Акустична система TANNOY TURNBERRY GR-OW
Акустична система TANNOY TURNBERRY GR-OW Акустична система TANNOY TURNBERRY GR-OW Акустична система TANNOY TURNBERRY GR-OW

Акустична система TANNOY STIRLING GR-OW

  • ID товару: 3244

Новий товар

Ціна за пару

Акустична система топової лінійки Prestige GR, типу для підлоги, 2 смуги, 2 динаміка в одному Dual Concentric: НЧ 10”, ВЧ компресійного типу 1”, імпеданс 8 Ом, діапазон частот: 39 Гц – 46 кГц (- 6 дБ), чутливість 91 дБ, габарити 397x850x368 мм, вага 23 кг.

Більше деталей

228 000 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Tannoy

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Молодша модель для підлоги Tannoy Stirling GR стане відмінним варіантом для прилучення до референсної топової лінійки Prestige GR. Даний спікер має більш компактні розміри по відношенню до своїх старших зібратися по серії. Його головні переваги – це ретро-дизайн 85-літрового корпусу та висока ефективність подвійного концентричного випромінювача Dual Concentric Gold Reference.

На окрему увагу заслуговує кросовер, в якому задіяні високоякісні поліпропіленові ємності, котушки з низьким коефіцієнтом втрат, потужні резистори та інші комплектуючі преміум-класу, які забезпечують високі технічні характеристики. Вся конструкція пройшла процес глибокого кріогенного оброблення Deep Cryogenic Treatment (DCT). Дана технологія, розроблена в процесі створення флагманської акустичної системи Kingdom Royal, дозволяє оптимізувати кристалічну мікроструктуру елементів, кабелів та паяних з'єднань у фільтрах кросовера. У результаті забезпечується більш рівне, природне та детальне звучання.

Кабінет Tannoy Stirling GR виготовлений вручну з найкращих сортів березової фанери та оброблений натуральним горіховим шпоном (з масляним просоченням), а також елементами декору з горіхового масиву. Усередині використовуються розпірки та стяжки, які у поєднанні з технологією DMT забезпечують максимальну інертність корпусу. Щілини фазоінвертора (технологія Distributed Port) вбудовані у передні кути кабінету.

Подвійний концентричний випромінювач моделі являє собою коаксіальну конструкцію і включає 10-дюймовий (254 мм) мідвуфер з дифузором з целюлози і подвійним підвісом з просоченої тканини, а також розташований в його центрі твітер з хвилеводом Tulip Waveguide і купольною мембраною, виготовленою з сплаву та алюмінію. Така конструкція гарантує отримання цілісної і точно узгодженої фази та інших параметрів звукової картини. У нижню частину лицьової панелі вбудована позолочена алюмінієва пластина з п'ятьма осередками та гвинтом, за допомогою якого можна змінювати рівень віддачі за високими частотами в межах ± 3 дБ. На задній панелі корпусу розташовані чотири клеми для двопровідного підключення та одна клема для заземлення.

Спікер Tannoy Stirling GR здатний витримувати 340 Вт у піку, має чутливість у 91 дБ і, згідно з твердженням Tannoy, забезпечує детальний, динамічний і чудово артикулований саунд без будь-яких фазових спотворень. Модель призначена для середніх/великих за площею приміщень.


Особливості підлогової акустики Tannoy Stirling GR

  • Подвійний концентричний 10” динамік Gold Reference Dual Concentric
  • Компактний ретро-дизайн, обробка натуральним шпоном та горіховим масивом
  • Інертний кабінет виконаний із високоякісної березової фанери.
  • Можливість налаштування ВЧ-діапазону, висококласні елементи в кросовері

Характеристики напольної акустики Tannoy Stirling GR

Число смуг 2
Кількість динаміків 1
Тип корпусу фазоінверторний, технологія Dual DistributedPort
Об'єм корпусу 85 л
Діаметр та тип випромінювача подвійний концентричний випромінювач Gold Reference Dual Concentric включає: 1) 254 мм (10”) СЧ/НЧ-драйвер з дифузором із спеціально обробленої целюлози, подвійним тканинним підвісом з просоченням, 42 мм котушкою та анізотропним ферито-барієвим магніт2 мм (1”) компресійний твітер з хвилеводом Tulip Waveguide, алюмінієво-магнієвим куполом та анізотропним ферито-барієвим магнітом
Рекомендована потужність підсилювача від 20 до 170 Вт на канал
Номінальна/пікова потужність 85/340 Вт
Чутливість 91 дБ (2,83 В/1 м)
Номінальний/мінімальний імпеданс 8 Ом/5 Ом
Частотна характеристика 39 Гц - 46 кГц (- 6 дБ)
Конічна дисперсія з кутом 90 градусів так
Частота поділу смуг 1,8 кГц
Кросовер ВЧ/НЧ-фільтри 2-го порядку
Налаштування кросовера твітер: +/- 3 дБ від 1,8 кГц до 46 кГц
Розведення в ланцюгах кросовера використовуються кабелі Van den Hul із посрібленими провідниками з OFC-міді з узгодженою кристалічною структурою (Matched Crystal OFC)
Вхідні роз'єми п'ять гвинтових клем, у т.ч. заземлююча клема
Гриль рама із замком та акустично прозорою тканиною
Габарити (ШхВхГ) 397x850x368 мм
Вага 23 кг

Напишіть відгук

Акустична система TANNOY STIRLING GR-OW

Ціна за пару

Акустична система топової лінійки Prestige GR, типу для підлоги, 2 смуги, 2 динаміка в одному Dual Concentric: НЧ 10”, ВЧ компресійного типу 1”, імпеданс 8 Ом, діапазон частот: 39 Гц – 46 кГц (- 6 дБ), чутливість 91 дБ, габарити 397x850x368 мм, вага 23 кг.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ