Підлогова акустика Heco Celan Revolution 9 White Satin
Підлогова акустика Heco Celan Revolution 9 White Satin Підлогова акустика Heco Celan Revolution 9 White Satin Підлогова акустика Heco Celan Revolution 9 White Satin Підлогова акустика Heco Celan Revolution 9 White Satin

Підлогова акустика Heco Celan Revolution 9 White Satin

  • ID товару: 13416

Новий товар

Основна особливість – це 30-мм твітер з тканинним куполом PFC Dome та геометрією фланця Heco Fluctus. Новий фланець забезпечує широку дисперсію та дозволяє слухати музику під будь-яким кутом.

Ціна за пару.

Більше деталей

170 924 грн.

100 Товари(ів)
Наявність уточнюйте

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Heco

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Компанія Heco оновила лінійку акустики Celan – новинки звуться «Celan Revolution». Як стверджує компанія, ця серія стане гідним наступником Celan GT, хоч і помітно від неї відрізняється.
Так, верхня панель колонок скошена, а як ніжки використовуються алюмінієві подіуми з масивними шипами. Всі динаміки були розроблені спеціально для серії Celan Revolution і оптимізовані в тому числі і з використанням Klippel. Основна особливість – це 30-мм твітер з тканинним куполом PFC Dome та геометрією фланця Heco Fluctus. Новий фланець забезпечує широку дисперсію та дозволяє слухати музику під будь-яким кутом.
У 3-смугових моделях встановлений 170-мм СЧ-динамік з паперовим дифузором Heco Kraft та пилезахисним ковпачком для фазової оптимізації. Такі самі працюють в акустиці центрального каналу.

У підлогових моделях за низькі частоти відповідають по два паперові динаміки: 200 мм у Revolution 9 або 170 мм у Revolution 7. Розробники відзначають, що така конструкція разом з міцним корпусом, що звужується до задньої стінки, робить колонки жанрово універсальними. Грилі до корпусів кріпляться на магнітах.

У лінійку входять п'ять моделей: Revolution 9 і 7, підлогова Revolution 3, акустика центрального каналу Center 4 і сабвуфер Sub 32A. Всі моделі доступні в трьох кольорах - білий сатин, чорний лак і "еспресо шпон". У сабвуфері встановлено 30 см динамік, навантажений на фазоінвертор з трьома портами. З налаштувань доступні плавне регулювання фази, рівня та частоти зрізу.

Великі сучасні High-End підлогові АС із визначними акустичними властивостями. Топова модель в лінійці привертає увагу скошеною верхньою панеллю і широким стійким подіумом з алюмінієвого брошура на масивних шипах. Регульовані по висоті металеві шипи дозволяють встановити АС вертикально, забезпечуючи акустичну розв'язку і максимально точний саундстейдж. У НЧ/СЧ секціях встановлені два 200-мм вуфери і один 170-міліметровий мідрейндж з паперовими дифузорами «HECO Kraft», що чудово зарекомендували себе, і славляться своїми високими аудіофільськими якостями. Нещодавно розроблений твітер «Fluktus» оснащений оптимізованим мультихвильовим алюмінієвим фланцем і 30-мм тканинним куполом «PFC Dome», забезпечує найточнішу локалізацію та фокусування звукових образів із чудовою 3D сценою та тембрально природне звучання.

Технічні характеристики HECO Celan Revolution 9:

  • Частотний діапазон: 19 Гц-52 кГц (±2dB)
  • Чутливість: 93 дБ
  • Оснащення: 170 мм СЧ-динаміки, 2 x 200 мм НЧ-динаміки
  • Опір: 4 - 8 Ом
  • Потужність (RMS/max.): 280/450 Вт
  • Габарити: 1272 x Ш 374 x Г 440
  • Рекомендована потужність підсилювача: 30 - 450 Ватт
  • Вага: 77 кг
 
Характеристики
БрендHeco
МодельCelan Revolution 9
Тип колонкиПідлогова
Потужність(RMS/max.): 280/450 Вт
Рекомендована потужність підсилювача30 - 450 Ватт
Частотний діапазон19 Гц-52 кГц (±2dB)
Опір колонок4 - 8 Ом
Кількість смуг3
Динаміки170 мм СЧ-динаміки, 2 x 200 мм НЧ-динаміки
Чутливість93 дБ
Матеріал корпусуМДФ
КолірБілий
Розміри (В x Ш x Г), мм1272 x 374 x 440
Доставка/оплатаЦіна вказана за пару
Вага без упаковки77 кг

Напишіть відгук

Підлогова акустика Heco Celan Revolution 9 White Satin

Основна особливість – це 30-мм твітер з тканинним куполом PFC Dome та геометрією фланця Heco Fluctus. Новий фланець забезпечує широку дисперсію та дозволяє слухати музику під будь-яким кутом.

Ціна за пару.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ