Підлогова акустика Focal Aria 948 noyer
Підлогова акустика Focal Aria 948 noyer Підлогова акустика Focal Aria 948 noyer Підлогова акустика Focal Aria 948 noyer Підлогова акустика Focal Aria 948 noyer Підлогова акустика Focal Aria 948 noyer

Підлогова акустика Focal Aria 948 noyer

  • ID товару: 28603

Новий товар

Підлогова акустика Focal-Jmlab Aria 948 noyer має прикриту затемненим склом верхню панель і оброблену текстурованим варіантом шкіри фронтальної.

Більше деталей

147 600 грн.

1 Товар
Наявність уточнюйте
Увага: Останні позиції в наявності!

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Focal

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Підлогова акустика Focal-Jmlab Aria 948 noyer має прикриту затемненим склом верхню панель і оброблену текстурованим варіантом шкіри фронтальної. Максимальна захищеність від вібрацій та твердість корпусу забезпечуються якісним матеріалом твору – панелями MDF (товщина – до 25 мм).

Провідна акустична компанія Франції – Focal представляє свіжу лінійку продукції Aria. У колонках серії вперше застосовані динаміки з дифузором із матеріалу льону, де лляна тканина укладена між двома шарами скловолокна.

Focal Aria 900 стала першою серією домашніх АС, в яких використано нову технологію виготовлення дифузорів Flax. Дифузор Flax складається з трьох шарів: середній шар з натурального лляного волокна, а верхній і нижній - з найтоншої (приблизно в 10 разів тонше, ніж у середнього шару) склотканини з особливим просоченням. Порівняно зі звичною для продукції Focal середнього класу технології Polyglass, нова технологія приносить істотне зростання всіх об'єктивних та суб'єктивних характеристик. Легкість, жорсткість, демпфування, швидкість розповсюдження коливань по дифузору – за цим та багатьма іншими специфічними акустичними критеріями Flax показує видатні результати. За деякими параметрами він наближається і навіть обганяє знаменитий дифузор "W" старших моделей Focal.

Передня та задня частини Focal Aria 948 оброблені шкірою, а сам корпус виконаний з MDF товщиною до 25 мм та відрізняється жорсткою конструкцією. Бічні панелі корпусу не паралельні, що сприяє мінімізації резонансів та усунення внутрішніх стоячих хвиль. Модель має два порти фазоінвертора. Один з них вбудований у фасад і відповідно до технології Power Flow дозволяє позбутися динамічної компресії, а також отримати швидкий ударний бас. Другий порт інтегрований у дно корпусу і спрямований вниз, що, на думку розробників, забезпечує глибші НЧ. Верхня панель колонки оброблена склом, а вся конструкція спирається на алюмінієву основу, в яку вкручуються шипи, що регулюються. Тканинний гриль, що закриває всю лицьову панель, має магнітне кріплення. Для підключення кабелю використовуються дві гвинтові клеми. Акустична система Focal Aria 948 здатна озвучити кімнати площею від тридцяти квадратних метрів, а відстань від АС до слухача становить від 3,5 м і більше.

За басовий регістр відповідає технологія Powerflow, що включає пару фазоінверторних портів. За ВЧ відповідальний оновлений високочастотник, що має алюмінієво-магнієвий купол. Середньочастотний регістр у процесі активної роботи акустичної системи підлоги Focal-Jmlab Aria 948 характеризується особливою ясністю і чіткістю при чистоті тембрів.

Ціна вказана за пару.

Характеристика:

  • Тип: підлогова акустика
  • Оздоблення: вінілова плівка
  • Акустичне оформлення: з фазоінвертором
  • Розташування фазоінвертора: спереду
  • Колір пилозахисної сітки: чорний
  • Серія: Aria
  • Країна (головний офіс: ) Франція
  • Колір: темно-коричневе дерево
  • Висота, мм: 1150
  • Ширина, мм: 371
  • Глибина, мм: 420
  • Вага, кг: 35

Ціна вказана за пару.

 
Характеристики
БрендFocal
МодельFocal Aria 948 Noyer
Доставка/оплатаЦіна вказана за пару
Гарантія12 місяців

Напишіть відгук

Підлогова акустика Focal Aria 948 noyer

Підлогова акустика Focal-Jmlab Aria 948 noyer має прикриту затемненим склом верхню панель і оброблену текстурованим варіантом шкіри фронтальної.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ