Акустична система Yamaha NS-F901

Акустична система Yamaha NS-F901

  • ID товару: 2572

Новий товар

Акустика Soavo розроблена на основі нашого багатого досвіду, що включає 125 років створення музичних інструментів та понад півстоліття виробництва акустичних систем.

Більше деталей

159 276 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Акустика Soavo розроблена на основі нашого багатого досвіду, що включає 125 років створення музичних інструментів та понад півстоліття виробництва акустичних систем. Для правильного відтворення сигналу з нових джерел високої роздільної здатності моделі серії NS-901 оснащуються новими динаміками і піддаються процедурі ретельного настроювання звуку, що розширює їх виразні здібності. Ви можете бути впевненими, що ці АС передадуть весь розпал пристрастей, який присутній у музиці та на саундтреках.
У моделях серії NS-901 використані динаміки A-PMD (Advanced Polymer-injected Mica Diaphragm) з покращеним паперовим дифузором для відтворення аудіосигналу з джерел високої роздільної здатності. Завдяки перевагам A-PMD – граничної легкості, жорсткості та стабільності – акустичні системи набувають м'якості, дуже швидкий відгук дають гарне розсіювання, відтворюючи відчутні звукові образи. Динамік A-PMD включає потужну магнітну систему з великим неодимовим магнітом і міцну литу алюмінієву корзину, що забезпечує високу потужність та чудовий відгук у діапазоні середніх частот, що становлять всю суть музики. Свій внесок у високу якість відтворення роблять також каучуковий підвіс, центруюча шайба, спроектована Куртом Мюллером, інженером з Німеччини, і ретельне налаштування звуку.
Купольний ВЧ-динамік діаметром 3 см з алюмінію з неодимовим магнітом має високий ступінь жорсткості та забезпечує швидкий відгук. Його звучання природно доповнює діапазон середніх частот. Завдяки надійній інтеграції діафрагми зі звуковою котушкою, а також матеріалу підвісу та його товщині підвищується щільність і здатність звуку на верхніх частотах. Тяжка лита алюмінієва плита, на якій встановлено ВЧ-динамік, зводить до мінімуму резонанс, а дрібна сітка гриля ідеально розсіює звук. Це дозволяє досягти достовірного відтворення щільності звукової атмосфери та передачі нюансів під час відтворення сигналу з джерел високої чіткості.
При створенні високої якості АС дуже важлива конструкція корпусу. Метою ставилося придушення стоячих хвиль задля досягнення більшої точності звучання, і навіть формування тривимірного звукового поля з відчутним відчуттям глибини. Вирішено було створити корпус з непаралельними поверхнями, передбачивши поділ секцій НЧ- та СЧ-динаміків похилою перегородкою та зміцнення всієї конструкції за допомогою вертикальної «драбини». Іншим важливим моментом є метод тристороннього кутового з'єднання панелей корпусу – метод, запозичений із багатого досвіду роботи майстрів Yamaha з деревом. Цей метод дає виключно міцні з'єднання, і вся конструкція функціонує як єдине ціле, забезпечуючи відтворення потужного, пружного та чіткого басу.
Лита алюмінієва плита, до якої кріпиться ВЧ-динамік, є надійною опорою для динаміка і ізолює його від вібрації корпусу. Це забезпечує чистоту та прозорість звуку без забарвлення на верхніх частотах.
Дерев'яний фазоінвертор вирізаний із високоякісної деревини. Товсті стінки та широкий розтруб фазоінвертора забезпечують рівномірність звукового потоку та малий рівень шуму, повідомляючи басу потужність та важкість.
Кросовер виконаний на компонентах найвищої якості, включаючи металізовані поліпропіленові конденсатори і великі котушки на залізних сердечниках з акуратним намотуванням із спеціально відібраного дроту. Усі компоненти мають паяні з'єднання — без застосування друкованих плат, що також сприяє формуванню живішого та насиченішого звучання. Нарешті, під час ретельного налаштування звуку виробляється вирівнювання АЧХ в точках переходу між динаміками задля досягнення рівномірності у всьому спектрі частот.
Зовнішнє оформлення розробив Тошиюкі Кита, всесвітньо відомий проектувальник промислових виробів. Така модель у корпусі з натурального шпону з розкішним оздобленням під фортепіано елегантно впишеться у будь-яку систему домашнього кінотеатру.
Блискуча глянсова обробка виконана з використанням методів, розроблених за багато десятиліть виробництва чудових роялів Yamaha. Вона дуже ефектно доповнює м'яке насичене звучання акустичної системи.

Концепція Soavo: відтворення природного звучання
Новий СЧ-динамік A-PMD для чистого, насиченого та деталізованого відтворення сигналу з джерел високої роздільної здатності
Новий НЧ-динамік A-PMD для відтворення нижніх частот з високою потужністю та чіткістю
Алюмінієвий ВЧ-динамік з купольною діафрагмою DC-Diaphragm™ та неодимовим магнітом
Інноваційна конструкція корпусу з непаралельними поверхнями
Конструкція із з'єднанням трьох площин під кутом 45 градусів
Двокамерний корпус (НЧ- та СЧ-динаміки розділені похилою перегородкою) з вертикальними елементами жорсткості
Компоненти найвищої якості, включаючи конденсатори Solen
Елегантний зовнішній вигляд – робота дизайнера Тошіюкі Кита.

Специфікації:

Тип: 3-смугові підлогові АС з фазоінвертором
НЧ-динаміки: Два 16-см дифузори Advanced PMD
СЧ-динамік: 13-см дифузор Advanced PMD
ВЧ-динамік: Алюмінієвий купол 3 см
Діапазон відтворюваних частот: 32 Гц – 50 кГц
Номінальна вхідна потужність: 50 Вт
Максимальна вхідна потужність: 200 Вт
Чутливість: 89 дБ/2,83 В/1 м
Частота кросовера: 450 Гц/3,5 кГц
Імпеданс: 6 Ом
Габарити (ШхВхГ): 270 x 1060 x 425 мм
Маса: 30,7 кг

Напишіть відгук

Акустична система Yamaha NS-F901

Акустика Soavo розроблена на основі нашого багатого досвіду, що включає 125 років створення музичних інструментів та понад півстоліття виробництва акустичних систем.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ