте саундбар, бездротову акустичну систему, AV-ресивер, аудіосистему Hi-Fi за бажанням та у різних поєднаннях, а потім за необхідності розширюйте свою систему MusicCast. Новинка від Yamaha – система MusicCast об'єднує всі аудіоджерела та відтворює їх там, де це потрібно.

Система MusicCast заснована на використанні високоефективної бездротової мережі передачі аудіоконтенту, через яку цифрові музичні файли зі смартфона, ПК або мережевого сховища можна передавати в потоковому режимі на інші пристрої MusicCast, що знаходяться в будинку. Можлива і потокова передача аудіоконтенту зі смартфонів або планшетів, підключених за технологією Bluetooth, на пристрої категорії MusicCast у кількох кімнатах.

Функції мережі забезпечують доступ до будь-яких музичних джерел. CD-плеєр оснащений функцією мережевого програвача, що значно розширює можливості вибору джерел: від потокових Інтернет-сервісів до NAS-серверів та музичної бібліотеки на вашому комп'ютері. Візьміть, наприклад, Інтернет-радіомовлення. Вибираючи радіостанції у програмі Airable, яка дає простий доступ до Classic FM та інших радіостанцій по всьому світу, ви можете слухати музику різних жанрів – як на звичайному FM-тюнері. Апарат підтримує аудіоформати високої роздільної здатності WAV/FLAC/AIFF 192 кГц/24 біт. На передній панелі є порт USB, передбачений зв'язок AirPlay, що дозволяє безмежно розширити доступ до музики з одного пристрою.

Зручна кнопка Favourite для увімкнення улюбленої музики одним натисканням. Якщо, прокинувшись вранці або повернувшись увечері додому, ви хочете відразу заповнити весь простір кімнати музикою, вам достатньо натиснути кнопку Favourite на пульті дистанційного керування. Відразу включається ваша улюблена інтернет-радіостанція, канал FM-мовлення або будь-яке інше джерело музики, яке ви попередньо зареєстрували.

Проста та просунута конструкція, дизайн у стилі традицій Hi-Fi компанії Yamaha. У пристрої реалізовані технології підвищення якості відтворення CD, наприклад буфер змінної швидкості, що дозволяє стабілізувати швидкість обертання диска, або функція придушення вібрації і механічних шумів під час відтворення. Зовні програвач простий, але відрізняється розкішним дизайном, характерним для всіх Hi-Fi-компонентів Yamaha: вузький лоток для диска та алюмінієві ручки та кнопки керування на передній панелі зі шліфованого алюмінію.

Bluetooth-вихід для зручного потокового відтворення музики. Hi-Fi-мінісистема МCR-N670 оснащений новітньою технологією Bluetooth, що робить роботу в бездротовому режимі зручніше, ніж будь-коли. Можна здійснювати потокову передачу музики з MCR-N670 на Bluetooth-сумісні навушники для індивідуального прослуховування або на Bluetooth-сумісні акустичні системи.

Цифровий підсилювач на базі алгоритму Natural PWM із природним звучанням високої якості. Підсилювач A-670 виконує свою пряму функцію – посилення сигналу, забезпечуючи при цьому високу якість звуку. Для того, щоб швидко і природно передавати все - від тонких музичних нюансів до динамічних вибухів енергії, цифровий підсилювач потужності пропонує високу потужність, 65 Вт на канал. Цифрова модуляція типу Natural PWM із надзвичайно простою схемотехнікою дає в результаті природне, незабарвлене звучання, а також високу ефективність. Фільтр пропускання нижніх частот в підсилювачі потужності, що істотно впливає на якість звуку, являє собою велику котушку з використанням дроту з безкисневої міді з низьким рівнем втрат і спотворень. Апарат добре відтворює формати високої роздільної здатності, підтримуючи потужність басу та тепле звучання середніх та верхніх частот, що в сукупності дає чудову якість відтворення з усім багатством відтінків музики.

Високоякісні комплектуючі для чистого звуку. Для запобігання корозії використовуються позолочені вхідні та вихідні роз'єми. Для збереження чистоти аудіосигналу в конструкції використано високоякісні комплектуючі, у тому числі великі позолочені клеми для підключення акустичних систем, сумісні зі штекерами типу «банан».

Вихід на сабвуфер для додаткової потужності басу. Підсилювач обладнаний вихідним для підключення сабвуфера. Це дозволить підвищити потужність відтворюваного басу і наповнити кімнату ще динамічнішим звуком.

Простий та елегантний дизайн з приємною на дотик текстурованою поверхнею. Система відрізняється дуже привабливим, лаконічним та елегантним дизайном з алюмінієвими засобами управління на передній панелі, як на топових Yamaha. Сама панель також зроблена з алюмінію і має розкішне оздоблення як би з ризиками від шліфувальних щіток. Така система приносить велике задоволення користувачеві і своїм виглядом, і своїм звуком.

Характеристики:

  • Версія Bluetooth: Ver. 2.1 + EDR
  • Профіль Bluetooth: A2DP, AVRCP
  • Кодеки Bluetooth: SBC, AAC
  • Максимальний діапазон Bluetooth: до 10 м
  • Типи дисків: CD, CD-R, CD-RW (Audio CD, MP3, WMA)
  • Порт USB: так
  • Інтернет-радіо: vTuner
  • Wi-Fi: так
  • AirPlay: так
  • DLNA: так
  • Формати файлів, що підтримуються: MP3, WMA, MPEG4, AAC, WAV (192 кГц/24 біт), FLAC (192 кГц/24 біт), AIFF (192 кГц/24 біт), ALAC (96 кГц/24 біт)
  • Порт Ethernet: так
  • Тюнер: FM
  • Кількість радіостанцій: FM x 30
  • Роз'єм для навушників: так
  • Цифровий аудіовхід: оптичний
  • Коефіцієнт нелінійних спотворень (від CD до виходу колонки, 20 Гц - 20 кГц, CD): 0.05 % (SP Out, 1 кГц, 6 Ом)
  • Динамічний діапазон: 100 дБ
  • Вихідна потужність/канал (6 Ом, 1 кГц, 10% КНІ): 65 Вт + 65 Вт
  • Гармонічні спотворення + шум (1 кгц): 0.003%
  • Розміри (Ш х В х Г): 314 мм x 70 мм x 338 мм
  • Маса: 2.9 кг
  • Колір чорний
 
Характеристики
БрендYamaha
МодельMCR-N670 Black без винятків
ТипHi-Fi-мінісистема
Тип установкиПоличний
Управлінняпульт ДУ
Вихідна потужність65 Вт + 65 Вт (6 Ом)
Динамічний діапазон100 дБ
FM-тюнерFM х 30
Bluetooth2.1 + EDR
Вхід USBтак
Коефіцієнт нелінійних спотворень0.05%
ПриміткиІнтернет-радіо vTuner. Підтримка протоколу DLNA та наявність порту Ethernet
ФормаПрямокутна
Підтримувані форматиMP3, WMA, MPEG4, AAC, WAV (192 кГц/24 біт), FLAC (192 кГц/24 біт), AIFF (192 кГц/24 біт), ALAC (96 кГц/24 біт)
Радіус діїдо 10 м
Гармонічні спотворення0.003%
Роз'ємироз'єм для навушників, цифровий оптичний аудіовхід
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), мм314 мм x 70 мм x 338 мм
Пульт ДУЄ
ДодатковоПрофіль Bluetooth: A2DP, AVRCP. Кодеки Bluetooth: SBC, AAC
Форматдисків: CD, CD-R, CD-RW (Audio CD, MP3, WMA)
Вага2.9 кг
Wifiтак
AirPlayтак

Напишіть відгук

Hi-Fi-мінісистема Yamaha MCR-N670 Black без спостережень

Yamaha MCR-N670 Black without acoustics - це Hi-Fi-мінісистема, що створює високоякісний музичний простір та підтримує протокол DLNA (v1.5). Вона інтегрується в локальну мережу за допомогою Ethernet-підключення або з'єднання за допомогою вбудованого Wi-Fi, а також може отримувати аудіопотік з ПК та серверів NAS (програються навіть HD-файли FLAC та WAV з роздільною здатністю 24 біт/192 кГц).

Напишіть відгук

1 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ