Акустична система TANNOY CANTERBURY GR-OW
Акустична система TANNOY CANTERBURY GR-OW Акустична система TANNOY CANTERBURY GR-OW Акустична система TANNOY CANTERBURY GR-OW

Акустична система TANNOY CANTERBURY GR-OW

  • ID товару: 3241

Новий товар

Ціна за пару

Акустична система топової лінійки Prestige GR, типу для підлоги, 2 смуги, 2 динаміка в одному Dual Concentric: НЧ 15”, ВЧ компресійного типу 2”, імпеданс 8 Ом, діапазон частот: 28 Гц – 27 кГц (- 6 дБ), чутливість 96 дБ, габарити 680×1100×480 мм, маса 63 кг.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Tannoy

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Напільник Tannoy Canterbury GR входить до «золотої» референсної серії Prestige Gold Reference. Як запевняє компанія Tannoy, дана модель призначена для тих любителів якісного саунду, хто бажає мати у своєму розпорядженні найпотужніший на сьогоднішній день фірмовий 15” випромінювач Gold Reference Dual Concentric, але потребує більш компактної акустичної системи, ніж топовий спікер Westminster Royal, що володіє аналогічним драйвером. GR.

Модель має 235-літровий кабінет з 25 мм фронтальною панеллю, має чутливість 96 дБ і витримує в піку потужність 600 Вт. Оновлений спеціально для серії Prestige GR випромінювач запозичив деякі технічні рішення у флагмана Kingdom Royal. Його СЧ/НЧ-секція отримала новий дифузор зі збагаченої синтетичними волокнами з метою покращення механічних характеристик целюлози. Застосовується подвійний підвіс із просоченої тканини та магнітна система Alnico на основі сплаву алюмінію, кобальту, нікелю та заліза. У центрі СЧ/НЧ-драйвера встановлений хвилевід 2-дюймового (52 мм) компресійного твітера з куполом з алюмінієво-магнієвого сплаву та майларовим підвісом. Співвісне розташування динаміків дозволяє отримати цілісний, добре сфокусований звуковий образ. Підлога Tannoy Canterbury GR має мінімум спотворень навіть на великих рівнях гучності і забезпечує натуральний саунд з повним відчуттям присутності.

Чудово демпфований кабінет виготовлений з високощільної березової фанери, обклеєний натуральним шпоном («горіх») з олійним просоченням і має вставки з горіхового масиву. Гармонійно врізані в кути кабінету щілини фазоінвертора можуть відкриватися/закриватися завдяки системі Variable Distributed Port System. Нижня частина фасаду зайнята позолоченою пластиною з осередками для двох настановних гвинтів, за допомогою яких можна змінювати рівень віддачі по ВЧ та крутість спаду кривої частотної характеристики у верхній смузі. У тил корпусу винесено п'ять WBT-терміналів, один із яких служить для заземлення. Для захисту драйвера передбачений гриль з акустично прозорою тканиною та замком.

Плата кросовера з фільтрами 2-го порядку містить висококласні комплектуючі, у т.ч. конденсатори MR-серії ICW ClarityCap, котушки з мінімальною кількістю втрат та ін. Для зняття механічних напруг у кристалічній мікроструктурі провідників та елементів фільтрів застосовується процес кріогенної обробки.

Призначена для великих приміщень АС Tannoy Canterbury GR – це відмінний варіант для тих аудіофілів, хто поряд із високою якістю звучання цінує розкішні ретро-форми.


Особливості підлогової акустики Tannoy Canterbury GR

  • Подвійний концентричний 15” динамік Gold Reference Dual Concentric
  • Розкішне оздоблення шпоном та горіховим масивом
  • Високощільна березова фанера як матеріал кабінету
  • Широкі можливості налаштування ВЧ, висококласні комплектуючі у кросовері

Характеристики напольної акустики Tannoy Canterbury GR

Число смуг 2
Кількість динаміків 1
Тип корпусу фазоінверторний, система Variable DistributedPort System дозволяє закривати та відкривати порти фазоінвертора
Об'єм корпусу 235 л
Діаметр та тип випромінювача подвійний концентричний випромінювач Gold Reference Dual Concentric включає: 1) 380 мм (15”) СЧ/НЧ-драйвер з посиленим синтетичними волокнами дифузором з целюлози, подвійним тканинним підвісом з просоченням і 52 мм котушкою, магнітна система: Alcomax , 2) 52 мм (2”) компресійний ВЧ-випромінювач з алюмінієво-магнієвим куполом, майларовим підвісом та хвилеводом PepperPot WaveGuide; магнітна система: Alcomax 3 (Alnico)
Рекомендована потужність підсилювача від 20 до 300 Вт на канал
Номінальна/пікова потужність 150/600 Вт
Чутливість 96 дБ (2,83 В/1 м)
Номінальний/мінімальний імпеданс 8 Ом/5 Ом
Частотна характеристика 28 Гц - 27 кГц (- 6 дБ)
Конічна дисперсія з кутом 90 градусів так
Частота поділу смуг 1,1 кГц
Кросовер ВЧ/НЧ-фільтри 2-го порядку
Налаштування кросовера твітер: +/- 3 дБ від 1,1 кГц до 27 кГц, спад від + 2 дБ до – 6 дБ на октаву в діапазоні від 5 кГц до 27 кГц
Внутрішнє розведення виконана за допомогою кабелів з провідниками з очищеної монокристалічної міді PCOCC (99.9999%), у платах кросовера використовуються з'єднувальні дроти з провідниками із чистого срібла (99.99%)
Вхідні роз'єми п'ять клем WBT NextGen WBT-0703, в т.ч. заземлююча клема
Гриль масивна рама із замком та акустично прозорою тканиною
Габарити (ШхВхГ) 680x1100x480 мм
Вага 63 кг

Напишіть відгук

Акустична система TANNOY CANTERBURY GR-OW

Ціна за пару

Акустична система топової лінійки Prestige GR, типу для підлоги, 2 смуги, 2 динаміка в одному Dual Concentric: НЧ 15”, ВЧ компресійного типу 2”, імпеданс 8 Ом, діапазон частот: 28 Гц – 27 кГц (- 6 дБ), чутливість 96 дБ, габарити 680×1100×480 мм, маса 63 кг.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ