T+A Caruso Blu
T+A Caruso Blu T+A Caruso Blu T+A Caruso Blu

Знятий з виробництва
  • ID товару: 1928

Новий товар

Компактна аудіосистема 2.1 вищого класу із Blu-ray приводом. Потужність 3 х 50 Вт, Bluetooth (aptX), Wi-Fi, DLNA, FM-тюнер, входи: 2 аналогових, 2 коаксіальних, оптичний, USB, вихід: HDMI 1.3, навушники, стерео, сабвуфер, габарити 280 x 180 x 280 мм.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: T+A

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис Blu-ray програвача T+A Caruso Blu

Як і попередня версія даної моделі, T+A Caruso Blu є самодостатньою аудіосистемою у витонченому корпусі зі скла та металу. Дизайн системи також зазнав деяких змін, проте T+A Caruso Blu, як і раніше, має відомий фірмовий вигляд.

BD-привід встановлений на антивібраційному шасі і працює швидко та практично безшумно. T+A Caruso Blu має два лінійні аналогові, два коаксіальні та один оптичний входи. Для підключення пристрою до телевізора або проектора передбачено роз'єм HDMI 1.3. На задній панелі знаходяться виходи для підключення сателітних колонок і сабвуфера, при цьому сигнал на них подається через активний фільтр, що покращує узгодженість системи.

Вбудована акустика системи складається із двох пар СЧ та ВЧ випромінювачів, які змонтовані на передній панелі за захисною сіткою по обидва боки від дисплея. Басовик знаходиться в основі корпусу і навантажений на фазоінвертор. Потужність підсилювачів становить 2 х 50 Вт для основних стереоканалів та 50 Вт для сабвуфера. У разі роботи T+A Caruso Blu на зовнішні АС вбудований звуковий тракт можна вимкнути або налаштувати систему як 3.1.

У даній моделі передбачена можливість підключення до комп'ютерної мережі як через Ethernet, так і бездротовим Wi-Fi-зв'язком. Апарат здатний відтворювати файли всіх популярних форматів з доступних мережевих носіїв, у тому числі FLAC і WAV, і підтримує протокол UPnP та інтернет-радіо vTuner. Також система має вбудований приймач Bluetooth, що підтримує кодек aptX, та два USB-входи для підключення портативних носіїв. Роз'єм на передній панелі призначений для підключення накопичувачів з аудіо та відеофайлами, а на задній - тільки з аудіо. Передбачено T+A Caruso Blu і традиційний FM-тюнер.

Апарат має дуже гнучку систему налаштування, що дозволяє врахувати всі можливі нюанси його використання. Для зручності керування T+A Caruso Blu можна завантажити спеціальний додаток для пристроїв на базі iOS або Android.

Blu-ray програвача T+A Caruso Blu

  • Вбудована акустика 2.1 із двосмуговими стерео АС
  • USB, Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth (aptX)
  • BD-привід

Характеристики програвача Blu-ray T+A Caruso Blu

Дискові форматиBlu-ray, DVD, CD-Audio
Формати відеоMKV, MPG, AVI, VOB, MP4, WMV
Формати аудіоAAC, AIFF, ALAC, FLAC, LPCM, MP3, OGG-Vorbis, WAV, WMA
МедіасерверUPnP, Media Player 10, DLNA, vTuner Internet Radio
Вбудована акустикаНЧ динамік в основі корпусу та лв дві двосмугові АС на передній панелі
Потужність підсилювача3 х 50 Вт
Коефіцієнт гармонік0,02%
Входи2 аналогових, 2 коаксіальних, оптичний
ВиходиHDMI 1.3, навушники, Pre Out, сабвуфер
Роз'ємиEthernet, 2 х USB 2.0, Elink,
Формат USBFAT 16/32
Бездротова технологіяWi-Fi, Bluetooth
FM-тюнер87,5 – 108 МГц
DSPє
Габарити (ШхВхГ)280 x 180 x 280 мм
Вага8 кг

Напишіть відгук

T+A Caruso Blu

Компактна аудіосистема 2.1 вищого класу із Blu-ray приводом. Потужність 3 х 50 Вт, Bluetooth (aptX), Wi-Fi, DLNA, FM-тюнер, входи: 2 аналогових, 2 коаксіальних, оптичний, USB, вихід: HDMI 1.3, навушники, стерео, сабвуфер, габарити 280 x 180 x 280 мм.

Напишіть відгук

1 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ