Музичний центр YAMAHA MCR-N870 MusicCast (без акустичних систем)

Музичний центр YAMAHA MCR-N870 MusicCast (без акустичних систем)

  • ID товару: 2612
  • Артикул: Y00691

Y00691

Новий товар

CD плеєр має функції мережевого плеєра, що значно розширює ваші можливості слухати музику: доступ до мережевих сервісів та музичного контенту в інтернеті, NAS (мережевий HDD) або бібліотеки комп'ютера.

Більше деталей

35 150 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Hi Fi-система, що створює шикарний, високоякісний музичний простір. Yamaha MCR-N870 складається зі стерео підсилювача із вбудованим ЦАП A-U670 та CD плеєра CD-NT670.

MusicCast - це нова революція в області передачі мережного аудіоконтента, що дозволяє використовувати апарати цієї категорії разом або окремо. Система повністю управляється з одного інтуїтивно зрозумілого, швидкодіючого та простого у використанні програмної програми. Можна підключити звукову панель, бездротову акустичну систему, AV-ресивер, аудіосистему класу HiFi - те, що вам найкраще підходить; можна комбінувати і взаємно адаптувати різні пристрої, як і нарощувати сформовану вами систему MusicCast з часом. Це абсолютно нове рішення від Yamaha дає кожному все необхідне у будь-який час.

Система MusicCast розширює можливості розваг
Система MusicCast заснована на використанні високоефективної бездротової мережі передачі аудіоконтенту, через яку цифрові музичні файли зі смартфона, ПК або мережевого сховища можна передавати в потоковому режимі на інші пристрої MusicCast, що знаходяться в будинку. Можлива і потокова передача аудіоконтенту зі смартфонів або планшетів, підключених за технологією Bluetooth, на пристрої категорії MusicCast у кількох кімнатах.

Концепція
Суботній вечір. Ви спокійно відпочиваєте у передчутті вечері, яку готує ваша дружина. Відпиваючи каву, сідаєте почитати книгу, а ваше серце пестить музика, що м'яко звучить у кімнаті. Відпочивати, слухаючи улюблену музику – це чудово!

Мережеві функції забезпечують доступ до будь-яких музичних джерел
CD-плеєр оснащений функцією мережевого програвача, що значно розширює можливості вибору джерел: від потокових Інтернет-сервісів до NAS-серверів та музичної бібліотеки на вашому комп'ютері. Візьміть, наприклад, Інтернет-радіомовлення. Вибираючи радіостанції в програмі vTuner, яка дає простий доступ до Classic FM та інших радіостанцій по всьому світу, ви можете слухати музику різних жанрів як на звичайному FM-тюнері. Апарат підтримує аудіоформати високої роздільної здатності WAV/FLAC/AIFF 192 кГц/24 біт. На передній панелі є порт USB, передбачений зв'язок AirPlay, що дозволяє безмежно розширити доступ до музики з одного пристрою.

Зручна кнопка Favourite для увімкнення улюбленої музики одним натисканням
Якщо, прокинувшись вранці або повернувшись увечері додому, ви хочете відразу заповнити весь простір кімнати музикою, вам достатньо натиснути кнопку Favourite на пульті дистанційного керування. Відразу включається ваша улюблена інтернет-радіостанція, канал FM-мовлення або будь-яке інше джерело музики, яке ви попередньо зареєстрували.

Проста та просунута конструкція, дизайн у стилі традицій HiFi компанії Yamaha
У пристрої реалізовані технології підвищення якості відтворення CD, наприклад буфер змінної швидкості, що дозволяє стабілізувати швидкість обертання диска, або функція придушення вібрації і механічних шумів під час відтворення. Зовні програвач простий, але відрізняється розкішним дизайном, характерним для всіх HiFi-компонентів Yamaha: вузький лоток для диска та алюмінієві ручки та кнопки керування на передній панелі зі шліфованого алюмінію.

Bluetooth-вихід для зручного потокового відтворення музики
MCR-N670 оснащений новітньою технологією Bluetooth, що робить роботу в бездротовому режимі зручніше, ніж будь-коли раніше. Можна здійснювати потокову передачу музики з MCR-N670 на Bluetooth-сумісні навушники для індивідуального прослуховування або на Bluetooth-сумісні акустичні системи.

Функція цифро-аналогового перетворення сумісна з DSD 5.6МГц і PCM 384кГц
Вбудований високоякісний цифрово-аналоговий перетворювач USB дозволяє відтворювати звук джерел високої роздільної здатності в оригінальній якості. Він сумісний із форматом DSD 5.6МГц (DSD128) або 384кГц/32-біт, відтворення записів музики неймовірної детальності, семплювання відбувається 5,644,800 разів на секунду. Цифроаналоговий конвертер має глибину 32 біт/2 канали, на базі високопродуктивної системи SABRE 32 (ES9010K2M) американської компанії ESS Technology, а USB контролер IC – найновіший продукт виробника напівпровідників компанії XMOS. Зменшення шумів шляхом асинхронного переносу дозволяє досягти найвищої якості та чистоти звучання.

Характеристики Мінісистема Yamaha MCR-N870 Black без спостережень

  • Тип: мінісистема
  • Основний блок: двоблочна система
  • Оптичний привід: CD
  • Колір акустичних систем: чорний
  • Колір головного блоку: чорний
  • Комплект акустичних систем: 2.0
  • Повна вихідна потужність (RMS): 140 Вт
  • Спосіб завантаження/механіка лоток на 1 диск
  • Підтримувані носії CD, CD-R, CD-RW
  • Радіо FM, інтернет-радіо
  • Кількість радіостанцій у пам'яті 30
  • Вхід аудіо оптичний
  • Виходи навушники
  • Інтерфейси USB Type A, Ethernet, Bluetooth, Wi-Fi
  • Підтримка DLNA
  • Підтримка AirPlay
  • Підтримувані формати MPEG4, WMA, MP3, FLAC
  • Акустична система 176x310x327 мм, 5.90 кг
 
Характеристики
БрендYAMAHA
МодельMCR-N870 MusicCast (без акустичних систем)
ТипМузичний центр
КолірЧорний
Розміриакустики: 176x310x327 мм центрального блоку: 314x70x338 мм
Вага5,9 кг (акустика), 2,9 кг (CD/DVD програвач)

Напишіть відгук

Музичний центр YAMAHA MCR-N870 MusicCast (без акустичних систем)

CD плеєр має функції мережевого плеєра, що значно розширює ваші можливості слухати музику: доступ до мережевих сервісів та музичного контенту в інтернеті, NAS (мережевий HDD) або бібліотеки комп'ютера.

Напишіть відгук

1 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ