Акустична система Klipsch Heritage H III
Акустична система Klipsch Heritage H III Акустична система Klipsch Heritage H III Акустична система Klipsch Heritage H III

Знятий з виробництва

Акустична система Klipsch Heritage H III

  • ID товару: 2859

Новий товар

Ціна за пару.

Підлогова акустика з оформленням закритого типу , 3-х смугова. Потужність - 100 Вт, діапазон частот: 58hz-20khz, чутливість: 99 дБ, опір: 8 Ом. Розміри (ВШГ, мм): 605 x 394 x 337 , вага: 20 кг/шт. Колір: Walnut, Black, Cherry.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Klipsch

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Випущений у 1957 році компактний 3-смуговий напільник Heresy використовувався для озвучування центрального каналу та встановлювався між двома топовими спікерами Klipschorn з метою покращення стереопанорами. Приятель шефа компанії Пола Кліпша назвав цю модель акустичною «єрессю» (heresy), оскільки, на його думку, вона порушувала принципи кутового розташування рупорних систем і використовувала безрупорний басовий динамік. Саме ця назва і була запозичена схильною до іронії Полом для даних АС. У результаті колонки здобули величезну популярність серед поціновувачів якісного звучання в усьому світі. У 1985 році з'явилася оновлена друга версія, а зараз модель переживає вже третє своє втілення - Klipsch Heresy III.

Характерна особливість даної акустичної системи - це закритий кабінет, який встановлений під кутом на скошену основу для точнішої спрямованості на слухача. При необхідності основу можна зняти. Як матеріал для корпусу використовується MDF. Ще одна перевага Klipsch Heresy III полягає в тому, що, на відміну від інших моделей серії Heritage, ця АС не вимагає якогось особливого розташування в приміщенні для прослуховування.

Відтворенням високих частот займається дюймовий компресійний Twitter з мембраною з титану, оснащений рупором Tractrix, бічні сторони якого виконані у формі геометричної кривої трактриси. Така конструкція дозволяє отримати більш точне та вільне від спотворень звучання, а також покращити дисперсні характеристики випромінювача. Середньочастотний діапазон озвучує 1,75" компресійний драйвер з титановою мембраною, поміщений в експоненційний рупор. Низькочастотною областю «завідує» 12-дюймовий НЧ-драйвер прямого випромінювання, дифузор якого виготовлений з волоконного композиту. кутку.

У фільтрах моделі задіяні якісні комплектуючі. Частоти «зшиваються» на позначках 850 Гц і 5 кГц. Для приєднання акустичного кабелю застосовуються дві пари клем, тобто. доступне двопровідне підключення.

Модель Klipsch Heresy III має досить високий показник чутливості в 99 дБ (хороший варіант для використання у зв'язці з ламповими підсилювачами), а також відрізняється музичним, тонально збалансованим та детальним звучанням із чудовою динамікою, якісним басом та мінімальною кількістю спотворень.

Країна США
Тип акустики Підлогова
Потужність (Вт) 100-150
Кількість смуг 3
Колір корпусу Чорний
Стиль акустики Ретро
Матеріал корпусу МДФ
Оздоблення корпусу Шпон
Опір 8
Чутливість 95 дБ і більше
Поріг діапазону НЧ 55 Гц і більше
Поріг діапазону ВЧ 20 – 24,9 кГц
Тип підключення 2 пари гвинтових клем (бівайринг/біампінг)
Діаметр ВЧ динаміка 1 х 25 мм, компресійний ВЧ-випромінювач K-107-TI, титанова діафрагма, рупор Tractrix
Діаметр СЧ динаміка 1 х 44 мм, компресійний СЧ-драйвер K-53-TI, титанова діафрагма, експонентний рупор
Діаметр НЧ динаміка 1 х 304 мм, вуфер K-28-E, дифузор із волоконного композиту
Ширина (мм) 394
Висота (мм) 605
Глибина (мм) 337
Вага, кг) 20



Напишіть відгук

Акустична система Klipsch Heritage H III

Ціна за пару.

Підлогова акустика з оформленням закритого типу , 3-х смугова. Потужність - 100 Вт, діапазон частот: 58hz-20khz, чутливість: 99 дБ, опір: 8 Ом. Розміри (ВШГ, мм): 605 x 394 x 337 , вага: 20 кг/шт. Колір: Walnut, Black, Cherry.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ