Акустична система TANNOY WESTMINSTER ROYAL GR-OW
Акустична система TANNOY WESTMINSTER ROYAL GR-OW Акустична система TANNOY WESTMINSTER ROYAL GR-OW Акустична система TANNOY WESTMINSTER ROYAL GR-OW Акустична система TANNOY WESTMINSTER ROYAL GR-OW

Акустична система TANNOY WESTMINSTER ROYAL GR-OW

  • ID товару: 3240

Новий товар

Ціна за пару

Акустична система підлогового типу, флагманська модель серії Prestige GR, 2 динаміка, НЧ/СЧ: 15”, рупорний ВЧ: 2”, імпеданс 8 Ом, діапазон частот (-6 дБ): 18 Гц – 27 кГц, чутливість 99 дБ, габарити 980x1395x560 мм, вага 138 кг.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Tannoy

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Підлоговий спікер Tannoy Westminster Royal GR очолює серію Prestige GR і є вінцем еволюції знаменитого фірмового коаксіального випромінювача Dual Concentric.

Флагман має масивний 530-літровий корпус зі складною комбінованою рупорною конструкцією та поєднує в собі високий показник потужності, музичність, а також вражаючу своїм реалізмом динаміку. Новий 15-дюймовий драйвер Dual Concentric забезпечує діапазон частот у межах від 18 Гц до 27 кГц, високу чутливість у 99 дБ та пікову потужність у 700 Вт.

Випромінювач включає 15” СЧ/НЧ-динамік з магнітом Alnico і конусом з армованої синтетичними волокнами паперової маси (целюлози), в центр якого поміщений хвилевід 2-дюймового купольного компресійного твітера з діафрагмою з сплаву алюмінію і магнію. Синтетичні волокна сприяють покращенню показника питомої жорсткості конусного дифузора. У результаті досягається необхідна швидкість та динамічна атака у НЧ-смузі. Купол твітера має майларовий підвіс та забезпечує чіткість та природність звучання у всьому ВЧ-діапазоні. Співвісна конструкція випромінювача дозволяє отримати безшовний стереофонічний образ без фазових перекосів та чудові дисперсні характеристики.

Кросовер пройшов кріогенну обробку для зняття напруги в мікроструктурі його компонентів. До його складу входять конденсатори ICW ClarityCap (серія MR), котушки з мінімумом втрат, товстоплівкові резистори, а для з'єднання цих комплектуючих за допомогою кабелю використовується припій з високим вмістом срібла.

Стилізований під ретро розкішний корпус Tannoy Westminster Royal GR важить майже 140 кг. Кабінет виготовлений із високощільної березової фанери, оздоблений горіховим шпоном та декорований вставками з горіхового дерева. Випромінювач посаджений у великий рупор на фронтальній панелі та одночасно навантажений на внутрішній згорнутий рупор-лабіринт з вихідними щілинними портами в кутах кабінету. Така технологія дозволяє знизити спотворення (за рахунок меншої амплітуди руху динаміка конуса), отримати високі перехідні характеристики, підвищити чутливість і посилити НЧ-віддачу. У нижній частині фасаду знаходиться покрита шаром золота алюмінієва пластина з гвинтами і комірками для регулювання віддачі за високими частотами і зміни крутості спаду кривої АЧХ в ВЧ-смузі. У тилу кабінету є п'ять терміналів WBT-0703, включаючи клему заземлення.

Флагман Tannoy Westminster Royal GR можна назвати символом бренду Tannoy завдяки його автентичному дизайну та еталонній якості звучання.


Особливості підлогової акустики Tannoy Westminster Royal GR

  • Масивний корпус із березової фанери
  • Складна внутрішня конструкція зі згорнутим рупором-лабіринтом
  • Подвійний концентричний 15” динамік Dual Concentric останнього покоління
  • Широкі можливості налаштування ВЧ, комплектуючі преміум-класу у кросовері

Характеристики напольної акустики Tannoy Westminster Royal GR

Число смуг 2
Кількість динаміків 1
Корпус рупор на фронтальній панелі, внутрішній згорнутий рупор (лабіринт) з двома щілинними вихідними портами
Об'єм корпусу 530 л
Діаметр та тип випромінювача поміщений у рупор подвійний концентричний випромінювач Gold Reference Dual Concentric включає: 1) 380 мм (15”) СЧ/НЧ-драйвер з посиленим синтетичними волокнами дифузором з целюлози, подвійним тканинним підвісом з просоченням, 52 мм котушкою і 52 мм котушкою Alnico), 2) 52 мм (2”) компресійний твітер з алюмінієво-магнієвим куполом, майларовим підвісом та хвилеводом PepperPot WaveGuide, магнітна система Alcomax 3 (Alnico)
Рекомендована потужність підсилювача від 20 до 350 Вт на канал
Номінальна/пікова потужність 175/700 Вт
Чутливість 99 дБ (2,83 В/1 м)
Номінальний/мінімальний імпеданс 8 Ом/5 Ом
Частотна характеристика 18 Гц - 27 кГц (- 6 дБ)
Конічна дисперсія з кутом 90 градусів так
Частота поділу смуг 200 Гц (акустична); 1 кГц (електрична)
Кросовер фільтри 2-го порядку для ВЧ та НЧ
Налаштування кросовера ВЧ: +/- 3 дБ від 1,1 кГц до 27 кГц; спад від + 2 дБ до - 6 дБ на октаву в діапазоні від 5 кГц до 27 кГц
Внутрішнє розведення виконана за допомогою кабелів з провідниками з очищеної монокристалічної міді PCOCC (99.9999%), у платах кросовера використовуються з'єднувальні дроти з провідниками із чистого срібла (99.99%)
Вхідні роз'єми п'ять клем WBT NextGen WBT-0703, в т.ч. заземлююча клема
Гриль масивна рама із замком та акустично прозорою тканиною
Габарити (ШхВхГ) 980x1395x560 мм
Вага 138 кг

Напишіть відгук

Акустична система TANNOY WESTMINSTER ROYAL GR-OW

Ціна за пару

Акустична система підлогового типу, флагманська модель серії Prestige GR, 2 динаміка, НЧ/СЧ: 15”, рупорний ВЧ: 2”, імпеданс 8 Ом, діапазон частот (-6 дБ): 18 Гц – 27 кГц, чутливість 99 дБ, габарити 980x1395x560 мм, вага 138 кг.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ