BOWERS & WILKINS P9
BOWERS & WILKINS P9 BOWERS & WILKINS P9 BOWERS & WILKINS P9 BOWERS & WILKINS P9

Знятий з виробництва
  • ID товару: 2156

Новий товар

Топова модель B&W P9 є легкими закритими моніторними навушниками, які здатні донести музику до слухача в її первозданному вигляді.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Флагманські стереотелефони виконані в акуратному лаконічному дизайні. У процесі розробки акустичних кабінетів філіжанок застосовувався метод кінцевих елементів. У моделі також використовуються високоякісні матеріали, включаючи композит та високоміцний алюміній, з якого виготовлені тримачі чашок та деякі інші елементи. Конструкція оголовья дозволяє механічно «розв'язати» обидві чашки, що призводить до придушення небажаних вібрацій та зменшення спотворень. Амбушюри та оголов'я обшиті розкішною італійською сап'яновою шкірою коричневого кольору (виготовляється компанією Scabrenta), яка має спеціальне діагональне тиснення та відрізняється стійкістю до забруднення та подряпинами. Як наповнювач використовується багатошаровий пінний матеріал з ефектом пам'яті, що гарантує високий рівень комфорту. Легкознімні амбушури забезпечують відмінну ізоляцію від зовнішніх шумів.

В B&W P9 задіяні інноваційні динаміки 40 мм, роботу яких можна порівняти з рухом поршня. Така технологія сприяє отриманню виключно чистого звучання, фактично вільного від будь-якого фарбування. Драйвери встановлені під кутом 15 градусів по відношенню до вушного каналу. Таке розташування випромінювачів дозволяє отримати тривимірну панорамну сцену за аналогією з акустичними системами Hi-Fi-класу.

Модель комплектується трьома прямими односторонніми знімними кабелями з провідниками з безкисневої міді та 3,5 мм штекерами. П'ятиметровий кабель призначений для підключення до стаціонарних Hi-Fi-компонентів, а скромніший шнур довжиною в 1,2 м з пультом і мікрофоном служить для зв'язки з Apple-пристроями. Також є універсальний шнур завдовжки 1,2 м. На початку наступного року в комплект буде входити кабель Apple Lightning. У наборі присутній адаптер під стандартний 6,3 мм роз'єм та оригінальний футляр зі штучної італійської замші Аlcantara («Алькантара») з магнітним замком та шкіряною вставкою, в якому зручно транспортувати навушники. Завдяки тримачам, що складаються, чашок B&W P9 не займає багато місця при зберіганні.


Особливості навушників B&W P9

  • Лаконічний дизайн, міцна конструкція, що складається.
  • Тримачі чашок виготовлені з високоміцного алюмінію.
  • Динаміки з поршневим ходом розташовані під кутом до вушного каналу
  • Амбушюри та вставка оголов'я оздоблені італійською сап'яновою шкірою.

Характеристики навушників B&W P9

Тип компактні закриті моніторні динамічні навушники
Категорія провідні
Динаміки 40 мм широкосмугові випромінювачі з поршневим ходом, демпфовані нейлонові мембрани зі спеціальним акустичним покриттям та великими підвісами, котушки намотані алюмінієвим проводом з мідним покриттям (CCAW), магніт з великим полюсним наконечником
Матеріал амбушюр та оздоблення оголов'я італійська натуральна сап'янова шкіра, багатошаровий вентильований пінний наповнювач з ефектом пам'яті
Діапазон частот 2 Гц – 30 кГц
Імпеданс 22 Ом
Коефіцієнт гармонік менше 0,2% (1 кГц, 10 мВт)
Чутливість 111 дБ (1 кГц, 1 В)
Максимальна вхідна потужність 50 мВт
Кабель 3 шт., Прямі, односторонні, знімні, провідники з міді OFC; довжина: 5 м (стандартний кабель), 1,2 м (універсальний) та 1,2 м (оснащений пультом та мікрофоном для Apple-пристроїв)
Штекери 3,5 мм
Футляр зі штучної замші зі шкіряною вставкою є
6,3 мм адаптер є
Вага 413 г

Напишіть відгук

BOWERS & WILKINS P9

Топова модель B&W P9 є легкими закритими моніторними навушниками, які здатні донести музику до слухача в її первозданному вигляді.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ