Акустична система TANNOY KENSINGTON GR-OW
Акустична система TANNOY KENSINGTON GR-OW Акустична система TANNOY KENSINGTON GR-OW Акустична система TANNOY KENSINGTON GR-OW

Акустична система TANNOY TURNBERRY GR-OW

  • ID товару: 3243

Новий товар

Ціна за пару

Акустична система підлогового типу, 2 смуги, 2 динаміки, Dual Concentric: 10” + ВЧ 33 мм, імпеданс 8 Ом, діапазон частот: 34 Гц – 44 кГц (- 3 дБ), чутливість 93 дБ, габарити 456 х 950 х .

Більше деталей

312 000 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Tannoy

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Класична акустична система Tannoy Turnberry GR виконана на базі оновленого фірмового випромінювача Dual Concentric Gold Reference, вперше випущеного в середині 60-х років минулого століття. Новий випромінювач створений з використанням як традиційних, так і нових комплектуючих і матеріалів, але в цілому, як і вся АС, зберіг свій вигляд.

Корпус колонки, дизайн якої залишається майже незмінним протягом довгих десятиліть. Він виготовлений практично повністю вручну з товстої березової фанери, має оздоблення натуральним горіховим деревом, із вставками з масиву та має масляне просочення для захисту від розсихання. Колонки забезпечені розподіленим щілинним фазоінвертором, який оптимізує розподіл низьких частот у кімнаті та мінімізує нерівномірність АЧХ.

Басовий динамік у складі випромінювача Dual Concentric має діаметр 254 мм та виготовлений із просоченого паперу – класичного матеріалу для Hi-Fi-динаміків. Дифузор закріплений на подвійному тканинному підвісі, що дозволяє йому переміщатися з великою амплітудою, пригнічуючи будь-які паразитні коливання. Діаметр звукової котушки в динаміці складає 2 дюйми. Твітер поміщений у спеціальний звуковод Tulip, який вирівнює його діаграму спрямованості таким чином, щоб випромінювані звукові хвилю не спотворювалися дифузором басовика, що рухається. Купол ВЧ-динаміка виготовлений зі сплаву алюмінію та магнію і має діаметр 33 мм. Магніт AlNiCo (алюміній-нікель-кобальт) динаміка має потужне і рівномірне поле, за рахунок чого зростає чутливість колонки, а спотворення звуку знижуються. Колонка має рівну конічну діаграму спрямованості у вугіллі 90 градусів, що забезпечує її «сумісність» з різними приміщеннями.

Розділовий фільтр Tannoy Turnberry GR виконаний з використанням комплектуючих аудіофільського класу, а внутрішня проводка виготовлена рекомендованим кабелем виробництва однієї з провідних спеціалізованих компаній. На передній панелі колонки передбачена контактна панель для настоянки звучання в області ВЧ (-/+ 3 дБ у діапазоні від 1,3 кГц до 44 кГц). На блоці роз'ємів АС, окрім двох пар звичайних вхідних клеєм, передбачено ще один роз'єм для заземлення шасі динаміка Dual Concentric.


Особливості підлогової акустики Tannoy Turnberry GR

  • Модель легендарної серії Prestige
  • Фірмовий випромінювач Dual Concentric
  • Оздоблення натуральною деревиною з ручним просоченням олією

Характеристики акустики підлоги Tannoy Turnberry GR

Тип двопольосні АС з фазоінвертором
Кількість випромінювачів 2
Кількість смуг 2
НЧ-динамік 10 дюймів, паперовий з просоченням (Dual Concentric)
ВЧ-динамік 33 мм, алюмінієво-магнієвий купол (Dual Concentric), звуковод Tulip
Магніт AlNiCo
Діапазон частот 34 Гц - 44 кГц (+/- 3 дБ)
Імпеданс 8 Ом
Чутливість 93дБ
Частота розділу фільтра 1,3 кГц
діаграма спрямованості 90 градусів
Підведена потужність 100 Вт (середня), 400 Вт (пікова)
Внутрішній об'єм корпусу 100 літрів
Габарити (Ш х В х Г) 456 х 950 х 366 мм

Напишіть відгук

Акустична система TANNOY TURNBERRY GR-OW

Ціна за пару

Акустична система підлогового типу, 2 смуги, 2 динаміки, Dual Concentric: 10” + ВЧ 33 мм, імпеданс 8 Ом, діапазон частот: 34 Гц – 44 кГц (- 3 дБ), чутливість 93 дБ, габарити 456 х 950 х .

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ