Акустична система Yamaha Restio ISX-803
Акустична система Yamaha Restio ISX-803 Акустична система Yamaha Restio ISX-803 Акустична система Yamaha Restio ISX-803

Знятий з виробництва

Музичний центр Yamaha Restio ISX-803

  • ID товару: 2583

Новий товар

Розслабтеся під кінець дня з аудіосистемою нового типу. Розважальна і надихаюча, вона стане для вас дуже чарівним компаньйоном. Підтримка Bluetooth гранично полегшує розміщення та експлуатацію. Стильна та бездротова – нова Restio.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Розслабтеся під кінець дня з аудіосистемою нового типу. Розважальна і надихаюча, вона стане для вас надзвичайно привабливим компаньйоном.
Підтримка Bluetooth гранично полегшує розміщення та експлуатацію.
Стильна та бездротова – нова Restio.

Насолоджуйтесь музикою в гармонії з інтер'єром.

Оснащена елегантною підставкою гранично компактна аудіосистема Restio виглядає як витвір мистецтва. Її створення стало результатом повного переосмислення концепції пристрою відтворення музики як частини інтер'єру. Індивідуальний стиль корпусу робить музику елементом дизайну інтер'єру, і оскільки скошена з обох боків усередину задня частина корпусу спереду не видно, він візуально сприймається як тонка панель. Гриль виконаний із суцільнорешітчастої металевої сітки, що має привабливу текстуру.
Нанесений під грилем малюнок у смужку несе у собі відчуття глибини; Складається враження, що музика виходить з усієї передньої поверхні. Це абсолютно новий різновид аудіокомпонентів, що чудово вписується в житловий простір і стиль життя.

Свобода переміщення та використання.

Передбачена розробниками підтримка Bluetooth® означає можливість бездротового відтворення музики з iPhone, пристрою Android або планшета. Встановивши систему Restio у будь-якому зручному місці, ви можете використовувати смартфон звичайним чином для керування операціями відтворення. Можна не лише керувати основним системним блоком, але й використовувати програму DTA Controller від Yamaha для налаштування часу спрацювання будильника на кожен день тижня окремо та виконання детальних налаштувань музичного будильника IntelliAlarm.
Якщо ваш мобільний пристрій підтримує технологію NFC, просто потримайте його поруч із Restio, і він синхронізується з аудіосистемою автоматично. Ніяких стомлюючих параметрів пари не потрібно — для встановлення або переривання з'єднання достатньо одного натискання кнопки.

Мінімалістська конструкція припускає безліч варіантів розміщення.

Завдяки глибині корпусу всього 9 см і підставці з основою у формі півмісяця систему Restio можна розташувати впритул до стіни. Мало того, автономний стиль виконання не вимагає наявності полиці, тому жодних обмежень щодо розміщення немає. Можна навіть від'єднати підставку і повісити систему на стіну (потрібний кронштейн AT-800, що окремо купується). Такий пристрій відтворення музики можна легко адаптувати до декору будь-якого приміщення.

Звучання, що дозволяє гідно оцінити музику.
Система Restio забезпечує першокласну якість звучання від широкого спектру джерел сигналу (пристроїв з підтримкою Bluetooth, CD-програвача, радіо та ін.), що підключаються до входів USB і AUX. Двосмугова акустична система з чотирма гучномовцями, що повністю відповідає аудіостандартам класу HiFi, забезпечує потужні виразні «низи» і чисті, точно окреслені «верхи». Є й трисмуговий еквалайзер, що дозволяє регулювати звук відповідно до особистих уподобань.

Непересічне відображення часу.
Стильний цифровий годинник передбачає на вибір дві форми відображення часу: звичайний цифровий дисплей та унікальний дисплей, що поєднує в собі цифри та індикатор. Яскравість дисплея автоматично регулюється відповідно до рівня освітленості кімнати. Також є функція «інтелектуального будильника» IntelliAlarm від Yamaha, який спочатку неголосно відтворює вибрану вами музику, а потім видає уривчасті звукові сигнали, щоб ви остаточно прокинулися.

Bluetooth:

Версія: Ver. 3.0 (A2DP)

Аудіо-кодек: SBC, AAC, aptX®

Максимальний діапазон роботи: 10 м (за відсутності перешкод)

Технологія NFC:

CD: Audio CD, MP3, WMA

USB-порт: MP3, WMA

FM/AM тюнер: FM

Кількість радіостанцій: 5 x FM

Вхідний роз'єм: 3,5-мм СТЕРЕОФОНІЧНИЙ міні-джек

Будильник: Режими Alarm, Snooze, Sleep

Динаміки: Два 3-см м'які купольні твітери, два 10-см вуфера

Джерело живлення: Мережа змінного струму

Габарити (ШхВхГ): 410 x 997 x 295 мм (з підставкою) / 410 x 410 x 85,7 мм (без підставки)

Маса: 12 кг (з підставкою) / 6,44 кг (без підставки)

Доступні кольори: Чорний, темно-синій, цегляний, білий

Напишіть відгук

Музичний центр Yamaha Restio ISX-803

Розслабтеся під кінець дня з аудіосистемою нового типу. Розважальна і надихаюча, вона стане для вас дуже чарівним компаньйоном. Підтримка Bluetooth гранично полегшує розміщення та експлуатацію. Стильна та бездротова – нова Restio.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ