BOWERS & WILKINS P7
BOWERS & WILKINS P7 BOWERS & WILKINS P7 BOWERS & WILKINS P7

Знятий з виробництва
  • ID товару: 2158

Новий товар

Ці моніторні (over-ear) навушники представляють гігантський стрибок як звук. Вони забезпечують повне занурення в звучання і комфорт.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Стереонавушники B&W P7 є старшою моделлю в каталозі фірми. Ці накладні навушники забезпечують гарний захист від зовнішніх шумів та відрізняються дуже продуманою конструкцією. Вони оснащені випромінювачами діаметром 40 мм, сконструйованим за тими самими принципами, що динаміки акустичних систем. Звукова котушка випромінювача виконана з обмідненого алюмінієвого дроту, що має високу електропровідність і дуже легкий. Корпуси навушників мають двооб'ємну конфігурацію, за рахунок чого досягається ефективне гасіння звукових хвиль від зворотного боку мембрани. Тому B&W P7 мають розширений діапазон низьких частот, високу деталізацію звуку і хорошу динаміку.
Навушники мають знімний кабель, при цьому в комплекті з B&W P7 поставляються два з'єднувачі: один звичайний, а інший з блоком управління, оснащеним мікрофоном, сумісним з портативними пристроями Apple. Кріплення кабелю здійснюється тільки до однієї чашки (лівої) і виконується дуже оригінально. Стикувальний роз'єм прихований під знімним амбушюром, що не тільки забезпечує високу надійність з'єднання, але й робить його максимально непомітним. Так як для підключення до навушників використовується стандартний роз'єм діаметром 3,5 мм, можливе застосування будь-якого іншого з'єднувального кабелю з аналогічним штекером.
Для перенесення в багажі навушники B&W P7 можна компактно скласти і сховати в чохол, що є в комплекті. Якість виготовлення стереотелефонів дуже висока, вони виконані з використанням добірних матеріалів та мають першокласне зовнішнє оздоблення. Оголов'я зі сталевих спиць закрите шкіряною подушкою і має дуже зручне та надійне регулювання по висоті. Амбушюри навушників виготовлені з натуральної шкіри та мають магнітну фіксацію, завдяки чому їх можна легко очищати від забруднень.
Опір 22 Ома і висока чутливість роблять стереотелефон B&W P7 легким навантаженням для будь-якого портативного плеєра. У той же час ці навушники відмінно покажуть себе і при прослуховуванні музики в домашніх умовах, так як мають дуже точним звуком з широкою стереопанорамою.

Загальні
Виробник
B&W
Призначення навушників
класичні
Матеріал амбушюр
штучна шкіра
Колір амбушюр
чорний
Країна (головний офіс)
Великобританія
Гарантія
1 рік
Колір
чорний
вага, кг
0.29
Потужність
Максимальна потужність, мВт
1200
Характеристики
Мінімальна частота, Гц
10
Матеріал корпусу
метал
Тип роз'єму кабелю
3.5 мм
Тип випромінювача
динамічні
Кількість випромінювачів
1
Максимальна частота, Гц
20000
Опір, Ом
22
Чутливість, дБ/Вт/м
111
Довжина кабелю, м
1.2
Особливості
Знімний кабель
є
Дротові/бездротові
провідні
Підтримка Apple
є
Підтримка Android
ні
Мікрофон
виносний
Вбудований акумулятор
ні

Напишіть відгук

BOWERS & WILKINS P7

Ці моніторні (over-ear) навушники представляють гігантський стрибок як звук. Вони забезпечують повне занурення в звучання і комфорт.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ