Бездротові навушники з гарнітурою Bowers & Wilkins PI3 Space Grey
Бездротові навушники з гарнітурою Bowers & Wilkins PI3 Space Grey Бездротові навушники з гарнітурою Bowers & Wilkins PI3 Space Grey Бездротові навушники з гарнітурою Bowers & Wilkins PI3 Space Grey Бездротові навушники з гарнітурою Bowers & Wilkins PI3 Space Grey

Знятий з виробництва

Бездротові навушники з гарнітурою Bowers & Wilkins PI3 Space Grey

  • ID товару: 10878

Новий товар

Бездротові навушники з гарнітурою Bowers & Wilkins PI3 Space Grey , Bluetooth aptX, діаметр драйвера 9,2 мм, діапазон частот 10 Гц – 30 кГц, час роботи 8 годин, вага 31 г, колір сірий.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Бездротові навушники з гарнітурою Bowers & Wilkins PI3 Space Grey

Бездротові навушники-вкладиші B&W PI3 преміального класу сподобаються і тим, хто віддає перевагу спокійному прослуховуванню музики, і тим, хто веде активний спосіб життя. Конструкція вкладишів оптимізована для того, щоб забезпечити їхню надійну і в той же час комфортну фіксацію у вушній раковині навіть при найенергійніших рухах. Крім того, наявність сполучного обидва вкладиша дроту захистить їх від випадкового падіння. Навушники випускаються у різних варіантах зовнішньої обробки з металізованими елементами.

Навушники-вкладиші B&W PI3 виконані в корпусах із сучасного полімерного матеріалу, міцного та легкого, та мають анатомічну форму. Додаткове гумове покриття робить навушники приємними на дотик і забезпечує ще більш надійну посадку. У цій моделі в кожному вкладиші встановлено два випромінювачі: динамічний для низьких частот і балансний арматурний для високих. Вони були спроектовані спеціально для цих навушників і мають високу якість звуку. Особливістю конструкції B&W PI3 є те, що кожен випромінювач підключений до окремого підсилювача – таке рішення використовується в активній акустиці високого класу. Таким чином вдалося отримати оптимальне узгодження випромінювачів і підсилювачів, і, як наслідок, досягти максимально динамічного та збалансованого звуку. Вся електронна начинка B&W PI3 сконцентрована безпосередньо у вкладках, а на сполучному кабелі знаходиться пульт дистанційного керування.

Навушники оснащені Bluetooth з підтримкою кодека aptX, що забезпечує високу якість звуку. Місткості вбудованого акумулятора вистачає на 8 годин прослуховування музики при середній гучності, а 15-хвилинної зарядки вистачить на дві години відтворення композицій. Для того, щоб поставити прослуховування музики на паузу, достатньо піднести одну вкладку до іншої.

Навушники B&W PI3 мають якісний звук і працюють стабільно в будь-яких умовах. Дана модель є гарним вибором і для любителів подорожей, і для спортсменів, а також меломанів, які слухають музику з портативних пристроїв.

Набридли Airpods? Тоді вибирай бездротові навушники B&W PI3!

Тип та призначення.

Бездротові внутрішньоканальні 2-драйверні навушники-гарнітура гібридного типу.
Формула моделі 1DD + 1BA: баси чудово качає динамічний драйвер (тип - full range, діаметр - 9,2 мм), також у зоні його відповідальності "серединка", а за чудові високі частоти відповідає арматурний випромінювач.
PI3 – легка та невибаглива модель для спортсменів та прихильників активного способу життя.

Форм-фактор та дизайн.

Навушники виконані у формі-факторі neckband. Корпус, дріт і штекер укладені в силіконову оболонку, що забезпечує гідний рівень пило-, вологозахисту та ударостійкості. Чаші мають вушні упори, що стабілізують положення навушника у вушній раковині. При правильному доборі амбушюр навушник надійно замикає слуховий канал, показуючи високий рівень пасивної ізоляції.

Технічні особливості.

Кожен із драйверів PI3 має власну схему посилення. Активна двосмугова зроблена задля чіткого, чудово деталізованого, об'ємного звуку, широкої віртуальної сцени з повним ефектом присутності.
У чашки вбудовані мікрофони, що дозволяють приймати та здійснювати дзвінки.
Батареї живлення винесені в окремий блок на «намиста» під лівим вухом. У цьому блоці розташовується кнопка, що відповідає за включення-вимикання та Bluetooth-спряження.
Під праву руку користувача розрахований накабельний 3-кнопковий пульт управління, що включає центральну багатофункціональну кнопку, кнопки збільшення та зменшення гучності.
Навушники оснащені магнітами, при «злипанні» відтворення автоматично зупиняється.
Порт USB-C призначений не тільки для заряджання, але і є аудіоінтерфейс. Тобто навушники можна використовувати за призначенням та одночасно заряджати.

Бездротове з'єднання.

На борту PI3 найпросунутіший чіп Qualcomm, що встановлює між джерелом звуку та навушниками наднадійний повітряний міст за протоколом Bluetooth 5.0 та новітньою версією кодека – aptX Adaptive.
Зв'язування BT 5.0 з адаптивним кодеком дає можливість здійснювати потокову передачу 24-бітної цифри частотою 48 кГц. Зневажливо мала затримка знімає проблему неузгодженості відео та аудіо в іграх, під час перегляду відеоконтенту, кіно.
Технології Multipoint дає можливість навушникам бути підключеним до двох джерел одночасно.

Час автономної роботи.

Ресурс PI3 – вісім годин безперервного відтворення. Завдяки підтримці технології швидкого заряджання достатньо на 15 хвилин з'єднати порт USB-C навушників із джерелом заряду, щоб продовжити сеанс прослуховування ще на 2 години. Для повного заряджання PI3 потрібно 3 години.

Економії заряду сприяє функція автоматичного вимкнення. У програмі Bowers & Wilkins Headphones app можна задати час, через який стендбай-таймер виведе навушники зі сполучення та відключить живлення.


Особливості бездротових навушників B&W PI3:

  1. Bluetooth 5.0 з підтримкою aptX Adaptive, aptX HD, aptX Classic, AAC, SBC для автоматичного переналаштування залежно від контенту
  2. Цей aptX кодек дозволяє передавати аудіосигнал як 16 біт/44.1 кГц при рівні стиснення 4:1 та швидкості передачі даних 352 кбіт/с
  3. Покращені 9,2 мм динамічні випромінювачі для насолоди чистим, детальним та високоякісним звуком
  4. Гібридна конструкція та ергономічний дизайн, що яскраво виділяють Вас і Ваш смак з натовпу.
  5. Літій-полімерний акумулятор, який можна перезаряджати, який передбачає до 8 годин автономної роботи
  6. Виріб забезпечений захистом від вологи.


Технічні характеристики бездротових навушники з гарнітурою B&W PI3 :

  • Тип навушників: вкладиші, динамічні, закриті, вакуумні (вставні)
  • Тип підключення: бездротове
  • Кріплення: кріпляться за допомогою дужки та вушного вкладиша (внутрішньовушне)
  • Технічні можливості: Вluetooth 5.0 з aptX Adaptive, USB-C заряджання
  • Кодеки Bluetooth: адаптивний aptX, aptX HD, aptX Classic, AAC, SBC
  • Профілі Bluetooth: A2DP v1.3.1, AVRCP v1.6.1, HFP v1.7.1, HSP v1.2, BLE GATT
  • Драйвери: 2 x ø 9,2 мм (динамічні) + балансні, роздільне посилення
  • Мікрофони: 1x мікрофон для телефонії (CVC1 - Clear Voice Communication v1)
  • Діапазон частот: від 10 Гц до 30 кГц
  • Спотворення: (THD) <0,3% (1 кГц / 10 мВт)
  • Тип батареї: акумуляторна літій-полімерна
  • Термін служби батареї та заряджання: до 8 годин з Bluetooth, 2 години роботи з 15-хвилинною зарядкою, повна зарядка – 3 години
  • Входи: Bluetooth, аудіо USB-C
  • Особливості: регулятор гучності, магнітні затискачі, гібридна конструкція, ергономічний дизайн, забезпечені захистом від вологи, Multipoint
  • Управління: трикнопковий пульт ДК
  • Матеріал корпусу: пластик
  • Комплектація: навушники, кабель USB-A - USB-C 0,2 м, чохол з тканини для зберігання, амбушюри, знімні силіконові оболонки з вушними упорами
  • Вага: 31 грам
  • Колір: сірий
 
Характеристики
БрендBowers & Wilkins
МодельPI3 Space Grey
ТипБездротові навушники з Bluetooth
Управліннятрикнопковий пульт ДК
Частотний діапазонвід 10 Гц до 30 кГц
Довжина шнура0.2 м
Застосуваннядля прослуховування музики
BluetoothBluetooth 5.0
ВходиBluetooth, аудіо USB-C
Вхід USBUSB-C заряджання
живленняЛітій-полімерний акумулятор
Кріпленнявушний вкладиш, дуга
Примітки2 години роботи після 15 хвилин підзарядки
Кількість динаміків2
Динаміки9,2 мм
Інтерфейс підключенняБездротовий
Час роботи8:00
Радіус діїдо 10 м для Bluetooth
Матеріал корпусуПластик
Комплектаціянавушники, кабель USB-A - USB-C 0,2 м, чохол з тканини для зберігання, амбушюри, знімні силіконові оболонки з вушними упорами
Спотворенняменше 0,3%
КолірСірий
Додатково1x мікрофон для телефонії (CVC1 - Clear Voice Communication v1)
Тип підключенняБезпровідне
Тип навушниківВкладиші
Особливостірегулятор гучності, магнітні затискачі
Акустичне оформленняЗакриті
Тип конструкціїгібридна
Тип випромінювачадинамічний, балансний, роздільне посилення
Особливості конструкціїергономічна форма
Тип кріпленнявнутрішньовушне
Вага31 г
Тип мікрофонувбудований

Напишіть відгук

Бездротові навушники з гарнітурою Bowers & Wilkins PI3 Space Grey

Бездротові навушники з гарнітурою Bowers & Wilkins PI3 Space Grey , Bluetooth aptX, діаметр драйвера 9,2 мм, діапазон частот 10 Гц – 30 кГц, час роботи 8 годин, вага 31 г, колір сірий.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ